Plan bezichtigingBel makelaar

Jan Glijnisweg 29 a

Verkocht
Excellent
Heerhugowaard
€ 900.000 k.k.
800
 m²
300
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Aan de 'goudkust' van Heerhugowaard vindt u deze recent verbouwde woning. Chique, strak en duurzaam. De aanbouw uit 2022 met een volledig uitgerust gastenverblijf voegt een extra dimensie toe aan de woning. Dit is een woning met de perfecte balans tussen elegantie en functionaliteit. Met 36 zonnepanelen op het dak en volledige isolatie, is deze woning beloond met een A+ label.

Kom binnen
Dat deze woning onlangs nog verbouwd is (in 2017), merkt u direct bij binnenkomst. Strak gestuukte wanden, zwarte kozijnen en een houten visgraatvloer met bies. De keuken wordt gevormd door een groot kookeiland met een keukentafel. Dankzij de royale erker aan de voorkant van de woning wordt de keuken omringd door veel natuurlijk licht. De gezellige pelletkachel creëert een uitnodigende sfeer in de living. Met de openslaande deuren naar de achtertuin kunt u genieten van het binnen- en buitenleven. Voor de huidige jongere bewoners is wat voorheen de garage was, omgetoverd tot een prachtige speelkamer met toegang naar de tuin. De voormalige entree is nu een werkruimte, ideaal voor de thuiswerker(s).
Op de eerste verdieping bevinden zich vier slaapkamers en een badkamer met een dubbele douche en twee wastafels. Op de tweede verdieping treft u een vijfde slaapkamer en een nog in te richten ruimte die kan dienen als slaapkamer of hobbyruimte.
De aanbouw (uit 2022) is binnendoor te bereiken. De begane grond bestaat uit een riante garage met aansluiting voor de wasmachine, terwijl op de verdieping een heus gastenverblijf is gerealiseerd, voorzien van een apart woon- en slaapgedeelte.

Buiten
De tuin is riant, fijn en zonnig. De perfecte plek voor kinderen. Ze kunnen er voetballen, trampolinespringen en zich uitleven op het klimtoestel. Aan de ouders is natuurlijk ook gedacht met een heerlijke veranda voorzien van houtkachel, waardoor het zelfs ’s winters hier prima vertoeven is. Een kleine moestuin maakt de tuin af.
Zowel binnen als buiten is alles tot in de puntjes afgewerkt.

Omgeving
De woning is gelegen aan de rand van Heerhugowaard. Op fietsafstand (2,5 km) vindt u het overdekte winkelcentrum Middenwaard met meer dan 150 winkels. Binnen 10 minuten lopen bereikt u het Waarderhout, waar u terecht kunt voor een boswandeling. Met verschillende scholen en sportverenigingen in de buurt ligt deze woning op een toplocatie! De grotere steden zoals Alkmaar, Hoorn en Amsterdam zijn goed te bereiken met zowel het OV als per auto.

Kenmerken
Perceeloppervlakte: 800 m²
Inhoud: 1.115 m³
Woonoppervlakte: 300 m²
Gastenverblijf: 35 m²
Bouwjaar: 1997
Energielabel: A+

Voor meer informatie kunt u de uitgebreide brochure aanvragen, tevens kunt u diverse aanvullende documenten (onder andere NVM vragenlijst, kadastrale kaart, berekening gebruiksoppervlakte & inhoud, bestemming, enzovoort) downloaden via onze website (met een Klaver Profiel).

Kenmerken

Woonoppervlakte
300
Perceeloppervlakte
800
Inhoud
1115
Bouwjaar
1997
Extra ruimte
0
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
7
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Hr glas
Verwarming
Cv ketel, Hete lucht verwarming, Warmte terugwininstallatie
Warm water
Cv ketel
Garage
Aangebouwd hout, Inpandig, Parkeerplaats
Schuur
Ligging
Beschutte ligging, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555777) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555 777) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555 777) voor meer informatie over dit object