Plan bezichtigingBel makelaar

Krimperland 5

Te huur
Excellent
Andijk
€ 3.700,- p.m.
619
 m²
212
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Wonen op niveau in deze special! Deze grote en modern vernieuwbouwde vrijstaande schuurwoning is van oorsprong een tuindersschuur en nu een fantastisch eigentijdse maar bovenal comfortabele woning met bijzonder veel ruimte. Recent opgeleverd en nog niet bewoond geweest verkeert dit huis in opperste staat. Rustig gelegen aan een brede sloot op een heerlijke plek en aan het einde van een doodlopende straat is dit een superplek om te kunnen wonen. Verkeersader A7 is vlot te bereiken wat gunstig is ten behoeve van het woon-werk verkeer. Een woning met alleen maar pluspunten met als resultaat dat hier optimaal van het buitenleven genoten kan worden.



Bij binnenkomst ervaar je direct de goede sfeer en luxe. Opvallend is het gebruik van louter kwaliteitsmaterialen en het moderne en strakke afwerkingsniveau, er is hier zichtbaar met oog voor detail slim en doordacht vernieuwbouwd. Het gebruik van natuurlijke materialen zoals hout, staal en beton in combinatie met nog in tact zijnde wanden van de nostalgische voormalige schuur en de uiterst praktische en plezierige indeling geven deze schuurwoning absoluut klasse! Er is werkelijk niets op het geheel aan te merken. Met de grote en lichte living met doorloop naar de fantastische en ruime woonkeuken als hart van het huis is dit met recht rijkelijk wonen.



Op de parterre de entree/hal met meterkast, garderoberuimte en toilet. Een tweetal (slaap)kamers en natuurlijk de open living, de grote woonkeuken met dubbele openslaande deuren en de bijkeuken. Op de verdieping nog eens twee grote slaapkamers en een prachtige badkamer.



Buiten is de tuin rondom strak aangelegd met gazon, terras op het zonnige zuiden, terras op het schaduwrijke oosten, borders en een oprit om op eigen erf te parkeren. De berging biedt voldoende ruimte om de (motor)fiets te stallen en tuingereedschap op te bergen. Noot: op de foto’s was de schuur nog niet geplaatst, foto’s volgen.



De omgeving is geweldig want het IJsselmeer, de jachthaven en het recreatiegebied bevinden zich op loopafstand. Verder voorziet Andijk, maar ook de dorpskern van Wervershoof, in meer dan voldoende voorzieningen die het leven daags gemakkelijk maken. Aanvullende voorzieningen bevinden zich in omliggende (haven)steden en dorpen, welke vlot bereikbaar zijn.



HUURVOORWAARDEN

- Per direct beschikbaar

- Te huur voor maximaal 2 jaar

- Waarborgsom 1 maand huur

- Huisdieren niet toegestaan

- Roken niet toegestaan



- Huurprijs is:

* exclusief gas, water en licht

* exclusief tuinonderhoud

* exclusief gemeentelijke belastingen



Energielabel A



Heb jij interesse om dit geweldige huis te huren? Je bent van harte welkom voor een bezichtiging.

Kenmerken

Woonoppervlakte
212
Perceeloppervlakte
619
Inhoud
832
Bouwjaar
2022
Extra ruimte
0
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
4
Isolatie
Volledig geisoleerd
Verwarming
Cv ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
Cv ketel
Garage
Geen garage
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Aan water, Aan rustige weg
Inhoud tuin
215
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Karaktervol houtwerk in the spotlight
Van grachtenpand tot Brabantse boerderij

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Kwantes Makelaardij (0228-592244) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Kwantes Makelaardij (0228-592244) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Kwantes Makelaardij (0228-592244) voor meer informatie over dit object