Plan bezichtigingBel makelaar

Versterstraat 19

Verkocht
Excellent
Gilze
Op aanvraag
6760
 m²
248
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Landelijk wonen…..



Heerlijk rustig en landelijk gelegen te midden van de landerijen en toch op steenworp afstand van de voorzieningen van Gilze en uitvalswegen richting Tilburg en Breda. Het betreft hier een prachtige privacyrijke locatie, waar je na een drukke werkdag helemaal tot rust komt.



Niet alleen de locatie is geweldig, ook deze karaktervolle woning is in een woord fantastisch te noemen. Goed onderhouden, strak en zeer sfeervol afgewerkt, prettig ingedeeld en voorzien van diverse extra’s.

De woning is bij uitstek een echte gezinswoning. Zo tref je hier naast de royale woonkamer en comfortabele woonkeuken onder meer een werkkamer, tv-/tuinkamer, 4 riante slaapkamers en een complete badkamer aan. De kers op de taart is een heuse mancave / chillruimte die in de kelder is gesitueerd.



Bij de woning behoren twee percelen van in totaal 6.760m2 groot. Het 3.830m2 tellende perceel dat om de woning is gesitueerd is sfeervol en onderhoudsvriendelijk aangelegd met een riante oprit, fraaie plantenperken, diverse gezellige terrassen en een riant gazon. De tuin is met hoge bomen omheind en geeft middels een poort toegang tot het naastgelegen perceel van 2.930 m2. Dit grasland heeft een agrarische bestemming en biedt de mogelijkheid om bijvoorbeeld enkele paardjes te houden.



Tevens staan er op het perceel 3 bijgebouwen, de Vlaamsche schuur met parkeermogelijkheid voor twee auto’s, een kleinere berging nabij de woning met overdekt terras en als laatste een riante bergruimte met overkapping en zonnepanelen ter plaatse van het dak. Ook deze bijgebouwen bieden volop mogelijkheden als het gaat om het uitvoeren van werk of hobby aan huis of het runnen van een B&B.



Laat je verrassen tijdens een bezichtiging, je zult meteen verkocht zijn....



Een woning met karakter!



Deze fraaie vrijstaande woning biedt je licht, ruimte en comfort. Dit wordt al duidelijk wanneer je de voordeur binnen stapt. De hal met meterkasten, garderobenis, deels betegelde toiletruimte en eikenhouten trapopgang is ruim van opzet waarbij de stijlvolle kapconstructie in zicht is. De toiletruimte beschikt over een wandcloset, fonteintje, getrommelde marmeren tegeltjes op wanden en vloer, mechanische ventilatie en een klein raam voor een natuurlijke lichtinval en ventilatie. Verder heb je vanuit de hal toegang tot de woonkamer en keuken enerzijds en de werkkamer anderzijds. De ruimte is, net als de rest van de vertrekken in de woning, smaakvol afgewerkt. Op de vloer een Oosterse blauwsteen vloer in combinatie met vloerverwarming. De wanden zijn voorzien van strak stucwerk en hoge plinten.



Woonkamer

Deze smaakvol ingerichte woonkamer is net als de hal ruim van opzet. De diverse raampartijen in de kamer zorgen voor een zeer prettige lichtinval, waarbij het grote raam in de achtergevel daarnaast nog een fantastisch uitzicht op de achtertuin biedt. De kamer ademt sfeer uit, mede door de strakke wand- en plafondafwerking, de hoge plinten en de mooie eikenhouten vloer, maar tevens door de aanwezigheid van de authentiek vormgegeven schouw met gashaard. Naast de prettige warmte van de haard, zorgt ook een designradiator voor extra comfort.



Woonkeuken

Direct aan de woonkamer grenst de even zo gezellige woonkeuken. Deze riante ruimte is centraal in de woning gelegen en ingericht met een modern interieur. De Siematic inrichting (2004) bestaat onder meer uit een kookeiland met vaste eettafel en bar met parallel daaraan een rechte opstelling waarboven een grote raampartij. Je kijkt vanuit hier heerlijk weg over de achtertuin. Naast voldoende kast- en ladenruimte en werkbladen van Belgisch hardsteen beschikt de keuken over alle benodigde (inbouw)apparatuur van het merk Miele. Je treft onder meer aan een vaatwasser, combi-oven, oven, koelkast, Quooker (v.v. Daalderop boiler) en een 4-pits keramische kookplaat met wokbrander en een brede rvs afzuigkap.



Bijkeuken

Vanuit de keuken heb je toegang tot zowel de kelder, de televisiekamer als de bijkeuken. Deze laatste beschikt over een praktische kastenwand met werkblad en aansluitingen voor de wasapparatuur. Verder een uitstortgootsteen, buitendeur en separate, deels betegelde toiletruimte met wandcloset.



Een woning met mogelijkheden….



Naast de comfortabele woonvertrekken beschikt de woning, ter plaatse van de begane grond, over een aantal vertrekken welke multifunctioneel gebruikt kunnen worden. Zo tref je direct grenzend aan de keuken een televisie- annex tuinkamer aan. En is aan de voorzijde van de woning, direct vanuit de hal toegankelijk, een kantoorruimte gesitueerd. Allen even luxe afgewerkt als de woonvertrekken met onder meer een Oosterse hardstenen vloer, strakke stucwerk wanden en plafonds en hoge plinten.



TV-/Tuinkamer

Zoals gezegd is vanuit de keuken de tv-/tuinkamer bereikbaar. Uiteraard ook geschikt als speelkamer of chillruimte. De ruimte is middels een schuifdeur afsluitbaar van de keuken en beschikt over een akoestische wand en openslaande tuindeuren naar het naast de woning gelegen terras.



Kelder

Maar ook vanuit de keuken bereikbaar is de kelder of zullen we zeggen dé ideale mencave..... De ruimte, thans ingericht met een bar en pooltafel (beiden ter overname), is voorzien van een tegelvloer in combinatie met vloerverwarming. Aan weerszijde is een bergruimte aanwezig. Daar waar de ene ruimte is voorzien van de opstelling van de CV-ketel, de unit van de mechanische ventilatie en de unit van het stofzuigsysteem, is de andere ruimte ideaal als provisie-/wijnkelder. In de twee bergruimten is geen vloerverwarming aanwezig.



Kantoor aan huis

Ook de kantoorruimte is multifunctioneel en kan worden gebruikt als onder meer kantoor- of praktijkruimte aan huis, als thuiswerkplek of als extra speel- of chillruimte voor de kinderen. De kamer is vanuit de hal bereikbaar en beschikt over een vaste kastenwand. Erg fraai zijn de smeedijzeren stalraampjes, weliswaar de enige ramen in de gehele woning met enkel glas. Vanuit hier is er zicht op de voortuin.



Aan ruimte geen gebrek…



Vanuit de hal heeft u via de eikenhouten trapopgang toegang tot de bovengelegen verdieping. Hier is de overloop met vide het centrale punt en biedt toegang tot alle op deze verdieping zijnde vertrekken. Met uitzondering van de badkamer en de toiletruimte zijn de ruimtes voorzien van een eikenhouten vloer, strakke stucwerk wanden en hoge plafonds waarbij er zicht is op de kapconstructie.



Slaapkamers

Op de verdieping zijn 4 slaapkamers aanwezig, allen zeer royaal van formaat, afgewerkt in lichte kleurstellingen en voorzien van vaste kasten, al dan niet onder de knieschotten gesitueerd. De houten kozijnen zijn voorzien van triple beglazing, waarbij de meeste draaiende delen over een hor beschikken.



Badkamer

In het midden van de verdieping, centraal gelegen ten opzichte van de slaapkamers, is de badkamer gesitueerd. Een heerlijk lichte ruimte met complete inrichting en een dakkapel welke zorgt voor extra ruimte en een magnifiek uitzicht over de tuin en de aangrenzende percelen. Deze deels betegelde ruimte is ingericht met onder meer een ligbad, een dubbele wastafel in een meubel, een wandcloset en een inloopdouche met ingebouwde kranen en regendouche. Verder beschikt de ruimte over vloerverwarming, een designradiator en een audiosysteem.



Toiletruimte

Erg praktisch is de separate, geheel betegelde toiletruimte. Deze is bereikbaar vanaf de overloop en is voorzien van een wandcloset, fonteintje en mechanische ventilatie.



Heerlijk buiten zijn, genieten van volledige privacy!



Rondom de woning is een fraai perceel gelegen. Middels een elektrisch bedienbare poort heb je toegang tot de oprit. Hier is voldoende parkeerruimte aanwezig. Echter beschikt de woning ook buiten de poort over extra parkeerplaatsen op eigen grond.



De tuin is zeer sfeervol aangelegd met rondom de woning gezellige (overdekte) terrassen, een groot gazon, diverse hagen en plantenperken met groenblijvende en kleurrijke beplanting. Het perceel is omsloten met hoge bomen en volwassen begroeiing, wat ter plaatse zorgt voor de nodige privacy. De grote oude notenboom is het pronkstuk van de tuin voor wat betreft de beplanting. Daarnaast mogen de drie functionele bijgebouwen en het naastgelegen grasland van zo’ n 2.930m2 niet vergeten worden......



Bijgebouw I: Vlaamsche schuur

Via de oprit heb je toegang tot de Vlaamsche schuur met onder meer twee parkeerplaatsen, twee bergingen en een complete verdieping. Deze verdieping is bereikbaar middels een vaste trap en erg leuk als speelzolder voor de kinderen. Via de hooideur in de zijgevel is er een natuurlijk lichtinval aanwezig. Tevens is de gehele Vlaamsche schuur voorzien van elektra dan wel verlichting. In de bergruimte waar ook de trap naar de verdieping is gesitueerd is tevens de bediening voor de beregeningsinstallatie aanwezig.



Bijgebouw II: berging 1

Aan de andere zijde van de woning is een stenen berging met kastruimte, elektra, verlichting en een heerlijk overdekt terras aanwezig. Dit terras is middels een glazen wand aan een zijde afgesloten waardoor je hier al vroeg in het jaar kunt genieten van het heerlijke lentezonnetje en de bloeiende Wisteria (blauweregen) die over de overkapping heen groeit.



Bijgebouw III: berging 2

Dit circa 70m2 grote bijgebouw staat wat verder naar achteren op het perceel. Het gebouw, opgetrokken uit hout, bestaat uit een overdekt terras en 3 bergruimtes. Vanaf het overdekte terras is er zicht op de woning. De grootste bergruimte is in het midden van het gebouw gesitueerd en beschikt over de omvormers van de 40 zonnepanelen welke op het dak van dit bijgebouw zijn aangebracht. Via de achterzijde van de berging zijn nog 2 ruimtes aanwezig, handig voor onder meer het opbergen van tuingereedschap.



Bijzonderheden



De woning is voorzien van diverse installaties, onder meer een WTW installatie, warm-/koudwater installatie, alarminstallatie, CCTV-installatie, deur-intercom, een Beovision-installatie (audio) en een stofzuigsysteem. Verder zijn er 40 zonnepanelen aanwezig, totaal 13.200pWatt, geplaatst in maart 2021

Kenmerken

Woonoppervlakte
248
Perceeloppervlakte
6760
Inhoud
937
Bouwjaar
2004
Extra ruimte
55
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
4
Isolatie
Volledig geisoleerd
Verwarming
Cv ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk, Warmte terugwininstallatie, Gashaard
Warm water
Cv ketel, Elektrische boiler eigendom
Garage
Carport
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Aan rustige weg, Buiten bebouwde kom, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Karaktervol houtwerk in the spotlight
Van grachtenpand tot Brabantse boerderij

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Klijsen Makelaars & Adviseurs (0162-426348) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klijsen Makelaars & Adviseurs (0162-426348) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klijsen Makelaars & Adviseurs (0162-426348) voor meer informatie over dit object