Plan bezichtigingBel makelaar

Litserstraat 87

Verkocht
Excellent
DEN DUNGEN
€ 1.695.000 k.k.
1848
 m²
515
 m²
Villa
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Op een royaal perceel gelegen perfect afgewerkte vrijstaande villa. De villa is in 2008 nagenoeg gasloos gebouwd. Zo wordt de villa zowel verwarmd als gekoeld middels de hoogwaardige bodemwarmtepomp met maar liefst 6 putten. Naast de villa met souterrain zijn er ook een bijgebouw (71 m² met alle voorzieningen), een zwembad en een royale overkapping met ingebouwde jacuzzi op het perceel te vinden. Zowel het in- als exterieur zijn met oog voor detail en geheel in stijl uitgevoerd.



Den Dungen is onderdeel van de gemeente Sint-Michielsgestel en beschikt over diverse voorzieningen waaronder basisschool, supermarkt en diverse winkels. Op slechts 10 minuten autorijden en 20 minuten fietsen bevindt zich het bourgondische en bruisende stadscentrum van de Brabantse hoofdstad ’s-Hertogenbosch. Sint-Michielsgestel met al haar voorzieningen zoals scholen, sportvoorzieningen en winkels, is ook op fietsafstand gelegen.





Algemene informatie:

Bouwjaar: 2008

Perceeloppervlak: 1.848 m²

Woonoppervlak villa: ca. 515 m²

Inhoud: ca. 2.072 m²

Woonoppervlak bijgebouw: ca. 71m²



Alleen een bezichtiging zal een goede indruk geven van deze luxe villa met prachtige tuin rondom en een unieke ligging tussen 's-Hertogenbosch en Eindhoven.





Indeling

Imposante en uitnodigende entree. De entreehal is zeer royaal en is voorzien van garderobe, toiletruimte en statige trapopgang naar de eerste verdieping. De trap naar het souterrain is fraai weggewerkt onder de trapopgang. Verder biedt de entreehal toegang tot de diverse vertrekken op de begane grond.



Royale woonkamer

Centraal in de woonkamer van de villa is een sfeervolle schouw met gashaard gesitueerd. Het geheel wordt gecomplementeerd door de fraaie eikenhouten visgraatvloer, schuifdeuren met glas in lood detail naar de eetkamer, 2 royale lichtkoepels en dubbele openslaande tuindeuren naar de achtertuin.

Aan de woonkamer grenst een tweede hal. Deze hal is voorzien van een kitchenette met koelkast en een separate toiletruimte voorzien van wandcloset en fonteintje. Middels deze hal is de naastgelegen royale kantoorkamer te bereiken.

Deze multifunctionele ruimte is ruim van formaat en is voorzien van dezelfde fraaie visgraatvloer en een gashaard.



In het hart van de begane grond is de eetkamer gelegen. Deze eetkamer is zowel vanuit de keuken als de woonkamer te bereiken middels schuifdeuren met glas in lood details.

Daarnaast is deze eetkamer voorzien van 3 paar openslaande tuindeuren welke ook zorgen voor voldoende lichtinval.



De naastgelegen keuken is ruim van formaat. Het lichtinval van de keuken wordt verzorgd door de aanwezige lichtkoepels, raampartijen en de dubbele openslaande tuindeuren.

Naast een fraaie lichtinval is deze keuken van alle gemakken voorzien.

Zo zijn onder andere: een stoomoven met oven functie, een combi-oven, vriezer, koelkast, vaatwasser op hoogte, 5 pits gaskookplaat met bijbehorende afzuigkap, inbouwkoffiezetter en een ontbijtbar aanwezig in de keuken. Daarnaast is er ook aan zowel werk- als bergruimte geen gebrek.



De keuken grenst aan een hal welke in verbinding staat met de inpandige garage en de achtertuin.

In deze hal is een kitchenette met spoelbak geplaatst. In deze kitchenette is een aansluitpunt voor een wasmachine gecreëerd.



Souterrain

Middels de fraai weggewerkte trap in de entreehal is het ondergelegen souterrain te bereiken. Deze ruimtelijke verdieping is voorzien van een barmeubel. Ook is de kelder voorzien van een separate toiletruimte welke uitgerust is met een wastafel, een urinoir en een wandcloset.

De technische ruimte van de villa is in een aparte ruimte in de kelder gelegen. Hier zijn de zwembadinstallatie, de bodemwarmtepomp inclusief de vloerverwarmingsverdeler en elektrische boiler geplaatst.



Eerste verdieping:

Via de statige trap is de fraaie overloop te bereiken. Aan deze overloop grenzen 4 zeer royale slaapkamers, de badkamer, een separate toiletruimte en de trapopgang naar de 2de verdieping.



2 van de 4 slaapkamers zijn voorzien van een zit/ studeer gedeelte een tussenhal met een diverse inbouwkasten en een waskom en een separaat slaapgedeelte.



De ouderslaapkamer is voorzien van een inbouw doorloop kast en een royaal dakterras welke te bereiken is via dubbele openslaande deuren. Slaapkamer 4 is voorzien van een praktische dakkapel met frans balkon.



De luxe en royale badkamer is aan de voorzijde van de woning gelegen en is voorzien van een luxe en betegelde inloopdouche, een vrijstaand bad met bijbehorende kraan, een wastafelmeubel met moderne waskom en een frans balkon.



Tweede verdieping:

De 2de verdieping is middels een vaste trap te bereiken en is momenteel in gebruik als bergzolder.





Buitenleven:

Bijgebouw:

Het royale bijgebouw is voorzien van een badkamer met ligbad en wastafel en een separate toiletruimte. Daarnaast beschikt dit bijgebouw over een open woonkeuken welke is voorzien van diverse openslaande tuindeuren.

De keuken is geplaatst in een eiland opstelling (RVS afgewerkt) met een vaste kasten wand en is uitgerust met een stoomoven- oven combi, een inbouwkoffiezetapparaat, een combi-oven, een gaskookplaat en een koelkast.

Op de eerste verdieping van het bijgebouw zijn 2 slaapkamers gelegen. De eerste verdieping is te bereiken middels de bijkeuken.





Centraal in de achtertuin is het royale zwembad gelegen, het zwembad is van hoogwaardige kwaliteit en is voorzien van een elektrisch doek, verlichting en een jetstream.

Naast het zwembad is een riante overkapping geplaatst met een jacuzzi.



Daarnaast is de achtertuin voorzien van diverse terrassen, diverse gazons, een stenen berging, plantenborders en diverse soorten volwassen planten.

Aan de voorzijde en de oostzijde van het perceel zijn in totaal 3 inritten gesitueerd met ieder een eigen poort waardoor met gemak meerdere voortuigen geparkeerd kunnen worden.



Graag nodigen wij serieuze gegadigden uit voor een bezoek ter plaatse bij deze unieke villa.

Kenmerken

Woonoppervlakte
515
Perceeloppervlakte
1848
Inhoud
2072
Bouwjaar
2008
Extra ruimte
52
Aantal verdiepingen
4
Aantal slaapkamers
4
Isolatie
Volledig geisoleerd
Verwarming
Vloerverwarming geheel, Warmtepomp, Aardwarmte, Gashaard
Warm water
Elektrische boiler eigendom
Garage
Inpandig
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Lelieveld Makelaardij (073-6560591) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Lelieveld Makelaardij (0499-577400) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Lelieveld Makelaardij (0499-577400) voor meer informatie over dit object