Plan bezichtigingBel makelaar

Bruisterboschweg 1

Beschikbaar
Excellent
SINT GEERTRUID
€ 548.000 k.k.
1639
 m²
140
 m²
Woonboerderij
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Op een prachtige locatie aan de Bruisterboschweg 1 te Sint Geertruid (gemeente Eijsden-Margraten) bieden wij u deze landelijk gelegen boerderijwoning aan op een perceel van 1.639m² met optioneel en tegen een meerprijs de aangrenzende huiskavel ter grootte van 8.788m² hetgeen de totale perceelgrootte over de 1 hectare tilt. De aan de boerderijwoning grenzende stal biedt enorme mogelijkheden en/of uitbreidingsmogelijkheden.

Algemeen:
Bouwjaar: 1947 (Bron: BAG viewer gemeente)
Inhoud: circa 1.362 m³
Gebruiksoppervlakte wonen: 140 m²
Perceeloppervlakte: 1.639 m² (met optioneel te koop 8.788 m²)
De vraagprijs incl. huiskavel: € 650.000,- k.k.
Aanvaarding: in overleg

Voorzieningen:
Elektriciteit: aanwezig
Wateraansluiting: aanwezig
Gasnetaansluiting: aanwezig
Rioolaansluiting: aanwezig
TV aansluiting: aanwezig
Kozijnen: Woning bezet met dubbele beglazing
Isolatie: dubbel glas

Installaties:
Centrale verwarming: Moderne HR CV-ketel
Warm water voorziening: Via HR-ketel

Indeling:

• Kelder
Provisiekelder (12,82 m²) bereikbaar vanuit de entreehal.

• Begane grond
Via de hoofdentree bereikt u de ruime hal met meterkast en toegang tot de keuken, woonkamer, de nieuwe (extra) badkamer (v.v. wandmeubel met wastafel en ruime inloopdouche) en de trappartij naar kelder en 1e etage. Een portaal verbindt de woning met de grote schuur. In het portaal bevindt zich de toiletruimte (met modern toilet, fontein en radiator) en tevens de doorloop naar bijkeuken en keuken.

De woonkamer bevindt zich aan de straat- en opritzijde. De woonkamer meet 7,34m x 3,61m en is voorzien van een eikenvloer. De gesloten keuken bevindt zich aan de achterzijde en grenst aan de bijkeuken. De keuken is voorzien van oven, kookplaat, RVS afzuigkap. In de bijkeuken met opslagruimte bevinden zich o.a. de vaatwasser witgoedaansluitingen. Hier is tevens ruimte voor koel- en vrieskasten.

• 1e verdieping
Op de etage bevinden zich de overloop, 4 slaapkamers (3 met vaste muurkast) en de betegelde en compleet vernieuwde (2e) badkamer met (2e) toilet, inloopdouche en wandmeubel met wastafel. Vanuit deze badkamer is de wasruimte toegankelijk. De slaapkamers zijn ongeveer 8,46 m², 8,85 m², 10,83 m² en 17,24 m² groot.
Dakkapellen aan de voor en achterzijde sieren het woonobject maar zorgen tevens voor extra ruimte en lichtinval.

• Bijgebouwen:
Inpandig is, via het portaal, de ruime schuur bereikbaar. De schuur heeft een inwendige afmeting van 13,33 x 9,41. Maar liefst 125 m² beschikbare ruimte voor het uitbreiden van de woning en/of voor hobbymatige en/of (toegestane) bedrijfsmatig gebruik. Ook het hobbymatig houden van o.a. paarden past, in combinatie met de extra aangeboden grond, uitstekend op deze mooie locatie. Ruim onder de nok zorgt een degelijk geconstrueerde houten vloer voor veel extra bergruimte op de zolder van de schuur. Vanaf deze zolder is ook de zolderberging van het woonhuis toegankelijk.

De schuur is ook toegankelijk middels een grote sectionaalpoort aan de achterzijde van het object en beschikt tevens over een loopdeur opzij. De stalramen rondom en het boerengroen van de diverse toegangen dragen bij aan de karakteristieke uitstraling van dit multifunctionele gebouw.

• Ligging:
Landelijk gelegen aan de rand van Sint Geertruid op een ruim perceel met vrij uitzicht. De extra brede inrit en het verharde achter terrein zorgt voor een goede toegankelijkheid van zowel lichte als zware voertuigen.

Kadastrale gegevens:
Het perceel is kadastraal bekend als gemeente Margraten, sectie N, nummer 189, ter grootte van 1.639m², waarbij optioneel (tegen nader overeen te komen meerprijs) sectie N, nummer 586 ter grootte van 8.788m² verkrijgbaar is

Inlichtingen:
Indien u meer wilt weten over het object of een bezichtiging wilt aanvragen, kunt u contact opnemen met ons kantoor te Voerendaal.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Alle maten zijn bij benadering weergegeven, plattegronden treft u aan in de bijlagen. Deze aanbieding mag slechts worden gezien als een uitnodiging tot bezichtiging.

Kenmerken

Woonoppervlakte
140
Perceeloppervlakte
1639
Inhoud
1362
Bouwjaar
1947
Extra ruimte
138
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
4
Isolatie
Dubbel glas
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Garage
Aangebouwd steen
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Aelmans Rentmeesters & Makelaars (045 - 575 32 55) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Aelmans Rentmeesters & Makelaars (0475-459260) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Aelmans Rentmeesters & Makelaars (0475-459260) voor meer informatie over dit object