Plan bezichtigingBel makelaar

Nieuwe Straatweg 93

Beschikbaar
Excellent
Gytsjerk
€ 495.000 k.k.
640
 m²
159
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Op een unieke locatie in Gytsjerk staat deze vrijstaande woning dat het landelijk wonen combineert met dorpse voorzieningen. Daarnaast zijn steden zoals Leeuwarden en Dokkum in de nabijheid. Het betreft een ideale woning voor gezinnen van alle leeftijden omdat het doordacht is ontworpen met een praktische indeling en de mogelijkheid biedt om levensloop bestendig te kunnen wonen.

Aan de woonkamer is een prachtige serre gebouwd, waar u een groot gedeelte van het jaar heerlijk van het buitenleven kunt genieten. De inpandige en volledig geïsoleerde garage, is een uitstekende ruimte die eventueel flexibel kan worden aangepast aan uw woonbehoeften zoals bijvoorbeeld een kantoorruimte aan huis of een slaap- en badkamer op de begane grond.

Met energielabel A, 14 zonnepanelen en een moderne Hybride-Cv ketel uit 2022, is deze woning niet alleen duurzaam, maar ook kostentechnisch efficiënt in gebruik.

De kavel is 640 m2 en heeft meerdere terrassen. Geniet van prachtige zichtlijnen over de weilanden! Op het perceel staat tevens een royale vrijstaande schuur (voorzien van water en elektra), ideaal voor opslag of als ruimte voor hobby's.

Het groene dorp Gytsjerk heeft verschillende scholen, een open luchtzwembad en een winkelcentrum met onder andere een supermarkt en bakker. Rondom Gytsjerk is het prachtig wandelen en fietsen in de Friese Wouden.

Virtueel al te bezichtigen!
Deze woning heeft een unieke eigen website met onder andere een virtuele tour. Druk rechts op 'Download Brochure' en kom alles te weten van de woning en de omgeving!

De indeling is als volgt:

Begane grond:
Entree in hal. Toilet. Tuingerichte woonkamer met onder andere een gezellige sfeerhaard en openslaande deuren naar de aangebouwde serre. Open keuken voorzien van een ruime hoekopstelling en diverse inbouwapparatuur. Vanuit de hal is er toegang tot de inpandige garage van maar liefst 32 m2.

Eerste verdieping,
Overloop. 3 slaapkamers en een extra studeer-/logeerkamer. Badkamer met ligbad, douche, tweede toilet en een meubel met dubbele wastafel.

Vliering:
Via vlizotrap te bereiken ruime bergzolder.

Overige informatie:
- voorzien van een warmte-terugwin unit
- voorzien van een airconditioning icm verwarming
- buitenschilderwerk uitgevoerd in 2023
- de kozijnen op de eerste verdieping zijn van kunststof en op de begane grond van hardhout.


Kortom, deze vrijstaande woning combineert comfort, duurzaamheid en veranderingen in levensfases op een fantastische locatie in Gytsjerk. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen. Wij heten u van harte welkom!


Toelichting meting gebruiksoppervlakte
De woning is gemeten op basis van de Branche Brede Meetinstructie (BBMI). Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Het vermelde aantal m2 en m3 dient daarom nadrukkelijk als indicatief gelezen te worden

Kenmerken

Woonoppervlakte
159
Perceeloppervlakte
640
Inhoud
599
Bouwjaar
2004
Extra ruimte
3
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
4
Isolatie
Volledig geisoleerd
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Garage
Inpandig
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Aan rustige weg, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Lamberink Makelaars & Adviseurs (058 310 0000) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Lamberink Makelaars & Adviseurs (0592-338410) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Lamberink Makelaars & Adviseurs (0592-338410) voor meer informatie over dit object