Buitenstates in Noord-Brabant

Noord-Brabant
Het landelijk wonen in Noord-Brabant heeft een bijzondere betekenis, je kunt er genieten van een uitgestrekte rust en de heerlijke sfeer waar de diverse plaatsen om bekendstaan. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een villa in Tilburg en omgeving, wil je een landgoed kopen in bijvoorbeeld Hilvarenbeek of wil je een boerderij verkopen in Nistelrode?
Wij kunnen je er uitstekend mee van dienst zijn, op basis van onze uitgebreide ervaring. We zorgen online voor een aantrekkelijke presentatie van jouw woning, of gaan gericht voor je op zoek aan de hand van jouw specifieke voorkeuren voor het landelijk wonen in Noord-Brabant.

Bekijk het aanbod

Zoek & Filter

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Zoek & Filter

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

102 Buitenstates in Flevoland

Lijstweergave
Kaartweergave
Verkocht onder voorbehoud
{{house.city}}
{{house.price}}
{{house.lot_area}}
 m²
{{house.living_area}}
 m²

Jouw landelijk gelegen woning verkopen?

Maak gebruik van onze grote zoekers database van ruim 20.000 zoekers! Kom snel in contact met de beste koper voor jouw landelijk gelegen woning.

Op zoek naar jouw droomwoning?

Stel een gratis zoekopdracht in en ontvang het nieuwste aanbod
Gesponsord

Mantelzorgwoning in je achtertuin?

Wist je dat het in veel gevallen mogelijk is om vergunningsvrij mantelzorgwoningen te plaatsen. De ondernemende familie Van Gestel stapte zo’n tien jaar geleden in deze markt. En met succes. Jaarlijks bouwen ze zo’n 130 mantelzorgwoningen onder de naam DomusCura.
Hmm, het lijkt erop dat er geen objecten zijn die binnen je zoekeisen vallen.

Gerelateerde artikelen

600+

Verkochte woningen per jaar

18,4%

Dichter bij de vraagprijs dan concullegas

€7.000

Hogere gemiddelde verkoopprijs

21.522

Kopers op zoek naar een landelijk object

Makelaar Jeroen van Dinther

Buitenstate gaat veel verder dan enkel het aanbod aan landelijke woningen tonen. Je wordt als koper aan de hand genomen van oriëntatie tot transactie.

Jeroen van Dinther

Jouw eigen landelijke woning verkopen?

Kosteloos en vrijblijvende indicatie van uw woningwaarde
Vraag ook naar de originele marketingacties om uw woning te verkopen!
Wij zoeken altijd de perfect schikkende lokale makelaar voor je object
Verkopen met Buitenstate

Villa kopen in Tilburg

Wil je een villa kopen in Tilburg en omgeving? Het is een van de grotere plaatsen in Noord-Brabant, net als bijvoorbeeld Den Bosch en Eindhoven. Wens je wel in de buurt van een van deze steden te wonen, maar wil je aan de andere kant genieten van het landelijke karakter waar deze provincie om bekend staat? We zorgen bij Buitenstate voor een uitgebreid aanbod aan landelijke woningen. Blader er zelf doorheen, of maak gebruik van onze ondersteuning bij de koop van een landgoed of een woonboerderij in Noord-Brabant.

Koop een landgoed

Zoek je naar een landgoed in Noord-Brabant dat je direct kunt betrekken, bijvoorbeeld in combinatie met een groot perceel? We kunnen voor je zoeken naar bijvoorbeeld een ruime woning met veel inhoud, of zoeken naar een woning met een groot stuk land om optimaal van de natuur te kunnen genieten. U kunt ons aangeven waar u naar zoekt, of binnen ons online aanbod in Noord-Brabant zelf zoeken naar een geschikte landelijke woning. Of je nu zoekt naar een villa of een woonboerderij, wij zorgen er met ons specifieke aanbod voor dat je heel gericht op zoek kunt gaan.

Verkoop uw boerderij in Noord-Brabant

Wil je aan de andere kant je boerderij verkopen in Noord-Brabant? Ook daarmee kunnen we je uitstekend van dienst zijn. We zorgen ervoor dat we je woning onder de aandacht brengen bij een specifieke doelgroep, die zoekt naar mogelijkheden tot landelijk wonen in Noord-Brabant en omstreken. Wil je je landgoed of villa verkopen en ben je in Noord-Brabant of een andere provincie op zoek naar een nieuwe woning? Wij zijn je er graag mee van dienst. Heb je vragen over de koop of verkoop van uw landelijke woning in Noord-Brabant? Wij horen graag van je, dus neem vrijblijvend contact met ons op.

Buitenstate makelaars