Plan bezichtigingBel makelaar

Weimersedreef 14

Verkocht
Excellent
Prinsenbeek
€ 625.000 k.k.
6165
 m²
96
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Rustig en vrijstaand wonen…



Deze te moderniseren vrijstaande woning met vrijstaande schuur op een royaal perceel biedt u alle rust bij thuiskomst na een dag druk aan het werk geweest te zijn.



Houdt u van rust en ruimte? Dan is een bezichtiging aan dit fijne plekje zeker de moeite waard.   



Entree

Vanaf de oprit heeft u onder meer toegang tot de entree van de woning. Bij binnenkomst 

heeft u toegang tot zowel de woonkamer als een slaap/werkkamer welke aan de voorzijde is gelegen. 



Woonkamer 

Vanuit de woonkamer, welke aan de voorzijde van de woning is gelegen heeft u een fraai uitzicht op de landerijen. De woonkamer wanden en plafond zijn gestuct en op de vloer ligt laminaat.



Keuken

Aansluitend aan de woonkamer bereik je de keuken welke aan de achterzijde is gelegen. Een heerlijke royale ruimte met een lichte keukeninrichting met o.a. diverse boven- en onderkastjes, een kunststof werkblad met spoelbak, koelkast, 4 pits gasfornuis en afzuigkap. Door het aanwezige raam is er veel lichtinval en een heerlijk vrij uitzicht. 



De aanwezige kelder (stahoogte) is via de keuken te bereiken. 



Bijkeuken

De praktische bijkeuken is voorzien met aansluitingen voor de wasapparatuur en een gootsteen, ook is in de bijkeuken de Cv-ketel opgesteld. (Nefit, bouwjaar +/- 2011)



Bij de achter entree bevindt zich een deels betegelde toiletruimte welke beschikt over een wandcloset, fonteintje en radiator. 



Slaapkamer/werkkamer 

Direct na de entree bereikt u een slaap/werkkamer, welke aan de voorzijde van de woning is gelegen. De kamer beschikt over een vaste kast en is afgewerkt met vloerbedekking. Doordat deze kamer op de begane grond gesitueerd is, is deze ruimte zeer geschikt om in te delen als slaapkamer, werkplek of speelkamer voor de kinderen. 

De aanwezige meterkast is uitgevoerd met 4 groepen 



De verdieping….



Via de vaste trap bereikt u de verdieping (houten verdiepingsvloer). Deze verdieping is ingericht met een overloop, drie ruime slaapkamers en een badkamer. 



Slaapkamers 

Alle (3) slaapkamers zijn voorzien van vloerbedekking, radiatoren, zachtboard plafonds en dubbele beglazing. 

Twee slaapkamers bieden een luik welke toegang geeft tot de bergzolder.



Badkamer 

Naast de hoofdslaapkamer grenst de badkamer. Een geheel betegelde ruimte welke is ingericht met een douche, ligbad, wandcloset, wastafelmeubel en een radiator.



De badkamer beschikt over voldoende ramen met veel lichtinval en biedt u een weids uitzicht via de achterzijde van de woning.  Achter een schuifdeur treft u praktische opbergruimte. 



Buiten in de vrije natuur...



Je hoeft niet ver van huis te gaan om te kunnen genieten van de natuur, gewoon in de eigen tuin welke rondom de woning is gelegen is dit mogelijk. Naast de riante weide die grenst tot aan de bomen is er een zonnige tuin aanwezig. . Door de omvang van het perceel zijn er diverse mogelijkheden, denk bijvoorbeeld aan een moestuintje.  



De vrijstaande stenen schuur met pannendak biedt bergruimte voor het stallen van fietsen of om te klussen, er is elektra aanwezig.  



In de aangebouwde stenen garage met (asbesthoudende) golfplaten en een houten garagedeur is ruimte voor 1 auto.  Op de royale oprit is er plek voor meerdere auto’s   



Prinsenbeek en omstreken.... 

Prinsenbeek is een dorp met ongeveer 10.800 bewoners, dat bij de grootschalige Brabantse

gemeentelijke herindeling in 1997 werd toegevoegd aan het grondgebied van Breda. Het centrum van het dorp, Markt en omgeving, is enkele jaren geleden vernieuwd. Prinsenbeek is een van de belangrijkste leveranciers van tuinbouwproducten in de Baronie van Breda. Door de ligging van het dorp op de overgang tussen klei en zandgronden is er een aantrekkelijke afwisseling in het landschap. Prinsenbeek heeft een rijk bloeiend verenigingsleven. Het beschikt over accommodaties voor sport, cultuur en recreatie.



De woning ligt in het groene buitengebied en is gunstig gelegen ten opzichte van de A16

(Rotterdam –Antwerpen). Daarmee zijn ook de A58 (Roosendaal – Breda – Eindhoven) en de A59 (Zonzeel – ‘s-Hertogenbosch) goed bereikbaar. Het centrum van Prinsenbeek bereik je met de auto binnen 10 minuten, die van de nabijgelegen dorpen Etten-Leur en Zevenbergen binnen vijftien minuten. Tevens bereik je met de fiets binnen 10 minuten het treinstation van Prinsenbeek.

Vlakbij bevindt zich zwembad De Kuil, Golfvereniging Albatros, maar ook het Liesbos, het Mastbos, de Galderse Meren en de Biesbosch liggen niet ver.

Kenmerken

Woonoppervlakte
96
Perceeloppervlakte
6165
Inhoud
381
Bouwjaar
Extra ruimte
5
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
4
Isolatie
Vloerisolatie, Dubbel glas
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Garage
Vrijstaand steen
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Aan rustige weg, Vrij uitzicht, Buiten bebouwde kom, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Klijsen Makelaars & Adviseurs (0162-426348) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klijsen Makelaars & Adviseurs (0162-426348) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klijsen Makelaars & Adviseurs (0162-426348) voor meer informatie over dit object