Plan bezichtigingBel makelaar

Schoutsland 29

Verkocht
Excellent
Andijk
€ 675.000 k.k.
733
 m²
303
 m²
Bungalow
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Exclusieve vrijstaande semi BUNGALOW. Slim ontworpen om tijdens de levensfase van gezinnen tot senioren uiterst plezierig en levensloopbestendig te wonen. Ruimtelijk en praktisch ingedeeld biedt de begane grond drie slaapkamers, twee badkamers, een lichte living, een open keuken, een bijkeuken en heel fijn…..een inpandig bereikbare grote verlengde garage. Met aan de voorzijde weids uitzicht en achter een goede tuin op het zonnige zuidwesten voorzien van overkapping en gelegen aan breed water ademt dit huis comfort.



De SPECIAL van dit huis zit hem in de verdieping. Bereikbaar vanuit de garage en thans ingedeeld met nog eens twee slaapkamers en een grote multifunctionele ruimte. Dat biedt nog eens mogelijkheden! Denk aan slaapkamers voor het gezin of gebruik jij de ruimte liever ten behoeve van dubbele bewoning zoals kangoeroe wonen, mantelzorg of woonruimte voor de oudere thuiswonende jeugd? Uiteraard ook perfect te gebruiken als opberg- , werk- of hobbyruimte.



Kortom, dit fijne huis is geschikt om te bewonen met twee personen maar ook een groot gezin kan hier met gemak zijn draai vinden. Met recht een levensloopbestendig huis want hier hoef je nooit meer weg!

Van foto’s krijg je een goede eerst indruk, toch denken wij dat je bij een bezichtiging aangenaam verrast zult worden. Om een juist beeld van dit huis en de mogelijkheden te krijgen maar ook om de vriendelijke sfeer te ervaren nodigen wij je uit voor een uitgebreide rondleiding.



BEGANE GROND

Fraaie entree met garderoberuimte, toilet, meterkast en toegang tot de studeerkamer en woonkamer. De living heeft een goede lichtinval, een schouw met gashaard en is aan de voorzijde voorzien van een erker. Vanuit de zithoek is het superfijn ontspannen en wegkijken over de landerijen. Aan de achterzijde de eethoek met schuifpui naar de fraaie tuin. De open keuken is in hoekopstelling, netjes, functioneel en biedt voldoende opbergruimte.



Achter de keuken de bijkeuken met de achterdeur, aansluiting voor het witgoed en de hal naar twee slaapkamers. De master bedroom heeft een inloopkast en een grote en bijzonder nette eigen badkamer met tweede toilet. De andere slaapkamer is tevens ruim en heeft een eigen badkamer voorzien van doucheruimte en wastafel.



Vanuit de hal is ook de garage bereikbaar. Deze is in 2000 verlengd naar een afmeting van 14 x 4.60 (64 m²). Hierdoor is deze ruimte niet alleen geschikt voor het parkeren van de auto maar is er ook ruimte voor een klushoek, het parkeren van de fietsen en veel opslagruimte. Praktisch zijn de elektrische deur, de uitstortbak, de werkkast en de achterdeuren aan weerszijden.



VERDIEPING

Over de gehele begane grond een grote verdieping ingericht met een tweetal slaapkamers en een grote overloop/multifunctionele ruimte voorzien van knieschotten en de CV opstelling (2021). De kamers zijn natuurlijk prima te gebruiken voor een gezin of gebruik jij het liever als ‘aparte’ woonruimte al dan niet met eigen opgang? Natuurlijk is het ook mogelijk om net als de huidige eigenaren de verdieping als opslag, logeerkamer en hobbyruimte te gebruiken als mooie aanvulling op de begane grond.



BUITEN

Het perceel meet totaal 733 m² en is goed en logisch ingericht. De oprit aan de voorzijde is groot en hier kunnen met gemak 3 auto’s geparkeerd worden. Ook voor de caravan of camper is voldoende plek.



De achtertuin is gelegen op het zonnige zuidwesten en aan een brede sloot. Netjes ingericht met terrassen, een zitkuil, beplanting en een vlonderterras langs het water. Een mooie extra is de fraaie overkapping welke middels een elektrisch scherm en verandadoek kan worden omgetoverd tot ‘tuinkamer’. Het is mogelijk om geheel rondom de woning te lopen en erg praktisch is de plek voor de afvalcontainers aan de zijkant, zo staan ze niet in zicht.



LIGGING

Het is hier heerlijk thuiskomen want de woning ligt aan de rand van een woonwijk met enerzijds bebouwing en anderzijds landerijen. Ook het IJsselmeer ligt op steenworp afstand en de voorzieningen die Andijk biedt zijn lopend of per fiets goed bereikbaar. Snelweg A7 ligt op slechts 10 autominuten waardoor hoofdstad Amsterdam vlot te bereizen is.



KENMERKEN

- Solide gebouwd in 1995

- Garage vergroot 2000

- Woonoppervlakte 303 m²

- Perceeloppervlakte 733 m²

- Levensloopbestendig

- Veel vormen van bewoning mogelijk

- Verlengde garage van 14 x 4.60

- Uitstekende staat van onderhoud

- Schilderwerk van hoog niveau

- Gehele begane grond, behoudens de garage, voorzien van vloerverwarming

- Goed geïsoleerd

- CV ketel van 2021

- Energielabel B



Enthousiast geraakt? Je bent van harte welkom voor een uitgebreide rondleiding.

Kenmerken

Woonoppervlakte
303
Perceeloppervlakte
733
Inhoud
890
Bouwjaar
1995
Extra ruimte
64
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
5
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Hr glas
Verwarming
Cv ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk, Gashaard
Warm water
Cv ketel
Garage
Aangebouwd steen, Inpandig
Schuur
Ligging
Aan water, Aan rustige weg, In woonwijk, Vrij uitzicht, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
207
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Kwantes Makelaardij (0228-592244) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Kwantes Makelaardij (0228-592244) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Kwantes Makelaardij (0228-592244) voor meer informatie over dit object