Plan bezichtigingBel makelaar

Annerstreek 13

Verkocht
Excellent
Annen
€ 525.000 k.k.
1585
 m²
91
 m²
Woonboerderij
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Gelegen aan de rand van het dorp Annen staat deze karakteristieke vrijstaande woonboerderij  (bouwjaar 1925) met erf, tuin en royale houten vrijstaande schuur met aangebouwde garage. De woning is eenvoudig afgewerkt, maar ligt werkelijk op een prachtige woonlocatie met fraai uitzicht aan de achterzijde. Daarnaast heeft deze woning een compleet woonprogramma op de begane grond en is dus als levensloopbestendig te classificeren. Ook op de verdieping zijn nog interessante (verbouw-)mogelijkheden!

Annen is een zeer actief dorp met rijk palet aan voorzieningen (winkelcentrum, basisschool, diverse sportverenigingen en goed openbaar vervoer naar bijvoorbeeld Groningen & Assen).

De woning staat op een perceel van 1.585m² eigen grond.

 

Virtueel al te bezichtigen! Deze woning heeft een unieke eigen website met onder andere een virtuele tour. Druk rechts op ‘Download Brochure’ en kom alles te weten van de woning en de omgeving!



Indeling



Begane grond


Entree/hal met toilet en meterkast (4 groepen, stoppen). Vervolgens betreedt men de straatgerichte woonkamer voorzien van gashaard. De dichte keuken is voorzien van een 4-pits gaskookstel en een oven. Via een 2e hal is er toegang tot slaapkamer 1 van ca. 16m², badkamer en de bijkeuken. De badkamer is voorzien van een 2e toilet, douche, ligbad en een badmeubel. In de bijkeuken is er een aansluitpunt voor de wasmachine en hier vinden we ook de CV ketel (Nefit Smartline HR 2001). Vanuit de bijkeuken is er een vlizotrap die toegang biedt tot een bergzolder.


 

Tuin

De achtertuin ligt op het noordoosten en de zijtuin op het zuidoosten. Vanuit de tuin kan men de garage en de royale schuur betreden. De royale schuur is met zijn 190m² voor meerdere doeleinde geschikt.

 

Verdieping

Overloop met toegang tot 2 slaapvertrekken van ca. 7m² en 8m². Indien er meer slaapvertrekken gewenst zijn zou men kunnen overwegen de zolderberging (toegankelijk vanuit de bijkeuken op de begane grond) bij de verdieping aan te trekken door middel van een doorbraak.

 

Bijzonderheden

- Vrijstaande woonboerderij op een prachtige woonlocatie!

- Parkeren van meerdere auto’s op eigen terrein is geen probleem

- Royale vrijstaande schuur met asbestdakplaten

- De woning heeft een karakteristieke status in het bestemmingsplan

- Niet-zelf-bewoners-, asbest en ouderdomsclausule zijn van toepassing

- Het transport geschiedt bij een vaste notaris (Assen)

- Aanvaarding in overleg

 

Toelichting meting gebruiksoppervlakte

De woning is gemeten op basis van de Branche Brede Meetinstructie (BBMI). Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

 

Kenmerk: Doorstroomwoning, Landelijk wonen, Gelijkvloers wonen

Kenmerken

Woonoppervlakte
91
Perceeloppervlakte
1585
Inhoud
457
Bouwjaar
1925
Extra ruimte
20
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
3
Isolatie
Dakisolatie, Gedeeltelijk dubbel glas
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Garage
Vrijstaand steen
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Aan rustige weg, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Lamberink Makelaars & Adviseurs (050-4023710) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Lamberink Makelaars & Adviseurs (0592-338410) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Lamberink Makelaars & Adviseurs (0592-338410) voor meer informatie over dit object