Buitenstates in Drenthe

Drenthe
Wil je graag landelijk wonen in Drenthe, of ben je op zoek naar een woonboerderij? Je vindt deze bij Buitenstate, je adres voor de koop of verkoop van bijvoorbeeld een vrijstaande woning in Dwingeloo. Blader op je gemak door ons aanbod, of ga gericht op zoek aan de hand van een prijsklasse of een straal ten opzichte van een plaats in Drenthe. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie, of reageer direct op een van de beschikbare woningen.

Bekijk het aanbod

Zoek & Filter

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Zoek & Filter

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

102 Buitenstates in Flevoland

Lijstweergave
Kaartweergave
{{house.city}}
{{house.price}}
{{house.lot_area}}
 m²
{{house.living_area}}
 m²
Verkocht onder voorbehoud

Jouw landelijk gelegen woning verkopen?

Maak gebruik van onze grote zoekers database van ruim 20.000 zoekers! Kom snel in contact met de beste koper voor jouw landelijk gelegen woning.

Op zoek naar jouw droomwoning?

Stel een gratis zoekopdracht in en ontvang het nieuwste aanbod
Gesponsord

Karaktervol houtwerk in the spotlight

Van grachtenpand tot Brabantse boerderij
Hmm, het lijkt erop dat er geen objecten zijn die binnen je zoekeisen vallen.
600+

Verkochte woningen per jaar

18,4%

Dichter bij de vraagprijs dan concullegas

€7.000

Hogere gemiddelde verkoopprijs

14.520

Kopers op zoek naar een landelijk object

Makelaar Jeroen van Dinther

Buitenstate gaat veel verder dan enkel het aanbod aan landelijke woningen tonen. Je wordt als koper aan de hand genomen van oriëntatie tot transactie.

Jeroen van Dinther

Jouw eigen landelijke woning verkopen?

Kosteloos en vrijblijvende indicatie van uw woningwaarde
Vraag ook naar de originele marketingacties om uw woning te verkopen!
Wij zoeken altijd de perfect schikkende lokale makelaar voor je object
Verkopen met Buitenstate

Landelijk wonen in Drenthe

Wil je graag landelijk wonen in Drenthe en ben je daarvoor op zoek naar een geschikte woning? Wij zijn je graag van dienst met ons uitgebreide aanbod van woningen door heel Nederland. Je kunt gericht zoeken naar een van de landelijke woningen, of aan de andere kant juist je woning ter verkoop aanbieden. Zoek je naar een woonboerderij of een vrijstaande woning in Drenthe? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bekijk onder andere het perceeloppervlakte en de inhoud, zodat je geschikte woningen kunt selecteren en binnenkort wellicht kunt bezichtigen.

Koop een woonboerderij

Wil je een woonboerderij kopen, of ben je specifiek op zoek naar een vrijstaande woning met een voldoende grote tuin? Waar je ook naar zoekt, wij zijn je graag van dienst met het zoeken naar een woning, of het verkopen van je huidige woning. Je kunt je bovendien inschrijven als zoeker, zodat je altijd op de hoogte blijft van het nieuwe woningaanbod. Uiteraard richten we ons op het landelijk wonen in Drenthe en de rest van Nederland, waardoor we je op tal van locaties van dienst kunnen zijn.

Vrijstaande woning verkopen in Dwingeloo

Wil je een vrijstaande woning verkopen in Dwingeloo of een andere plaats in Drenthe? Wij zorgen ervoor dat je jouw woning bij een specifieke doelgroep onder de aandacht kunt brengen, die gericht op zoek is naar een vrijstaande woning of woonboerderij. Wil je meer weten over onze dienstverlening, of over een van de vrijstaande woningen in Drenthe? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie, wij horen graag van je.

Buitenstate makelaars