Plan bezichtigingBel makelaar

B.L. Tijdensweg 5

Onder bod
Excellent
Bellingwolde
€ 495.000 k.k.
18769
 m²
176
 m²
Woonboerderij
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Royale woonboerderij (bouwjaar BAG 1975) met een prachtig vrij uitzicht over eigen landerijen en aan de voorzijde het B.L. Tijdenskanaal waar vroeger de vrachtvaart door heen kwam, maar nu vooral is bedoelt voor de pleziervaart. Het woongedeelte dateert uit de jaren ’70, maar de schuren dateren waarschijnlijk van begin 20e eeuw. In deze schuren is het eenvoudig om eventueel extra woonruimte te creëren. Achter de woning ligt een royaal perceel van in totaal 18.769m² eigen grond en daarmee geschikt voor vele doeleinden. De bestemming is nu agrarisch. Om te kunnen wonen en beter te financieren heeft de gemeente Westerwolde aangegeven mee te willen werken aan een bestemmingsplanwijziging.

Bellingwolde is een grensdorp en heeft diverse voorzieningen zoals sportverenigingen, basisscholen, goed openbaar vervoer en een supermarkt. Voor een uitgebreid winkelaanbod is de grotere plaats Winschoten op 10 minuten met de auto op korte afstand gelegen. Bellingwolde ligt een prachtige groene omgeving en toch zit men ook binnen 5 minuten op de autobahn (A31).

 

Indeling

 

Begane Grond

Entree/Hal met meterkast (10 groepen incl. 2x krachtgroep), vaste kast en een toilet. De straatgerichte woonkamer is licht en voorzien van een houtkachel. Aansluitend vinden we een half open keuken met diverse inbouwapparatuur te weten een koelkast, 4-pits gaskookstel, combimagnetron, oven en vaatwasser. De ruime bijkeuken biedt plaats voor de CV-ketel (Intergas Kompakt Hre 2019), wasmachineaansluiting en een 2e toilet. Via de bijkeuken is de inpandige berging en vervolgens de zeer royale schuur te betreden van

ca. …m². In deze schuur vinden we een inpandige garage, stal en een paardenbox allen voorzien van een hooizolder. De schuur is momenteel in gebruik als caravanstalling.

Als we teruggaan naar de centrale hal bij de entree komen we in de badkamer, werkkamer en slaapkamer 1 van ca. 18m² voorzien van vloerverwarming. De badkamer heeft een douche en een vaste wastafel.

 

Verdieping

Overloop met toegang tot een balkon (noord) en slaapkamer 2 en 3 respectievelijk 6m² en 22m² groot. Een van de slaapkamers heeft een eigen balkon (zuidwest). De andere slaapkamer waren voorheen 2 slaapkamers (van beide ca. 11m²).

 

Zolder

De zolder met stahoogte is via een vlizotrap te betreden. De zolder is in gebruik als zijnde bergzolder.

 

Tuin

Ligt rondom de woning en heeft op het zuidwesten een zonnig terras. Achter de woning ligt een groot weiland wat geschikt is voor meerdere doeleinden.

 

Bijzonderheden

- Complete en royale woonboerderij met prachtig vrij uitzicht voor én achter

- Woning is levensloopbestendig met slaapkamer(s) en badkamer op de begane grond

- Het realiseren van extra woonruimte kan eenvoudig in de royale schuur

- Schilderwerk buitenom 2021

- Niet-zelf-bewoners-, asbest en ouderdomsclausule zijn van toepassing

- Het transport geschiedt bij een vaste notaris (Wedde)

- Aanvaarding medio mei 2024

 

Toelichting meting gebruiksoppervlakte

De woning is gemeten op basis van de Branche Brede Meetinstructie (BBMI). Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

 

Kenmerk: Landelijk wonen, Gelijkvloers wonen, Doorstroomwoning

Kenmerken

Woonoppervlakte
176
Perceeloppervlakte
18769
Inhoud
5079
Bouwjaar
1975
Extra ruimte
634
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
3
Isolatie
Gedeeltelijk dubbel glas
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Garage
Inpandig
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Aan rustige weg, Vrij uitzicht, Buiten bebouwde kom, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
1
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Lamberink Makelaars & Adviseurs (050-4023710) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Lamberink Makelaars & Adviseurs (0592-338410) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Lamberink Makelaars & Adviseurs (0592-338410) voor meer informatie over dit object