Plan bezichtigingBel makelaar

Stoomweg 5

Verkocht
Excellent
Breezand
€ 465.000 k.k.
4099
 m²
260
 m²
Woonboerderij
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Dit is wonen in alle vrijheid, genieten van de natuur, de frisse lucht en de vele vergezichten!
 Op een royaal perceel van 4.100 m² staat deze woonboerderij met garage een paardenfaciliteiten. Vanuit de woning heeft u schitterende panoramische vergezichten over agrarisch Breezand en op slechts 500 meter afstand treft u de Waddenzee, aldus een prachtige omgeving. 
 
 Aangekomen bij de boerderij kunt u aan twee kanten uw auto parkeren. Links of rechts van de woning. Via de originele voordeur betreedt u het oude voorhuis, middels een kleine hal loopt u gelijk de eetkamer/keuken in. Een prima keuken, maar behoorlijk gedateerd. Middels de visualisaties laten wij u zien, wat er van gemaakt zou kunnen worden. In de woning staan nog een paar oude gaskachels. Daarom is er in de keuken een aparte palletkachel geplaatst, voordeliger in gebruik en sfeervoller! Vanuit de keuken komt u in de woonkamer, deze bevindt zich aan de voorkant van de boerderij. Voorzien van onder andere een houtenvloer en een gashaard. Vervolgens loopt u door naar de volgende ruimte, nu in gebruik als kantoor. Vroeger was dit het huis en komt u nu uit in de dars. Maar de huidige eigenaar heeft hier een grote hal gecreëerd met toegang tot een slaapkamer, een berging/voorraadkamer, een toilet, de garage en de trap naar boven. Op de verdieping treft u een grote overloop, vier slaapkamers, een badkamer en nog een riante zolder welke nog wel aangepakt dient de worden als deze in gebruik wordt genomen. 
 
 In de garage is een wasruimte en nog twee aparte bergingen. Buitenom de woning is heerlijk veel ruimte. Een tuin op het zuiden met verschillende zonnehoekjes, een leuk klimtoestel voor de (klein) kinderen, een oude paardenbak van 20 x 40 m. (niet gedraineerd), drie aparte velden voor de paarden, een kippenhok, konijnenhok en een volière. De losstaande schuur heeft helaas een deel van zijn dak verloren, en werd gebruikt voor hooiopslag en vijf stallen. 
 
 Deze woning is gelegen aan de Stoomweg in een gezellig buurtschap op vijf rijminuten afstand van winkels, scholen en sportfaciliteiten. Een centrale ligging tussen Den Helder en Schagen is een pré. 
 Deze woning kan wel enige modernisering en onderhoud gebruiken. Iemand die hier iets moois van kan maken, heeft dan wel meteen het mooiste huis op het mooiste plekje!
 Is dit de boerderij die u zoekt? Op een prachtige plek, mogelijkheid tot het houden van paarden en u ziet mogelijkheden om deze boerderij weer helemaal op te knappen? Dan nodigen wij u van harte uit voor een bezichtiging.
 
 Perceeloppervlakte: 4.099 m²
 Inhoud: 1.336 m³
 Woonoppervlakte: 260 m²
 Garage en berging inpandig: 75 m²
 Zolder/tweede verdieping: 46 m²
 
 Voor meer informatie kunt u de uitgebreide brochure aanvragen, tevens kunt u diverse aanvullende documenten (onder andere NVM vragenlijst, kadastrale kaart, berekening gebruiksoppervlakte & inhoud, bestemming, enzovoort) downloaden via onze website (met een Klaver Profiel).

Kenmerken

Woonoppervlakte
260
Perceeloppervlakte
4099
Inhoud
1336
Bouwjaar
Extra ruimte
121
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
5
Isolatie
Voorzetramen
Verwarming
Gaskachels, Gashaard, Pelletkachel
Warm water
Elektrische boiler eigendom
Garage
Geen garage
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Vrij uitzicht, Open ligging, Buiten bebouwde kom, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555777) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555 777) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555 777) voor meer informatie over dit object