Plan bezichtigingBel makelaar

Hoogstraat 81

Onder bod
Excellent
Beringe
€ 545.000 k.k.
9506
 m²
173
 m²
Woonboerderij
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Door de grote belangstelling in deze woning is het helaas momenteel niet meer mogelijk om een bezichtiging in te plannen. U kunt uw gegevens aan ons door geven, dan plaatsen wij u op de reservelijst.


Rust, ruimte en unieke ligging!
Op een prachtig, geheel vrij gelegen kavel met eigen toegangsweg in het buitengebied van Beringe ligt deze idyllische woonboerderij met bijgebouwen.

De woonboerderij is gelegen aan de rand van Beringe op korte afstand van de centrumvoorzieningen van Panningen. Het perceel bedraagt maar liefst circa 9.506m² en heeft in zijn geheel een woonbestemming. Het object heeft verder circa 350m² aan bijgebouwen waardoor het ook ideaal te gebruiken is voor ZZP-ers, ruimtevragende hobby's of het hobbymatig houden van dieren.
Hier wonen betekent rust en ruimte om je heen, het ultieme vakantiegevoel maar dan gewoon thuis!

Indeling:
Begane grond:
De hal, welke bereikbaar is via de voordeur aan de voorzijde van de woonboerderij, geeft toegang tot de meterkast, de slaapkamer en de keuken. Tevens is hier de trapopgang naar de eerste verdieping. De woonkamer is voorzien van grote raampartijen met aan de voorzijde vrij uitzicht over de landerijen. Tevens heeft de woonkamer een heerlijke houtkachel. In de woonkamer bevindt zich de toegang naar een handige, ruime provisiekelder op stahoogte.
Via de woonkamer is de half-open leefkeuken bereikbaar. De keuken heeft een eiken hoekopstelling welke voorzien is van diverse apparatuur. Vanuit de keuken is de bijkeuken bereikbaar vanwaar het toilet en de badkamer te bereiken zijn. De badkamer is geheel betegeld en beschikt over een douche en een wastafel. Zowel vanuit de hal als vanuit de badkamer is de slaapkamer op de begane grond bereikbaar. Deze is circa 16m² groot.
De bijkeuken geeft toegang tot de achterentree met c.v.-ruimte. Hier bevindt zich een infrarood sauna welke mee gaat met de verkopers. Vanuit de bijkeuken kom je in de aangebouwde garage. Deze is ruim 40m² groot en kan dus ook prima dienst doen voor andere doeleinden!

Eerste verdieping:
De riante overloop vormt de verdeling tussen 2 slaapkamers en een grote zolderruimte. Met een iets andere indeling zijn er indien gewenst zeker mogelijkheden voor meerdere (slaap)kamers. Boven de slaapkamers en de overloop bevindt zich een bergzolder.

Bijgebouwen:
Achter de woonboerderij is een vrijstaande garage met aangebouwd buitenverblijf gelegen. De garage is ruim 60m² groot en kan ook prima dienst doen als werkplaat of hobbyruimte. In de garage is een smeerput aanwezig.
Het aangebouwde buitenverblijf heeft een terrasoverkapping met prachtig uitzicht over de tuin en vijver. Hier is het in de warmere maanden van het jaar heerlijk toeven!

Verderop op het perceel ligt een voormalige stalruimte welke momenteel dienst doet als opslagruimte. Deze ruimte heeft een oppervlakte van ruim 185m² en dient bij een andere gebruiksfunctie opgeknapt en gerenoveerd te worden.

Aan de rechterkant van het perceel ligt een open schop met aangebouwde (paarden)stalruimtes.

Tuin:
De tuin is rondom de woonboerderij gelegen en geeft vanuit alle richtingen prachtig weids uitzicht. Meer privacy als hier ga je niet vinden! Verder is het perceel ingericht als grasweide. Het gehele perceel is omheind met een hekwerk van circa 1,75 meter hoog.

Ligging:
Beringe is een dorp van ruim 2.000 inwoners en is gelegen in de gemeente Peel en Maas. Beringe is gelegen tussen de kernen Panningen, Meijel, Grashoek en Koningslust en beschikt over een eigen basisschool en een handvol winkels en horecagelegenheden. Op circa 2 kilometer afstand is het dorp Panningen gelegen. Panningen vervult een regiofunctie voor wat betreft winkels en onderwijs. In Panningen zijn onder andere een binnenzwembad, een school voor Voortgezet onderwijs, een bibliotheek, bioscoop en een theater aanwezig. De oprit naar de A67, met prima aansluitingen op de A2 en A73, is op enkele autominuten afstand gelegen.

Kenmerken

Woonoppervlakte
173
Perceeloppervlakte
9506
Inhoud
789
Bouwjaar
1936
Extra ruimte
51
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
3
Isolatie
Dakisolatie, Gedeeltelijk dubbel glas
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Geiser eigendom
Garage
Aangebouwd steen, Vrijstaand steen
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Aan rustige weg, Vrij uitzicht, Buiten bebouwde kom, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Aelmans Rentmeesters & Makelaars (077-2083166) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Aelmans Rentmeesters & Makelaars (0475-459260) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Aelmans Rentmeesters & Makelaars (0475-459260) voor meer informatie over dit object