Plan bezichtigingBel makelaar

Asdonkseweg 5

Verkocht
Excellent
AARLE-RIXTEL
€ 780.000 k.k.
4675
 m²
454
 m²
Eengezinswoning
Halfvrijstaande woning

Object omschrijving

Op een prachtige woonlocatie en royaal perceel van 4675 m2 ligt deze karakteristieke, gemoderniseerde halfvrijstaande woonboerderij met moderne Bed & Breakfast, die is voorzien van 4 luxe kamers met badkamer, een gezamenlijke eetzaal en een hoogwaardig afgewerkt souterrain met bar.

 

 BIJZONDERHEDEN

 - Authentieke, halfvrijstaande woonboerderij op unieke woonlocatie in het buitengebied van Aarle-Rixtel, 

 - Energielabel woning D, 

 - Energielabel B&B A+, 

 - B&B met 4 luxe kamers, een gezamenlijke eetzaal en een multifunctioneel souterrain, 

 - Een mogelijke tweede B&B in aanbouw, 

 - De mogelijkheid voor het realiseren van een camper standplaats van ca. 15 plaatsen (hiervoor dient opnieuw toestemming aangevraagd te worden bij de gemeente), 

 - Graag verwijzen wij u naar de drone film om deze authentieke woonboerderij gelegen op prachtige locatie te bewonderen, 

 - Op steenworp afstand van Golfclub D’n Heikant en natuurgebied de Biezen, 

 - Gelegen op 6/7 minuten fietsen van de gezellige dorpskern van Aarle-Rixtel, 

 - Binnen 30 minuten in Eindhoven, binnen 10 minuten in Helmond.

 

 

 Woonoppervlakte totaal: 454 m2

 - Woonoppervlakte Woonhuis: 213 m2

 - Woonoppervlakte B & B: 241 m2

 

 ALGEMEEN

 Deze karakteristieke woonboerderij met moderne B&B is gelegen op prachtige locatie in het buitengebied van Aarle-Rixtel.  Op steenworp afstand van de woning bevinden zich natuurgebied de Biezen, de Grotelse Heide en Golfclub D’n Heikant. Naast een unieke locatie is de woning op 7 minuten fietsen gelegen van de levendige dorpskern van Aarle-Rixtel waar u terecht kunt voor al uw boodschappen, diverse restaurants en cafés, maar ook binnen 10 minuten in de stad van

 Helmond. Naast het runnen van een B&B biedt de woning u ook de diverse mogelijkheden voor mantelzorg. Bij aankomst kunt u, uw auto keren op de ruime parkeerplaats naast de woning. U betreedt de woning vervolgens via een voorentree.

 

 INDELING

 BEGANE GROND

 U betreedt de woning in de hal waar zich de meterkast, de garderobe, de stookruimte en de toiletruimte zich bevinden. Verder is en nog voldoende kastruimte aanwezig en een gootsteen. De hal is belegd met een pvc-vloer die doorloopt naar de keuken en serre (voorzien van vloerverwarming).Vanuit de hal verder naar de keuken.

 

 LEEFKEUKEN

 De leefkeuken is het centrale punt van de woning, vanuit hier heeft u toegang tot de woonkamer, de tuinkamer, de opkamer en de kelder. De leefkeuken is ruim van opzet en biedt de gelegenheid voor het opstellen van een grote eettafel. De keukeninrichting in hoekopstelling is fraai afgewerkt met een granieten aanrechtblad en voorzien van 1,5 spoelbak, een koelkast en een vaatwasser. Het Falcon gasfornuis en de afzuigkap zijn aan de andere zijde gelegen.

 

 WOONKAMER

 De woonkamer met houtenvloer en sierschouw is zeer royaal en biedt de gelegenheid voor het opstellen van een ruime zithoek en een extra eettafel. De vele raampartijen rondom zorgen voor veel lichtinval en een prachtig uitzicht rondom.

 

 SERRE

 De serre met grote glaspartijen en openslaande tuindeuren is een prachtige ruimte om zowel met goed als slecht weer heerlijk te vertoeven. Vanuit hier kijkt u fijn weg over de achtertuin.

 

 OPKAMER

 De opkamer bevindt zich naast de trapopgang, een ideale ruimte om in te delen als werkkamer.

 

 1E VERDIEPING

 Op de royale 1e verdieping bevinden zich 4 volwaardige slaapkamers en twee luxe badkamers. De slaapkamers aan de achterzijde zijn voorzien van een dakkapel, de slaapkamers aan de voorzijde zijn beide voorzien van twee, recent vernieuwde dakramen. Voor juiste afmetingen van de slaapkamers kunt u bijgevoegde indelingsplattegrond raadplegen. Vanuit ouderslaapkamer  heeft u toegang tot een badkamer en-suite en een inloopkast.

 

 BADKAMER 1

 De 1e badkamer is bereikbaar vanuit de ouderslaapkamer en is voorzien van een inloopdouche en een wastafel.

 

 BADKAMER 2

 De 2e badkamer is bereikbaar vanuit de overloop en voorzien van een ligbad, een inloopdouche, een wandcloset en een

 dubbele wastafel.

 

 2E VERDIEPING

 De 2e verdieping is met een vaste trap bereikbaar en biedt veel bergruimte.

 

 TUIN

 Terug naar de begane grond waar u toegang heeft tot de prachtige tuin op het zuiden. De tuin biedt u onder andere sierlijke tuinpaden, volwassen beplantingen, een verwarmd zwembad met warmte pomp, twee overdekte terrassen en daarnaast zeer veel privacy. Vanuit de tuin heeft u toegang tot een authentiek bakkershuisje.

 

 BED & BREAKFAST

 De “Rixtels-Landhoeve” is een modern uitgevoerde Bed& Breakfast die u naast het runnen van een succesvolle B&B ook

 de mogelijkheid biedt voor eventuele mantelzorg. Het gebouw is in 2015/2016 gerealiseerd en voorzien van een uitstekend isolatiepakket (energielabel A+) en een hoogwaardig afwerkingsniveau.

 

 Op basis van 192 reviews beoordelen de zeer tevreden gasten de B&B met een 9.0 gemiddeld. De unieke locatie wordt zelfs beoordeeld met een 9.2 gemiddeld. Graag nodigen wij u uit op de volgende link te bekijken om een sfeer impressie te krijgen van de B&B: https://www.booking.com/hotel/nl/b-amp-b-rixtels-landhoeve.nl.html

 

 INDELING

 BEGANE GROND

 U betreedt de B&B in de hal. Vanuit de centrale hal heeft u  toegang tot de gezamenlijke eetzaal en twee slaapkamers.

 Verder bevinden zich in de hal de meterkast, een berging en de trapopgang naar de 1e verdieping. De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming.

 

 EETZAAL

 De eetzaal voorzien van moderne keukeninrichting en openslaande tuindeuren naar een gezamenlijk terras.

 

 KAMERS

 Beide slaapkamers zijn van vergelijkbaar formaat, voorzien van eenzelfde afwerking en bieden toegang tot een badkamer en-suite. De badkamer is uitgevoerd met een inloopdouche, een wandcloset en een wastafel met meubel.

 Vanuit de slaapkamer heeft u met openslaande tuindeuren toegang tot een eigen terras. Vanuit hier heeft u prachtig

 uitzicht over de landerijen.

 

 1E VERDIEPING- KAMERS

 Aan de overloop bevinden zich 2 zeer luxe uitgevoerde slaapkamers met beide een luxe badkamer en-suite. De badkamerz zijn  uitgevoerd met een whirlpool, een inloopdouche, een wandcloset en een wastafel met meubel.

 

 SOUTERRAIN

 In het souterrain bevindt zich een gezamenlijke ruimte met een bar en twee toiletruimtes. Het gehele souterrain is voorzien van vloerverwarming en hoogwaardig afgewerkt met een nette tegelvloer, stucwerk en inbouwspots. Het souterrain kan uiteraard voor multifunctionele doeleinden dienst doen.

 

 BED & BREAKFAST IN AANBOUW

 Verder bevindt zich op het perceel nog een B&B in aanbouw die nog voorzien moet worden van de gehele binnen afwerking.

 

 Buitenstate Makelaars: specialisten in landelijk wonen. Met onze kennis en expertise van het buitengebied staan wij graag voor u klaar bij de koop of verkoop van uw landelijk gelegen woonboerderij, villa of vrijstaande woning!   www.buitenstate.nl

Kenmerken

Woonoppervlakte
454
Perceeloppervlakte
4675
Inhoud
1495
Bouwjaar
1926
Extra ruimte
21
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
4
Isolatie
Dakisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas
Verwarming
Cv ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
Cv ketel
Garage
Geen garage
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Aan bosrand, Aan rustige weg, Vrij uitzicht, Open ligging, In bosrijke omgeving, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
2600
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Karaktervol houtwerk in the spotlight
Van grachtenpand tot Brabantse boerderij

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs (040-7820849) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs (0492-661 884) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs (0492-661 884) voor meer informatie over dit object