Plan bezichtigingBel makelaar

Hommelweg 7

Verkocht
Excellent
Susteren
€ 695.000 k.k.
10030
 m²
222
 m²
Woonboerderij
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Liefhebbers van landelijk wonen opgelet!

Gelegen in het buitengebied van Susteren, alwaar men de beleving van rust en ruimte geniet, bieden wij deze vrijstaande woning aan met de mogelijkheid voor kantoor/praktijk aan huis, bijgebouwen, stal en huisweide. Deze bijzondere locatie is gelegen op een perceel van maar liefst 10.030 m² en ligt midden in de natuur, doch centraal gelegen ten opzichte van grote uitvalswegen (A2-A73). Een echte "Buitenstate" als je het hebt over "beleving van rust en ruimte". Deze combinatie van voorzieningen maakt de woning, met woonbestemming, uitermate geschikt voor de paardenliefhebber of het combineren van wonen-werken en/of “zorg” op één locatie. Bent u reeds enthousiast? Neem dan na het doornemen van de verkoopinformatie contact met ons op voor het kenbaar maken van uw interesse.

Algemeen:
Inhoud woning: circa 872 m³
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 222 m² (inclusief kantoor aan huis)
Overige inpandige ruimte: circa 24 m²
Gebouwgebonden buitenruimte: 34 m²
Perceeloppervlakte: 10.030 m²
Aanvaarding: in overleg.
Energielabel: B

Nutsvoorzieningen/installaties:
Elektriciteit: aanwezig
Wateraansluiting: aanwezig
Gasnetaansluiting: niet aanwezig
Rioolaansluiting: aanwezig


Indeling woning:
De begane grond en kelder:
De bekiezelde oprit aan de rechterzijde van de woning gaat naar de achter gelegen parkeerruimte op eigen terrein. Het met gebakken bestraat pad voert u halverwege deze oprit naar de voordeur van de woning. Vanuit de entree heeft u toegang tot de centrale hal vanwaar u de enorme leefkeuken (48,8 m²) en woonkamer bereikt. De leefkeuken is aangebouwd is 2019 en is met recht, het hart van deze woning te noemen. De keuken in ingericht met een kookeiland, keukenblok en vaste hoge kastenwand. De keuken is uitgerust met een stoomoven en zelfreinigende oven, koelkast met vriezer, gootsteen, afzuigkap en 6-pits inductiekookplaat. Verder is de keuken voorzien van vloerverwarming en airco. Vanuit deze prachtige leefruimte heeft u zicht op, én toegang tot de enorme tuin met zwembad in aanbouw.

Vanuit de centrale tussenhal heeft toegang tot de gezellige woonkamer met vrij uitzicht aan de voorzijde welke is voorzien van een houten vloer, haardpartij en airco.

Vanuit de tussenhal bereikt u de moderne toiletruimte, voorzien van blauwstenen plavuizen, zwevend toilet en fontein. Ook heeft u vanuit deze hal toegang tot de recent opgeleverde badkamer met inloopdouche, vrijstaand ligbad en dubbele hardstenen wastafel met meubel. Ook zijn in de badkamer de witgoedaansluitingen aanwezig.

De kelder, bereikbaar vanuit entreehal, wordt gebruikt als provisieruimte.

De begane grond salon en technische ruimte:
Zowel vanuit de tussenhal alsook via de wachtruimte (bereikbaar via de oprit) is er toegang tot de salon / praktijkruimte. De salon is uitgevoerd met airco alsmede een modern keukenblok. Deze ruimte is eveneens geschikt om te gebruiken als praktijk of kantoor (aan huis).

Op de begane grond is verder de technische ruimte aanwezig. In de technische ruimte is de hand gestookte biomassaketel (pellet kachel) met 1.000 liter CV-water voorraadvat geplaatst die gestookt wordt ten behoeve van de centrale verwarming en een warmtepompboiler voor de warmwatervoorzienig. Tevens is er een domotica systeem ten behoeve van de verwarming, hiermee kan vrijwel elke ruimte afzonderlijk verwarmd worden middels een in te stellen klokprogramma.

De eerste verdieping:
De houten trap in de entreehal leidt naar de eerste verdieping, waar aan de overloop een drietal slaapkamers en een toiletruimte zijn gelegen. De slaapkamers hebben respectievelijk een oppervlakte van 16 m², 14,4 m² en 8,7 m². Op een van de slaapkamers zijn eveneens witgoedaansluitingen aanwezig en heeft u toegang tot het plat dak van de aanbouw.

De tweede verdieping:
Via de vaste houten trap heeft men toegang tot de tweede verdieping. Via de overloop heeft u toegang tot de 4e slaapkamer en bergruimte. Op de tweede verdieping is een airco aanwezig. Verder is er veel lichtinval via in totaal 4 dakramen.

Bijgebouwen en huisweide:
Aan de achterzijde van de woning zijn een aantal bijgebouwen gelegen. Zo is er een dubbele garage met sectionaal poorten, werkplaats, kantoorruimte, fitnesruimte en overkapping aanwezig. Het geheel kent legio aan mogelijke invullingen. Het dak van deze opstallen is in 2023 vervangen.

Verder is er een paardenstal aanwezig met een oppervlakte van ca. 220 m². De paardenstal is eveneens ontsloten via een eigen toegangsweg. Aangrenzend aan de stal ligt de huisweide met een oppervlakte van ca. 7.225 m². Het perceel is vrij gelegen en kan zeker als uniek worden omschrijven. Vanuit de woning en huisweide heeft u prachtig weids uitzicht op de omgeving.

Bestemming:
Het object is gelegen binnen het plangebied van het onherroepelijke bestemmingsplan ‘Buitengebied’, vastgesteld op 14 december 2017 door de gemeenteraad van Echt-Susteren. Ter plaatse van onderhavige locatie zijn in hoofdzaak de bestemmingen ‘Wonen’ en ‘Agrarisch met waarden-Landschapswaarden’ van kracht. Het object is verder aangeduid voor de waarde ‘Archeologie 3’ en 'Leiding - ondergronds'.

Ligging:
Deze woning ligt aan de rand van Susteren, kent een vrije ligging op een ruim perceel met optimale privacy en wordt omgeven door slechts enkele woningen. Op enkele minuten lopen zijn de faciliteiten beschikbaar van het prachtige Europarcs "Resort Limburg" en "Golfbaan Echt-Susteren". (w.o. terras, restaurant, wellness, strand en ligweide aan het meer). Ook voor gezinnen met kinderen is deze woning ideaal, aangezien diverse scholen (basis- en voortgezet onderwijs) zich in de directe omgeving bevinden. Geliefd zijn ook de vele wandel- en fietsroutes door de nabijgelegen natuur. De A2 (richting Maastricht en Eindhoven) als de A73 (richting Roermond en Venlo) zijn binnen 10 minuten bereikbaar. Kortom, een prachtige woning op een bijzondere plek! Een echte ‘’Buitenstate’’.

Kadastrale gegevens.
Het perceel is kadastraal bekend als gemeente Susteren, sectie H, nummer 140 ter grootte van 10.030 m² (1.00.30 ha.).

Inlichtingen
Indien u meer wilt weten over het object of een bezichtiging wilt aanvragen, kunt u contact opnemen met ons kantoor Aelmans te Voerendaal.
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
Alle maten zijn bij benadering weergegeven. Deze aanbieding mag slechts worden gezien als een uitnodiging tot bezichtiging. Een afspraak hiertoe kunt u maken bij ons kantoor.

Kenmerken

Woonoppervlakte
222
Perceeloppervlakte
10030
Inhoud
872
Bouwjaar
1960
Extra ruimte
24
Aantal verdiepingen
4
Aantal slaapkamers
4
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Grotendeels dubbelglas, Hr glas
Verwarming
Warmtepomp, Pelletkachel
Warm water
Elektrische boiler eigendom
Garage
Vrijstaand steen, Parkeerplaats
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Aan rustige weg, Vrij uitzicht, Open ligging, Buiten bebouwde kom, In bosrijke omgeving, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Karaktervol houtwerk in the spotlight
Van grachtenpand tot Brabantse boerderij

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Aelmans Rentmeesters & Makelaars (045 - 575 32 55) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Aelmans Rentmeesters & Makelaars (0475-459260) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Aelmans Rentmeesters & Makelaars (0475-459260) voor meer informatie over dit object