Plan bezichtigingBel makelaar

Zomerdijkje 13 z

Verkocht
Excellent
EGMOND AAN DEN HOEF
€ 1.290.000 k.k.
9045
 m²
205
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Ruimte, rust en privacy...
 
 Op een bijzondere locatie waar zich dagelijks een spectaculaire zonsopkomst en zonsondergang voltrekt staat deze in 2003 gebouwde vrijstaande woning. Hier vindt u een magisch spel van het licht, geluid en de natuur. Door het recente bouwjaar is de woning goed geïsoleerd en heerst er een prettig leefklimaat. Met in totaal vier slaapkamers (mogelijkheid tot zes) en twee badkamers is dit een heerlijk familiehuis. Met een perceeloppervlakte van bijna 1 hectare is dit een schitterende plek om hobbymatig dieren te houden. In het voorjaar veranderd uw uitzicht in een kleurenpracht van bloeiende bollenvelden. De naastgelegen loods zal op korte termijn worden gesloopt, hiervoor komt een mooie nieuwe woning in de plaats. Bij de bouw van de nieuwe woning zal er een nieuw verhard toegangspad worden aangelegd.
 
 Kom binnen
 Bij binnenkomst ervaart u direct de ruimte die deze woning heeft te bieden. De ruime hal geeft toegang tot de leefkeuken en de woonkamer. In de leefkeuken staat een ruime keuken en is er voldoende plek voor een fijne eethoek. De woonkamer is zowel via de hal als de leefkeuken te bereiken. In de woonkamer zijn rondom grote raampartijen waardoor ook dit een lichte ruimte is. Er zijn ook openslaande tuindeuren aanwezig waardoor u op een mooie dag ook heerlijk buiten op het terras kunt borrelen en genieten van de zonsondergang. Naast de grote raampartijen is er ook een houtkachel waardoor u hier op koudere dagen een fraai en behaaglijk vlammenspel kunt aanschouwen. De hal geeft ook toegang tot de badkamer op de begane grond, de bijkeuken, de tuinkamer en de kelder van maar liefst 20 m². Via een comfortabele luie trap komt u op de overloop van de eerste verdieping. Op de overloop is een vaste linnenkast en de toegang tot de in totaal vier slaapkamers en de badkamer. In de master bedroom is een walk-in closet aanwezig. De badkamer is compleet met dubbele wastafel, extra ruime douche, toilet en een ligbad. Vanuit uw ligbad heerlijk ontspannen met eindeloze vergezichten over de landerijen, naar de duinen… wie wil dat niet? De tweede verdieping bereikt u via een vlizo trap en is momenteel in gebruik als bergzolder. Hier is de mogelijkheid om door het plaatsen van een vaste trap en dakramen nog twee extra slaapkamers te creëren. 
 
 Buiten
 Om de woning ligt de tuin met veel gazon, verschillende beplanting, volwassen bomen en zelfs een eigen kas om uw eigen groenten en kruiden te kweken. Achter de woning staat een grote schuur, deze zal moeten worden teruggebracht naar (maximaal) 150 m². Deze schuur zal uistekend geschikt zijn wanner u de ruimte nodig heeft voor uw hobby's of voor (kleinschalige) bedrijfsmatige activiteiten. Of denkt u eens aan een mooie stal met boxen voor uw paarden. Naast de woning is ook voldoende ruimte om een paardenbak aan te leggen. 
 
 Omgeving
 De ligging tegen de Egmondermeer is schiiterend! Het Zomderdijkje wordt voornamelijk gebruikt voor bestemmingsverkeer en is zowel landelijk als centraal. De woning wordt omringd door bollenvelden. In het centrum van Egmond aan den Hoef zijn veel voorzieningen zoals diverse winkels, een kindercentrum, basisonderwijs, een manege en sportverenigingen. Op slechts 4 kilometer vindt u de duinen en de kust. De binnenstad van Alkmaar (met onder andere voortgezet onderwijs, restaurants en het NS-station) is op nog geen 10 kilometer gelegen. Ook het naastgelegen Heiloo is op 4 kilometer gelegend, hier zijn diverse winkelvoorziening, winkelcentrum 't Loo en het NS treinstation. Maak uw dromen en wensen compleet op het Zomerdijkje 13z in Egmond aan den Hoef.
 
 Perceeloppervlakte: 9.045 m²
 Inhoud woning: 649 m³
 Inhoud schuur: 2.417 m³
 Woonoppervlakte: 185 m²
 Kelder: 20 m²
 Bouwjaar: 2003
 
 Voor meer informatie kunt u de uitgebreide brochure aanvragen, tevens kunt u diverse aanvullende documenten (onder andere NVM vragenlijst, kadastrale kaart, berekening gebruiksoppervlakte & inhoud, bestemming, enzovoort) downloaden via onze website (met een Klaver Profiel).

Kenmerken

Woonoppervlakte
205
Perceeloppervlakte
9045
Inhoud
3066
Bouwjaar
2003
Extra ruimte
454
Aantal verdiepingen
4
Aantal slaapkamers
4
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas
Verwarming
Cv ketel, Vloerverwarming geheel, Houtkachel
Warm water
Cv ketel
Garage
Inpandig
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Vrij uitzicht, Buiten bebouwde kom, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555777) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555 777) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555 777) voor meer informatie over dit object