Plan bezichtigingBel makelaar

Beukenlaan 17

Verkocht
Excellent
Heerhugowaard
Op aanvraag
11070
 m²
265
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

In de vroege ochtend door de tuin lopen voordat de dag begint. Of na een drukke dag op adem komen op een bankje. In de zon of juist in de schaduw. De gezonde lucht diep inademen. Een jubelende lijster op het dak van de stal. Afgeschermd van de buitenwereld door een rand vol met verschillende soorten bomen. 
 
 Kom binnen 
 Zonder meer is de meest unieke plek in de woning de serre (voorzien van vloerverwarming) met zichtlijnen naar alle kanten van de tuin. Binnen zitten, maar toch lijkt het alsof u buiten bent. Andere fijne plekken in de woning zijn de tv-kamer, de zithoek rondom de houtkachel of aan de keukentafel. Verder bevinden zich ook op de begane grond de slaapkamer met aangrenzende badkamer, een riant kantoor met grote raampartij en een speelruimte voor de kinderen. Inpandig is ook de goed geïsoleerde garage te bereiken. Op de verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een riante badkamer in Engelse stijl, met een bad op pootjes.
 
 Buiten
 Niets is gezonder dan lekker in de tuin werken. Een vrijstaande, houten schuur van ca. 55 m² is goed te gebruiken voor de opslag van al het tuingereedschap en heeft zelfs een box voor bijvoorbeeld een ezel of lammetjes. De grote tuin is een kroonjuweel waar vlinders dansen van bloem naar bloem. Na elke afslag in de tuin gaat er weer een nieuwe wereld open. 
 Het wilde bloemenweiland, de geheime tuin, het zooibos, de vijver, de gespiegelde borders. Geïnspireerd door de Engelse ‘walled gardens’ is er een ommuurde kweektuin waar u over een bruggetje een bijzondere wereld kunt binnen stappen. Overal voelen weer andere insecten, bloemen en vogels zich even thuis. Een eigen waterbron is beschikbaar voor het sproeien van de tuin. 
 
 Locatie
 Centraal gelegen. Pal tegenover de ingang van 't Waarderhout. Nabij het oude centrum en de nieuwbouwwijk De Draai. Daar treft u het winkelcentrum de Draaiwaard met al haar voorzieningen. Verschillende sportclubs, scholen en een zwembad zijn ook dichtbij. Grote steden als Alkmaar, Hoorn en Amsterdam zijn goed te bereiken met zowel het OV als per auto. Binnen een kwartier kunt u in Alkmaar zijn en binnen het uur in Amsterdam.
 Heeft u altijd al gedroomd van een grote tuin en wilt u dit levenswerk van de huidige eigenaren voortzetten? Dan nodigen wij u graag uit voor een rondleiding door deze prachtige tuin.
 
 Kenmerken
 Perceeloppervlakte: 11.070 m²
 Inhoud: 1.170 m³
 Woonoppervlakte: 265 m²
 Schuur: 55 m²
 Bouwjaar: 1980
 Energielabel: C
 
 Voor meer informatie kunt u de uitgebreide brochure aanvragen, tevens kunt u diverse aanvullende documenten (onder andere NVM vragenlijst, kadastrale kaart, berekening gebruiksoppervlakte & inhoud, bestemming, enzovoort) downloaden via onze website (met een Klaver Profiel).

Kenmerken

Woonoppervlakte
265
Perceeloppervlakte
11070
Inhoud
1170
Bouwjaar
1980
Extra ruimte
52
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
4
Isolatie
Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas
Verwarming
Cv ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
Cv ketel
Garage
Inpandig
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Aan bosrand, Vrij uitzicht, Beschutte ligging, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555777) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555 777) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555 777) voor meer informatie over dit object