Plan bezichtigingBel makelaar

Bliekenbos 4

Verkocht
Excellent
Dirkshorn
€ 1.350.000 k.k.
10070
 m²
375
 m²
Woonboerderij
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Het voelt alsof u alleen op de wereld bent, maar toch alle voorzieningen op korte afstand heeft. U ziet niemand en hoort niemand, enkel de vogels of af en toe een voorbijgaand bootje.
Dit betreft een riante stolp welke in 2017 compleet is verbouwd met oog voor detail en er is gewerkt met de juiste materialen.

Kom binnen
Te midden van het vierkant loopt er een grote hal welke toegang geeft tot alle ruimtes. Er ligt een prachtige keramische tegel met leisteen look in de hal en de keuken. Over de gehele begane grond ligt vloerverwarming. Vanuit de hal loopt u de keuken in, en wat voor een keuken! De huidige eigenaar heeft een enorme passie voor koken, dus het ontbreekt hier aan niets. Denk aan onder andere twee combi-ovens, twee vaatwassers, twee warmhoudlades, een Quooker en een wok brander. Bijna alles is van het merk NEFF. Het glanzende wit met een natuurstenen blad (van maar liefst 700 KG) en bijzondere verlichting maakt deze keuken af. De tegelvloer loopt over in een Afromosia (Afrikaans teak) parketvloer. Deze is plankje voor plankje gelegd door een vakman. Dan komt u in de woonkamer, prachtig! Door de vele raampartijen, uitzicht op het weiland en uw eigen tuin. De opkamer is voorzien van een openhaard en via de ensuite deuren bereikt u de tv-kamer. Verder treft u op de begane grond nog een slaapkamer met badkamer ensuite. Op de verdieping treft u twee slaapkamers, een kantoor, een riante inloopkast en een badkamer, oftewel een wellness. Een verhoogd bad met uitzicht, een douche voorzien van twee regendouches en een hammambank.
De grootste verrassing komt nu.. de zolder. Deze is ingericht als bioscoopzaal. De juiste isolatie, het scherpe beeld en het perfecte geluid zorgen ervoor dat u hier van de beste films kunt genieten.

Buiten
Een wandeling maken door uw eigen tuin. De mooiste bomen en planten komt u hier tegen. Verschillende zitjes zorgen voor de perfecte plek op elk moment van de dag. Onder de pergola met een wilde wingerd kunt u de meest fijne zomeravonden beleven. In de moestuin en kas kunt u uw eigen groenten verbouwen. Het weiland voor bijvoorbeeld paarden of schapen. En aan het water heeft u een eigen stukje dijk met steiger voor het aanleggen van een bootje waarmee u een rondje Waarland kunt varen.
De royale garage heeft verhoogde garagedeuren, ideaal voor het stallen van een caravan of camper.

Locatie
Op korte afstand van het dorp met al haar voorzieningen. Get centrum van Schagen is op 10 minuten te bereiken. Hier zijn verschillende horeca en winkels aanwezig. Liever een grotere stad bezoeken? Hoorn en Alkmaar zijn binnen een half uur te bereiken. Amsterdam is binnen het uur aan te rijden.

Wilt u dit paradijs komen bekijken? Wij zien u graag snel.

Kenmerken
Perceeloppervlakte: 10.070 m²
Inhoud: 1.585 m³
Woonoppervlakte: 375 m²
Bouwjaar: 1869

Voor meer informatie kunt u de uitgebreide brochure aanvragen, tevens kunt u diverse aanvullende documenten (onder andere NVM vragenlijst, kadastrale kaart, berekening gebruiksoppervlakte & inhoud, bestemming, enzovoort) downloaden via onze website (met een Klaver Profiel).

Kenmerken

Woonoppervlakte
375
Perceeloppervlakte
10070
Inhoud
1585
Bouwjaar
1869
Extra ruimte
52
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
3
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas
Verwarming
Cv ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
Cv ketel
Garage
Vrijstaand steen
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Aan water, Aan rustige weg, Vrij uitzicht, Beschutte ligging, Open ligging, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555777) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555 777) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555 777) voor meer informatie over dit object