Plan bezichtigingBel makelaar

Tervierenweg 58

Verkocht
Excellent
Voerendaal
€ 295.000 k.k.
2170
 m²
174
 m²
Eengezinswoning
Halfvrijstaande woning

Object omschrijving

In het buitengebied van Voerendaal, bieden wij deze verrassend ruime 2-onder-1-kapwoning met aanbouw en garage aan. De woning beschikt o.a. over 6 slaapkamers en is gelegen op een ruim perceel van maar liefst 2.170 m².

Bent u op zoek naar ruimte in en rondom uw toekomstige woning? Neem dan snel contact met ons kantoor op, voor het maken van een bezichtigingsafspraak (045-3030600/voerendaal@aelmans.com).

Algemeen:
Bouwjaar: 1928
Inhoud: 723 m³
Gebruiksoppervlakte wonen: 174 m²
Perceeloppervlakte: 2.170 m²
Aanvaarding: in overleg

Voorzieningen:
Elektriciteit: verouderde meterkast met 7 groepen en 2 aardlekschakelaars (entree/hal), verdeelkast met 6 groepen en 1 aardlekschakelaar (garage)
Wateraansluiting: aanwezig
Gasnetaansluiting: aanwezig
Rioolaansluiting: aanwezig
Kozijnen: hout en kunststof
Isolatie: grotendeels dubbele beglazing, Unidek dakbedekking tuinkamer

Installaties:
Centrale verwarming: c.v.-ketel (eigendom, CR Remeha Avanta)
Warm water voorziening: middels c.v.-ketel
Overig: 6 zonnepanelen (eigendom)

Indeling:

• Kelder
Provisiekelder (ca. 22 m²), middels tussenhal bereikbaar.

• Begane grond
Entree/hal met meterkast en toegang tot de woonkamer. De woonkamer (ca. 28 m²) is gelegen aan de voorzijde van de woning en beschikt over een parketvloer en imposante gemetselde schouwpartij.

Middels een tussenhal is het toilet, de provisiekelder, de trapopgang naar de 1e verdieping alsook de keuken bereikbaar. De keuken is gerealiseerd in de aanbouw, aan de achterzijde van de woning en betreft een ruime woonkeuken (ca. 20 m²).

Vanuit de keuken is de bijkeuken (ca. 9 m²) toegankelijk, alwaar naast de witgoedaansluitingen ook de c.v.-ketel gesitueerd is. De badkamer (ca. 7 m²) is gelegen naast de bijkeuken en beschikt over een ligbad met douchecombinatie, 2 wastafels met een spiegelkast en een toilet.

Aan de achterzijde is de tuinkamer (ca. 18 m²) gelegen, v.v. vloerverwarming, een wenteltrap naar de entresol (ca. 8 m²). Middels openslaande deuren is de achtertuin toegankelijk vanuit de tuinkamer. Deze ruimte is momenteel in gebruik als slaapkamer, maar is multifunctioneel te gebruiken.

• 1e verdieping
Overloop met toegang tot 3 slaapkamers en een muurkast. De slaapkamers zijn ca. 10 m², 10 m² en 9 m². De kleinste slaapkamer beschikt over een toilet en wastafel.

• 2e verdieping
Overloop met toegang tot 2 slaapkamers (ca. 18 m² en 9 m²), aan de voorzijde van de woning beschikken beide kamers over een dakkapel. Aan de achterzijde van de woning zijn 2 grote dakramen gerealiseerd, waardoor er voldoende daglichttoetreding is op deze verdieping. Op de kleinste slaapkamer zijn de omvormers van de zonnepanelen gesitueerd.

Bijgebouwen:
Naast de woning zijn 2 garages gerealiseerd. De eerste garage (ca. 50 m²) beschikt over een verdeelkast van de elektra incl. een 3-polige aansluiting en beschikt over een grote sectionaalpoort. Vanuit deze garage is de naastgelegen garage (ca. 41 m²) bereikbaar, eveneens voorzien van een (elektrische) sectionaalpoort en een smeerput. Kortom, een ideale ruimte voor de auto-, paard én fietsliefhebber.

Tuin:
Achter de woning is een ruim terras gelegen, diverse plantenborders, een gazon, een glazen tuinkas en een 2e terras aan de achterzijde van de tuin. De tuin is vanuit de Tervierenweg middels een poort toegankelijk, alsook middels een paadje tussen de woning en de garage in. De tuin die direct aan de woning is gelegen is ruim te noemen (1.595 m²), aansluitend is er een perceel in bruikleen van de gemeente, van waaruit de 2 aangrenzende percelen toegankelijk zijn.

Ligging:
De woning is gelegen in het buitengebied van de gemeente Voerendaal. De ligging en bereikbaarheid t.o.v. uitvalswegen is goed te noemen. Voerendaal beschikt over een treinstation op de lijn Heerlen-Maastricht, waardoor ook de bereikbaarheid middels openbaar vervoer goed te noemen is.

Voor de dagelijkse voorzieningen kan men terecht in het centrum van Voerendaal, gelegen op enkele autominuten.

De natuurliefhebber kan vanuit de eigen straat genieten van het omliggende landschap en per direct de natuur ingaan.

Kadastrale gegevens:
Het perceel is kadastraal bekend als:
- Gemeente Voerendaal, sectie M, nummer 3, 5 en 6
- Gemeente Heerlen, sectie V, nummer 1703

Inlichtingen:
Indien u meer wilt weten over het object of een bezichtiging wilt aanvragen, kunt u contact opnemen met ons kantoor te Voerendaal.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Alle maten zijn bij benadering weergegeven. Deze aanbieding mag slechts worden gezien als een uitnodiging tot bezichtiging.

Kenmerken

Woonoppervlakte
174
Perceeloppervlakte
2170
Inhoud
723
Bouwjaar
1928
Extra ruimte
27
Aantal verdiepingen
4
Aantal slaapkamers
6
Isolatie
Grotendeels dubbelglas
Verwarming
Cv ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
Cv ketel
Garage
Geen garage
Schuur
Ligging
Aan rustige weg, Vrij uitzicht, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Aelmans Rentmeesters & Makelaars (045 - 575 32 55) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Aelmans Rentmeesters & Makelaars (0475-459260) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Aelmans Rentmeesters & Makelaars (0475-459260) voor meer informatie over dit object