Plan bezichtigingBel makelaar

Kaldersedijk 0 ong

Verkocht
Excellent
Helmond
Op aanvraag
0
 m²
 m²
No items found.

Object omschrijving

ZEER FRAAI, LANDELIJK BOUWPERCEEL NABIJ BRANDEVOORT VOOR DE BOUW VAN EEN VRIJSTAAND (LAND)HUIS.Het betreft hier een zogenaamde ruimte voor ruimtekavel.

Dat houdt in dat u als koper een zogenaamde ruimte voor ruimtetitel aankoopt.Koper start de bestemmingsplanwijziging op. Als de bestemming gewijzigd is, is de koop onherroepelijk. U betaalt dan de grondprijs aan de verkoper.De grondprijs is de overeengekomen prijs voor de kavel verminderd met de

gemaakte kosten voor de ruimte-voor-ruimte titel en de bestemmingswijziging.De investering vooraf in de aankoop ruimte voor ruimtetitel en de kosten voor de

bestemmingswijziging bedragen circa € 175.000,= incl btw. Al deze kosten worden in mindering gebracht op de koopprijs, zodat de “kale grondprijs”over blijft.Er is sprake van overdrachtsbelasting (6%) over de “kale” grondprijs, dus geen btw.Het bestemmingsplan stelt als eis minimaal 2.000 m² bouwkavel. Er kunnen woningen met veel inhoud en redelijk grote bijgebouwen gebouwd worden (zie bestemmingsplan).Alle hierbij vermelde gegevens zijn naar beste kennis en wetenschap en te goeder trouw door ons weergegeven. Mocht nadien blijken dat er afwijkingen zijn, dan kan men zich hierop niet beroepen. Het bovenstaande object wordt aangeboden onder voorbehoud goedkeuring door de eigenaar.

Aan de inhoud van deze documentatie kunnen geen rechten worden ontleend

Kenmerken

Woonoppervlakte
Perceeloppervlakte
0
Inhoud
0
Bouwjaar
Extra ruimte
Aantal verdiepingen
0
Aantal slaapkamers
0
Isolatie
Verwarming
Warm water
Garage
Geen garage
Schuur
Geen schuur
Ligging
Vrij uitzicht, Buiten bebouwde kom, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord

Livingstone: unieke, vrijstaande huizen in elke stijl

Sinds 1983 realiseert Livingstone droomhuizen. Vroeger waren dit met name cataloguswoningen. Maar dit concept is inmiddels volledig losgelaten. Livingstone maakt nu alleen nog unieke, op maat gemaakte woningen. In elke stijl. Van strak modern tot landelijk klassiek.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs (040-7820849) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs (0492-661 884) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs (0492-661 884) voor meer informatie over dit object
No items found.
No items found.