Plan bezichtigingBel makelaar

Heierkerkweg 7

Verkocht
Excellent
Venlo
€ 545.000 k.k.
2018
 m²
168
 m²
Woonboerderij
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Vrij gelegen, rustieke woonboerderij met bijgebouwen en riante tuin. Gelegen in het buitengebied van gemeente Venlo.



BIJZONDERHEDEN

- De tuin is voorzien van een ondergronds leidingsysteem met een apart druppelsysteem rondom de

woning.

- Het terrein is veilig afgesloten middels een omheining met elektrisch bedienbare poort.

- De woning geniet een goede ontsluiting middels uitvalswegen zoals de N295, A73 en A67.

- De omgeving van de woning is in ontwikkeling. Zo staat o.a. de realisatie van natuurgebied "Parc

Zaarderheiken" en een eventuele golfbaan (is nog niet zeker) in de planning.

- Door verkoper wordt een bankgarantie of waarborgsom verlangd.

- Het realiseren van een Bed & Breakfast behoort tot de mogelijkheden.



ALGEMEEN

In het buitengebied van de gemeente Venlo vindt u deze karakteristieke woonboerderij. Naast een functionele, vrijstaande berging, fietsenstalling/hondenhok en tuinderskas beschikt de woning ook nog over een riante tuin waar u in alle vrijheid kunt genieten van de groene omgeving.



Op deze prachtige locatie geniet u 's morgens van de heerlijke zonsopkomst en 's avonds van de prachtige zonsondergang.



OMGEVING

De woning bevindt zich in een mooi, rustig gebied in de gemeente Venlo, waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen.



Tevens geniet de woning een goede ontsluiting middels diverse uitvalswegen. Via de N295, A72 en A67 bent u in ca. 10 autominuten in Venlo, in ca. 5 autominuten in Horst, in ca. 15 autominuten in Venray en in ca. 40 autominuten in Eindhoven.



OMSCHRIJVING WOONBOERDERIJ

De woonboerderij is traditioneel gebouwd met spouwmetselwerk muren, hardhouten kozijnen en is volledig voorzien van isolerende beglazing. De raampartijen zijn afgewerkt met houten klapluiken, welke de woning een nostalgische uitstraling geven.



De kap van de woning is nageïsoleerd en gedekt met pannen. Tevens zijn de vloeren gedeeltelijk geïsoleerd en wordt de woning verwarmd middels een Nefit Ecomline HR cv-ketel.



BEGANE GROND

HAL

Via de ruime hal komt u de woning binnen, waar de authentieke sfeer van de woning direct voelbaar is. De hal is voorzien van een tegelvloer met authentieke "estrikken" tegels, stucwerk wanden en plafond en een garderobe die voldoende opslagruimte biedt.



TOILET

Het toilet is net als de hal voorzien van "estrikken" tegelvloer, deels betegelde en deels stucwerk wanden en fonteintje.



WOONKAMER

Middels de hal bereikt u de woonkamer, welke is voorzien van een "estrikken" tegelvloer, stucwerk wanden en een houten plafond. De kelder (100% droog) en vaste trapopgang naar de opkamer en 1e verdieping zijn vanuit hier bereikbaar.



De woonkamer is voorzien van een schouw met openhaard, waardoor de ruimte huiselijk en vrij aanvoelt.



LEEFKEUKEN

De rustieke leefkeuken is gerenoveerd in 2008. De houten afwerking van het keukenblok en de tegelvloer geven de ruimte een landelijke uitstraling, waardoor deze geheel in stijl is met de rest van de woning.

De keuken is ingericht met een Boretti fornuis , een grote gasoven, kleinere elektrische oven, Terrazzo werkblad, inbouw vaatwasser en koelkast. Tevens is de ruimte voorzien van een lichtstraat.



BADKAMER

Vanuit de keuken bereikt u de geheel betegelde badkamer, voorzien van bad, toilet hangkast en wastafel.



SLAAPKAMER

De slaapkamer op de begane grond is voorzien van stucwerk wanden en plafond en een houten vloer.



HOBBYRUIMTE/TUINKAMER/BERGING

Vanuit de woonkamer zijn de hobbyruimte en tuinkamer bereikbaar. De berging is bereikbaar via de tuinkamer en is voorzien van een tegelvloer, keukenblok en witgoedaansluitingen.



In de riante tuinkamer kunt u al vroeg genieten van de voorjaarszon, met het prachtige aanzicht van de open landerijen. De tuinkamer is daarnaast voorzien van een tegelvloer, glazen schuifwanden en sedumdak met lichtstraten.



1e VERDIEPING

Via de vaste trap bereikt u de overloop met 3 efficiënte bergkasten. Vanuit hier is de riante vliering/opbergzolder bereikbaar middels een losse trap.



De overloop biedt toegang tot de 4 slaapkamers en badkamer. De badkamer is geheel betegeld en voorzien van een toilet, douche en wasmeubel.



BIJGEBOUWEN

De woning is voorzien van een vrijstaande berging, een fietsenstalling met hondenhok en een aluminium tuinderskas. Het realiseren van een Bed & Breakfast behoort tot de mogelijkheden.



De vrijstaande berging bestaat deels uit halfsteens metselwerk en deels uit spouwmetselwerk, beschikt over een betonvloer en is met gebakken pannen gedekt.

De berging is ingedeeld als werkplaats met zolder, carport (t.b.v. 2 auto's) met zolder en een open schuur.



De fietsenstalling is opgetrokken uit spouwmetselwerk, voorzien van betonvloer, is gedekt met gebakken pannen en beschikt over een ruim hondenhok met doorloop naar buiten en een opbergzolder.





TUIN

De royale tuin heeft haar vorm gekregen met behulp van een tuinarchitect en is voorzien van ondergrondse beregening met een eigen bron en aparte druppelslang rondom het huis. Tevens beschikt de tuin over een fruitboomgaard en een gemetselde compostbak. Het terrein is veilig omheind en afsluitbaar middels een authentieke, handgesmede, elektrisch bedienbare poort en beschikt aan de voorzijde over een doorlooppoortje en een afsluitbare poort aan de achterzijde die leidt naar het bos.

Kenmerken

Woonoppervlakte
168
Perceeloppervlakte
2018
Inhoud
670
Bouwjaar
Extra ruimte
19
Aantal verdiepingen
4
Aantal slaapkamers
5
Isolatie
Verwarming
Warm water
Garage
Vrijstaand steen, Carport, Geen garage
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs (0492-661884) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs (0492-661 884) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs (0492-661 884) voor meer informatie over dit object