Plan bezichtigingBel makelaar

Sinderenseweg 29

Verkocht
Excellent
Varsseveld
€ 550.000 k.k.
3345
 m²
194
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Stel je eens voor. 'S morgens word je wakker van het gekwetter en gefluit van de vroege vogels. Het mooiste moment van de dag breekt aan. Met een vers gemalen kopje koffie wandel je tussen de heerlijk geurende bloemen naar je achtertuin. Vanaf het bankje in je eigen fruitboomgaard geniet je van de net opkomende zon boven het achterliggende weiland. Heerlijk stil en één met de natuur. Hoe kan een dag beter beginnen? Even langs de kippen voor een vers gelegd ei. Alvast in de groentetuin een verse krop sla afsnijden voor het avondeten en nadat het kleinvee is gevoerd wordt het tijd voor het ontbijt. Snel op de fiets naar de bakker voor de warme broodjes en wat kaas van de kaasboer op de markt. Eenmaal thuisgekomen wacht aan tafel een tevreden gezin voor een nieuwe dag aan de Sinderenseweg 29 in Varsseveld. Dit noemen we buitengewoon landelijk wonen in de nabijheid van het dorp.

Deze karakteristieke vrijstaande woning is eind jaren’30 gebouwd. De mansarde kap en de gootoverstekken zijn enkele uiterlijke kenmerken van de woning die deze bouwperiode bevestigen. De riante hobbyruimte aan de achterzijde van de woning heeft vroeger dienst gedaan als werkplaats van de plaatselijke schilder. Niet alleen vroeger maar ook tegenwoordig is deze ruimte ideaal geschikt (te maken) voor een aan huis gebonden beroep of bedrijf. In het verleden werd de woning bewoond door 2 gezinnen (inwoning). Dit verklaart de aanbouw van een slaapkamer en wasgelegenheid op de begane grond aan de achterzijde van de woning.

Aan de voorzijde van de woning vormen de hal met granito vloer en de fraaie trapopgang de entree tot de woning. Via de keuken met zij-uitgang en doorgang naar de hobbyruimte bereik je de woonkamer met zit- en eethoek. Opvallend is hier het prettige invallende daglicht.

Boven zijn in totaal 5 slaapkamers en een toiletruimte. Drie slaapkamers op de eerste verdieping en 2 kleine slaapkamers op de zolderverdieping. Een gedeelte van de riante ouderslaapkamer kan hier worden opgeofferd voor het realiseren van een badkamer op de verdieping zonder dat het ten koste gaat van het aantal slaapkamers. Raadpleeg de digitale plattegronden voor een volledige indruk van de ruimteverdeling van de woning.

Varsseveld ligt aan het begin van de A18 richting Zevenaar/Arnhem. Het heeft een bus- en treinstation dat overigens te voet vanaf de Sinderenseweg is te bereiken. De dorpskern heeft een goed voorzieningenniveau met een diversiteit aan winkels en eetgelegenheden.

Bouwjaar: 1933
Gebruiksoppervlakte:
- wonen 194 m²
- overig inpandige ruimte 18 m²
- externe bergruimte 214 m²
Perceeloppervlakte: 3.345 m²

Kenmerken

Woonoppervlakte
194
Perceeloppervlakte
3345
Inhoud
743
Bouwjaar
1933
Extra ruimte
18
Aantal verdiepingen
4
Aantal slaapkamers
6
Isolatie
Grotendeels dubbelglas
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Garage
Vrijstaand hout
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Vrij uitzicht
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Van Zeeburg Luimes & Lebbink Makelaars (0575-462359) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Van Zeeburg Luimes & Lebbink Makelaars (0575-462359) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Van Zeeburg Luimes & Lebbink Makelaars (0575-462359) voor meer informatie over dit object