Plan bezichtigingBel makelaar

Slievenstraat 77

Verkocht
Excellent
Someren
€ 750.000 k.k.
4000
 m²
227
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Op een fantastische locatie, midden in het groen in het buitengebied tussen Someren en Lierop, ligt deze royale, deels met rietgedekte woonboerderij met bijgebouwen op een perceel van maar liefst ca. 4000 m2.



BIJZONDERHEDEN

- Bouwjaar: ca 1890, volledig herbouw in 1975,

- Aanwezigheid van 2 bijgebouwen met meerdere gebruiksmogelijkheden,

- Fantastische ligging in het buitengebied tussen Someren en Lierop,

- Royale woonboerderij met volop indelingsmogelijkheden,

- Karakteristiek geheel!



ALGEMEEN

In het buitengebied tussen Someren en Lierop ligt de Slievenstraat 77. Bekend als een van de mooiste straten van Someren en omgeven door veel groen en een zeer fijne landelijke ligging. Someren en Lierop met haar voorzieningen zijn op gunstige afstand gelegen en ook uitvalswegen van en naar grotere steden als Eindhoven, Helmond en Venlo liggen op gunstige afstand. Naast de volop ruimte biedende boerderij met een fijne indeling (slaapkamer en badkamer op de begane grond!) zijn er 2 bijgebouwen aanwezig van maar liefst ruim 100 m2 die uitstekend geschikt zijn voor multifunctioneel gebruik.



Slievenstraat 77 is een woonboerderij met een geweldige ligging op een fraai perceel. Alhoewel de boerderij modernisering behoeft zijn er volop mogelijkheden om hier al uw woonwensen te realiseren!



INDELING

BEGANE GROND

Via voorentree betreedt u de centrale hal. In de hal bevinden zich naast de trapopgang naarde eerste verdieping zowel de meterkast als de toegang naar zowel het slaapgedeelte als het woongedeelte.



Het slaapgedeelte bestaat uit 2 slaapkamers (resp. ruim 13 m2 en 14 m2), een multifunctionele kantoorruimte, een badkamer en het (gasten)toilet.



WOONKAMER

De woonkamer is met een afmetingen van maar liefst ca 55 m2 zeer ruim te noemen en door grote raampartijen aan zowel de voor- als achterzijde van de woning is er volop lichtinval en heeft het geheel een ruim en open karakter. Authentieke boerderijbalkien en een haardpartij met een speksteenkachel dragen bij aan de hoge mate van sfeer die hier aanwezig is.



KEUKEN

Semi-open keuken, afgescheiden van de woonkamer middels een bargedeelte, met inrichting in hoekopstelling welke is voorzien van diverse apparatuur waaronder een vaatwasser, oven, koelkast, keramische kookplaat en afzuigkap. Met een oppervlakte van 13 m2 zijn er uitstekende mogelijkheden tot het plaatsen van uw eigen gewenste opstelling. De keukendeur geeft toegang tot het achterterrein.



1E VERDIEPING

Grote 1e verdieping met slaapkamer en open ruimte (met bergruimte). Door de ruime afmeting van de verdieping zijn er volop mogelijkheden tot het realiseren van meerdere slaapkamers en extra badkamer(s).



BUITEN

Het royale perceel biedt u alles wat landelijk wonen mooi maakt! Veel ruime om het huis, een prachtig uitzicht aan zowel de voor- als achterzijde van de woonboerderij geven het optimale gevoel van vrijheid, rust en privacy!



BIJGEBOUWEN

2 (eenvoudige) bijgebouwen geven u veel opbergmogelijkheden en daarnaast ruimte voor het uitoefenen van uw hobby. Een andere aanwending is uiteraard ook mogelijk.



GARAGE + BERGZOLDER

Ruime garage (ca 41 m2) met tegelvloer, stalramen, openslaande houten garagedeuren en trap naar verdieping

waarop grote bergzolder.

Kenmerken

Woonoppervlakte
227
Perceeloppervlakte
4000
Inhoud
1086
Bouwjaar
1890
Extra ruimte
66
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
3
Isolatie
Geen isolatie
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Garage
Inpandig
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs (0492-661884) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs (0492-661 884) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs (0492-661 884) voor meer informatie over dit object