Plan bezichtigingBel makelaar

Buntseweg 5

Verkocht
Excellent
Liessel
€ 700.000 k.k.
9500
 m²
310
 m²
Woonboerderij
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Vrijstaande royale woonboerderij met drie bijgebouwen.

 

 PERSPECTIEVEN

 - Vrij en landelijk wonen met klein agrarisch bedrijf, dichtbij het dorp.

 - Activiteiten aan huis gezien aanwezige ruimten. Zowel inpandig in de woonboerderij, als in de multifunctionele bijgebouwen van ca. 1.385 m² is volop ruimte voor ondernemende mensen voor kleine bedrijfsmatige activiteiten.

 - Ideaal object voor paardenhouderij gezien vrije ligging, ruimte voor paardenstallen en overige voorzieningen. De huidige vergunning kan hiervoor omgezet worden tot ca 100 paarden.

 - Herbestemming naar vrij en landelijk wonen met hobbyschuur of bedrijfsverzamelgebouw. Met de mogelijkheid van boerderij-splitsing zodra er een woonbestemming is.

 - Overige recreatieve en/of maatschappelijke activiteiten gezien aanwezige ruimten, ligging nabij het dorp en de goede ontsluiting en bereikbaarheid.

 

 LIGGING EN BEREIKBAARHEID

 Buntseweg is een rustige weg in het buitengebied van Liessel. De dorpskern van Liessel met diverse voorzieningen is op ca. 200 meter. De woonboerderij is gelegen in een cluster van bebouwing, omringd door landerijen. Goed ontsloten door ligging nabij het dorp. Via snelweg A67 op minder dan 5 autominuten, zijn zowel Eindhoven als Venlo snel te bereiken.

 

 OMSCHRIJVING WOONBOERDERIJ

 Het woonhuis is gebouwd in ca. 1952 en is later verbouwd, gemoderniseerd en zijn spouw en vloer nageïsoleerd. De gevels zijn opgetrokken in spouwmetselwerk en voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas. Het dak is bedekt met pannen en voorzien van dakisolatie.

 

 De woning is in ca. 2011 opnieuw gevoegd en in 2021 opnieuw geschilderd.

 

 INDELING WOONHUIS

 U betreedt de woning middels de hal met vaste trapopgang.

 

 KOOKKEUKEN

 De keuken is vernieuwd in ca. 2003 en is voorzien van een gasfornuis, vaatwasser, koelkast, afzuigkap en diverse opbergruimte. Vanuit de keuken is de kelder bereikbaar.

 

 EETKAMER EN WOONKAMER

 Vanuit de keuken is de aangrenzende eetkamer bereikbaar. Direct vanuit de eetkamer heeft u toegang tot de woonkamer. De woonkamer heeft een vinylvloer en vloerverwarming (nog aan te sluiten).

 

 ACHTERHAL / BIJKEUKEN

 De ruime achterhal is voorzien van een vaste trap naar de bergzolder, aansluitingen voor witgoed, een bergkast, toilet , douche en een tweede keukenblok. Het toilet en de doucheruimte zijn in 2018 vernieuwd en gemoderniseerd.

 

 ACHTERHUIS

 Vanuit de achterhal / bijkeuken is er toegang tot het achterhuis. Hier vindt u de voormalig stal welke is omgebouwd tot recreatieruimte. Er bevindt zich ook nog extra werk- en opbergruimte in het achterhuis.

 

 1E VERDIEPING

 De eerste verdieping van het voorhuis is bereikbaar middels de vaste trap in de hal. Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers en een badkamer gelegen. De slaapkamers zijn aan de buitenzijde voorzien van rolluiken (waarvan 1 elektrisch bedienbaar), tevens zijn er 2 kamers voorzien van ingebouwde hang-/legkasten. De badkamer (1998) is voorzien van een ligbad, toilet en vaste wastafel.

 

 TUIN

 In de tuin is het heerlijk vertoeven, er zijn diverse plekjes waar u heerlijk tot rust kunt komen. En een moestuin voor de liefhebbers van eten uit eigen tuin. Voor kinderen is de tuin via hekwerk afgescheiden van het bedrijf.

 

 STALLEN EN LOODS

 Stal I is een voormalige ligboxenstal, opgetrokken uit spouwmetselwerk en heeft asbestvrije golfplaten. De indeling is als volgt: tanklokaal, melkstal en stalgedeelte. Oppervlakte: ca. 500 m². De stal is laatst in gebruik geweest voor opfok van geiten.

 

 Stal II is opgetrokken uit spouwmetselwerk en heeft een asbesthoudend golfplaten dak. De stal is destijds gebouwd en ingericht als stierenstal met groepshokken op volledig rooster.

 Oppervlakte: ca. 245 m²

 

 De loods is opgetrokken uit spouwmetselwerk en damwand platen, in 2020 is de lange zijgevel van de loods gesloten door een extra muur-/damwand. De eindgevel is volledig voorzien met draai- en schuifdeuren. Deze hal is op natuurlijke wijze geventileerd en heeft een open nok. De ruimte is laatst in gebruik als potstal voor geiten.

 Oppervlakte: ca. 640 m².

 

 BIJZONDERHEDEN

 - De bestemming is agrarisch met functie geitenhouderij. Herbestemming naar WONEN of andere agrarische of bedrijfsmatige activiteit is in principe mogelijk. Bijvoorbeeld WONEN met tot 350 m² bijgebouw. Of WONEN met tot 1.000 m² bedrijfsverzamelgebouw. Of niet-agrarisch bedrijf met tot ca 1.500 m² bijgebouw. Meer info over perspectieven kunt u opvragen via ons kantoor.

 - De aanwezige vergunning voor 800 opfokgeiten is normaal gesproken om te zetten naar andere diersoorten als paardenhouderij. Dit biedt kansen voor professionele paardenhouderij tot ca 100 paarden op deze locatie. De locatie is tevens voorzien van een Natuurbeschermingswet-vergunning (ca 618 kg NH3).

 - De ruime langgevelboerderij is nageïsoleerd en diverse keren gemoderniseerd. Instapklaar, verdere modernisering kan naar eigen inzicht.

 - De woning heeft een energielabel E.

 - Buntseweg 5 is een royale woonboerderij met volop ontwikkelmogelijkheden voor ondernemende liefhebbers van het buitenleven. Met volop Rust en Ruimte. Met recht een fraaie BUITENSTATE!

Kenmerken

Woonoppervlakte
310
Perceeloppervlakte
9500
Inhoud
2100
Bouwjaar
1952
Extra ruimte
250
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
3
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Garage
Inpandig
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Aan rustige weg, Buiten bebouwde kom, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs (040-7820849) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs (0492-661 884) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs (0492-661 884) voor meer informatie over dit object