Plan bezichtigingBel makelaar

Groeneweg 1

Verkocht
Excellent
Klimmen
€ 549.000 k.k.
4140
 m²
152
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Op een A1-locatie te Retersbeek (gemeente Voerendaal), ligt aan de Groeneweg 1 Klimmen dit volledig gemoderniseerd vrijstaande woonhuis met dubbele garage en vrij uitzicht rondom. Het naastgelegen "bosperceel" behoort tot het geheel en brengt de totale perceeloppervlakte op 4.140 m².

Algemeen:
Bouwjaar: 1950
Inhoud: 729 m³
Gebruiksoppervlakte wonen: 152 m²
Perceeloppervlakte: 4.140 m² (huiskavel 1.540 m² en bosperceel 2.600 m²)
Aanvaarding: in overleg

Voorzieningen:
Elektriciteit: Moderne schakelkast met 5 groepen, 2 aardlekschakelaars en hoofdschakelaar
Wateraansluiting: aanwezig
Gasnetaansluiting: aanwezig
Rioolaansluiting: aanwezig
TV aansluiting: aanwezig
Kozijnen: kunststof met dubbele beglazing en nieuwe voordeur met 2 zijlichten
Isolatie: luchtspouw, dubbel glas, beperkte dakisolatie

Installaties:
Centrale verwarming: Nefit Ecomline HR
Warm water voorziening: via HR ketel

Indeling:

• Begane grond
Zeer ruime entree met moderne toiletruimte (met fonteintje), trapopgang, moderne meterkast en toegang tot leefkeuken. De keuken zelf staat in hoekopstelling en is modern uitgevoerd, voorzien van combi-oven, koelkast, vaatwasser en schouwkap. Via de keuken is de bijkeuken bereikbaar alwaar (onder andere) de CV en het witgoed staat opgesteld. Van hieruit is de garage inpandig bereikbaar. Er zijn twee garages voorzien van elektrische sectionaalpoorten.

De woonkamer bestaat uit twee separate ruimten die via de doorgang vanuit de keuken toegankelijk zijn. Via een schuifpui is het grote overdekte terras bereikbaar. Het terras biedt veel privacy en fraai zicht op de natuurlijke omgeving en de tuin.

De houtkachel en de gaskachel in beide woonkamers zorgen voor de sfeer en warmte. De vele raampartijen geven naast de vele lichtinval optimaal zicht op de prachtige omgeving en de eigen tuin rondom.

• 1e verdieping
Een hardhouten trap leidt naar de etage. Hier bevinden zich drie ruime slaapkamers en de badkamer. De badkamer is geheel betegeld en voorzien van douche, ligbad, vaste wastafel en (tweede) toilet. Op de badkamer bevindt zich een design-/handdoekradiator.

Bijgebouwen:
Naast de beide garages bevindt zich in de tuin tevens nog een ruime gesloten en een open berging en twee overdekte terrassen.

Algemeen:
De woning is in zijn geheel zéér goed onderhouden en heeft een frisse uitstraling. Buitenschilderwerk, dakafwerking en daken verkeren eveneens in prima staat. Zo ook goten, boeiboorden en zinken hemelwaterafvoeren. De woning is verder voorzien van kunststof kozijnen en elektrisch bedienbare rolluiken op de benedenverdieping. Instapklaar dus!

Tuin:
De tuin is zeer ruim en ligt rondom de woning. Volledig omheind door hekwerk en natuurlijke haag. Aan de overzijde van de Groeneweg ligt een extra kadastraal perceel dat de vrijheid en het uitzicht in de toekomst garandeert en tot het eigendom/ het verkochte behoort. De tuin bestaat verder uit looppaden, terras, bomen en borders.

Ligging:
Retersbeek ligt centraal in de driehoek Klimmen, Weustenrade en Voerendaal en kent vele uitvalswegen. De woning is gunstig en vooral rustig gesitueerd in het groen met naar alle kanten vrij (uit-)zicht. De naam Groeneweg wordt hier zeker eer aan gedaan!

Kadastrale gegevens:
Het perceel is kadastraal bekend als gemeente Voerendaal, sectie L, nummer 191 en 245, ter grootte van 4.140 m².

Inlichtingen:
Indien u meer wilt weten over het object of een bezichtiging wilt aanvragen, kunt u contact opnemen met ons kantoor te Voerendaal.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Alle maten zijn bij benadering weergegeven. Deze aanbieding mag slechts worden gezien als een uitnodiging tot bezichtiging.

Kenmerken

Woonoppervlakte
152
Perceeloppervlakte
4140
Inhoud
729
Bouwjaar
1950
Extra ruimte
41
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
3
Isolatie
Dubbel glas
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Garage
Inpandig
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Vrij uitzicht, Buiten bebouwde kom, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Karaktervol houtwerk in the spotlight
Van grachtenpand tot Brabantse boerderij

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Aelmans Rentmeesters & Makelaars (045 - 575 32 55) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Aelmans Rentmeesters & Makelaars (0475-459260) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Aelmans Rentmeesters & Makelaars (0475-459260) voor meer informatie over dit object