Buitenstates in Overijssel

Overijssel & Twente

Landelijk wonen in Overijssel combineert de ruimte van bijvoorbeeld een woonboerderij of een landgoed, van de uitgestrekte landschappen en de bijzonder rustige sfeer waar je van kunt genieten. Het is een provincie met prachtige groene gebieden, in combinatie met de mooie villa’s en vrijstaande woningen die er beschikbaar zijn. Blader bij ons op de website door een overzicht van de landelijke woningen, of maak aan de andere kant gebruik van onze diensten om jouw woning te verkopen. Zoek je een landelijke woning in Overijssel of Twente, of wil je een villa verkopen en elders een nieuwe woning aankopen? Wij zijn je er in de beide gevallen graag mee van dienst.

Bekijk het aanbod

Zoek & Filter

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Zoek & Filter

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

102 Buitenstates in Flevoland

Lijstweergave
Kaartweergave
Verkocht onder voorbehoud
{{house.city}}
{{house.price}}
{{house.lot_area}}
 m²
{{house.living_area}}
 m²

Jouw landelijk gelegen woning verkopen?

Maak gebruik van onze grote zoekers database van ruim 20.000 zoekers! Kom snel in contact met de beste koper voor jouw landelijk gelegen woning.

Op zoek naar jouw droomwoning?

Stel een gratis zoekopdracht in en ontvang het nieuwste aanbod
Gesponsord

Karaktervol houtwerk in the spotlight

Van grachtenpand tot Brabantse boerderij
Hmm, het lijkt erop dat er geen objecten zijn die binnen je zoekeisen vallen.
600+

Verkochte woningen per jaar

18,4%

Dichter bij de vraagprijs dan concullegas

€7.000

Hogere gemiddelde verkoopprijs

14.520

Kopers op zoek naar een landelijk object

Makelaar Jeroen van Dinther

Buitenstate gaat veel verder dan enkel het aanbod aan landelijke woningen tonen. Je wordt als koper aan de hand genomen van oriëntatie tot transactie.

Jeroen van Dinther

Jouw eigen landelijke woning verkopen?

Kosteloos en vrijblijvende indicatie van uw woningwaarde
Vraag ook naar de originele marketingacties om uw woning te verkopen!
Wij zoeken altijd de perfect schikkende lokale makelaar voor je object
Verkopen met Buitenstate

Landelijk wonen in Overijssel

Wij helpen je bij het landelijk wonen in Overijssel, bijvoorbeeld door je meer te vertellen over de mooiste plekken die er beschikbaar zijn. Kijk bijvoorbeeld eens naar Blankenham, een plaats die veel mensen niet zo goed kennen, maar waar je kunt zoeken naar een prachtige woonboerderij of vrijstaande woning. Zoek je een landelijke woning met een ruim perceel, of een grote inhoud met diverse kamers? Je kunt ons jouw wensen doorgeven, wij gaan voor je op zoek naar een mooi landgoed of een vrijstaande woning in Overijssel.

Woonboerderij kopen

Wil je een woonboerderij kopen in Overijssel, waar je voldoende de ruimte heeft om van de natuur te genieten en je in de wijde omgeving geen buren tegen zal komen? Of zoek je aan de andere kant naar een vrijstaande woning in Overijssel waar je in de buurt van anderen woont? We kunnen je in de beide gevallen uitstekend van dienst zijn. We hebben een goede kennis van de provincie, of kunnen je bijvoorbeeld meer vertellen over het aanbod van landelijke woningen in provincies als Gelderland en Drenthe. Dankzij onze uitgebreide ervaring zijn we je graag van dienst met zowel de koop als verkoop van een woonboerderij, vrijstaande woning of ander huis in Overijssel.

Koop een vrijstaande woning

Ga je voorkeur uit naar een vrijstaande woning in Twente, bijvoorbeeld rondom Haaksbergen, Borne of het dorp Goor in de gemeente het Hof van Twente? En wil je daarnaast uw huidige woning verkopen? Wij zorgen voor specifieke aandacht van een gerichte doelgroep voor je woning en presenteren je aan de andere kant het aanbod aan landelijke woningen. Dient de woning aan bepaalde voorwaarden met het oog op de inhoud of het perceel te voldoen, of wil je zich laten inspireren? Wij zijn je graag van dienst in Overijssel en de rest van Nederland, neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Buitenstate makelaars