Plan bezichtigingBel makelaar

Kanaaldijk 96

Verkocht
Excellent
Koedijk
€ 1.050.000 k.k.
1409
 m²
150
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Kom binnen 
 De woning is sfeervol, karakteristiek en huiselijk. Door de verschillende ruimtes is er voor elk moment van de dag een favoriete plek. De keuken met aangebouwde serre is het hart van de woning. Geniet hier van het zicht op uw eigen tuin. Gedurende de dag is dit de plek waar het gezin binnenkomt en neer ploft. De sfeervolle eetkamer is voorzien van een houtkachel. De aansluitende serre is de perfecte plek om terug te trekken met een goed boek. En de woonkamer met erker heeft een prachtig uitzicht op het kanaal. De ensuite deuren, plafondlijsten, houtenvloeren, glas-in-loodramen, deuren en de trap zijn allemaal authentieke details die tijdens de verbouwing gespaard zijn gebleven. Op de verdieping valt uw oog gelijk op de houtenwanden, dit zijn planken uit een voormalig klooster. Dit past helemaal in het geheel. 
 U vindt hier een badkamer en vier (slaap)kamers waarvan één met een balkon aan de voorzijde van de woning. Via een vaste trap komt u op de ruime zolder. 
 
 Buiten
 Een prachtig aangelegde tuin met verschillende borders, fruitbomen en wilgen. Aan de achterzijde van de woning op het noordoosten treft u de veranda, dit is volgens de huidige eigenaar de lekkerste plek om te vertoeven. Uit de wind, in de zon... heerlijk! 
 Er zijn twee riante bijgebouwen aanwezig. Eén daarvan is de garage, deze is in 2021 compleet gerestaureerd. De schuur stelt niet weel meer voor, deze is wel toe aan wat aandacht. Misschien een b&b creëren? 
 De woning bereikt u met de auto via de achterkant, u rijdt dan over de Achtergraft.
 
 Locatie
 Vrij wonen maar toch dicht bij alle voorzieningen! Met op steenworp afstand een basisschool, kinderopvang, huisarts, supermarkt en sportvelden. Stap op de fiets naar het strand van Bergen, de bossen van Schoorl en het centrum van Alkmaar. Binnen 10 minuten rijdt u met de auto de A9 op richting Haarlem/Amsterdam.
 Wij zijn gek op deze plek, u ook? Dan nodigen wij u graag uit voor een bezichtiging.
 
 Kenmerken
 Perceeloppervlakte: 1.409 m²
 Inhoud: 622 m³
 Woonoppervlakte: 150 m²
 Bouwjaar: 1919
 
 Voor meer informatie kunt u de uitgebreide brochure aanvragen, tevens kunt u diverse aanvullende documenten (onder andere NVM vragenlijst, kadastrale kaart, berekening gebruiksoppervlakte & inhoud, bestemming, enzovoort) downloaden via onze website (met een Klaver Profiel).

Kenmerken

Woonoppervlakte
150
Perceeloppervlakte
1409
Inhoud
622
Bouwjaar
1919
Extra ruimte
17
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
4
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Grotendeels dubbelglas
Verwarming
Cv ketel, Houtkachel, Gashaard
Warm water
Cv ketel
Garage
Vrijstaand steen
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Aan water, Vrij uitzicht, Beschutte ligging, Aan vaarwater, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555777) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555 777) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555 777) voor meer informatie over dit object