Plan bezichtigingBel makelaar

Broekhoek 21

Verkocht
Excellent
Heesch
€ 850.000 k.k.
1085
 m²
203
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Royaal vrijstaande semi-bungalow met ruime carport, garage en prachtig aangelegde tuin.

 

 De semi-bungalow ligt aan de rand van het dorp Heesch in een kindvriendelijke woonwijk en op korte afstand van tennisvereniging ‘De Broekhoek’. Heesch is een dorp dat een gezellige dorpskern heeft en over een groot aantal voorzieningen beschikt. De centrale ligging van het dorp maakt dat snelwegen en steden zoals ’s-Hertogenbosch, Nijmegen en Eindhoven snel en goed bereikbaar zijn. De woning is gebouwd in 1965 en beschikt over een woonoppervlakte van circa 203 m². Het heeft een bruto inhoud van circa 733 m³ en is gelegen op een riant perceel van 1.085 m².

 

 De buitengevels van de woning zijn in spouw uitgevoerd en opgetrokken uit metselwerk. De woning is voorzien van dakisolatie en deels voorzien van gevel- en vloerisolatie. De woning is voorzien van een betonnen begane grond- en eerste verdiepingsvloer. De woning is volledig voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing. Daarnaast beschikt de woning over 19 zonnepanelen (2017).

 

 INDELING

 BEGANE GROND:

 - Middels de overdekte entree aan de voorzijde van de woning komt u binnen in de riante hal.

 - De hal is ruim van formaat, biedt voldoende ruimte voor de garderobe en biedt toegang tot de meterkast en de keuken. Tevens is de trapopgang naar de eerste verdieping hier aanwezig.

 - De half open keuken is opgesteld in twee delen en is voorzien van een 4-pits inductie kookplaat, afzuigkap, spoelbak welke over een kokend waterkraan beschikt, vaatwasser, koelkast, combimagnetron. Naast het scala aan inbouwapparatuur is de keuken voorzien van een vaste kast en biedt deze toegang tot de trapkast. De keuken beschikt over een grote raampartij waardoor veel daglicht binnenvalt en is voorzien van een houten vloer. Tevens is de doorgang naar de bijkeuken en woonkamer aanwezig.

 - De bijkeuken is voorzien van een vaste kast waarin de cv-installatie is gesitueerd. Tevens treft u het toilet en de badkamer aan. De bijkeuken beschikt over twee loopdeuren welke toegang geven tot de riante carport aan de voorzijde en de tuin aan de achterzijde.

 - De bijzonder grote woonkamer is voorzien van een houten vloer, sfeervolle gas haard, diverse grote raampartijen en waardoor er prettig veel daglicht de kamer binnenvalt en u een geweldig uitzicht heeft over de tuin.

 - Middels de woonkamer kunt u de hal bereiken waar 3 slaapkamers en een badkamer gesitueerd zijn. De hal biedt tevens toegang tot het terras in de achtertuin.

 - De badkamer is voorzien van een inloopdouche, toilet, wastafel met badkamermeubel en ingebouwde muziekbox. De badkamer is volledig betegeld met getrommeld marmeren tegels.

 - De slaapkamer aan de voorzijde van de woning is voorzien van een vaste kast en geeft zicht op de prachtig aangelegde voortuin.

 - De tweede slaapkamer is door de huidige eigenaar ingericht als kantoor en beschikt over een raampartij waardoor er prettig veel daglicht de kamer binnenvalt.

 - De master bedroom bevind zich aan de achterzijde van de woning en is voorzien van een riante vaste kast. Ook deze kamer beschikt over een raampartij.

 

 VERDIEPING:

 - Middels de vaste trap komt u op de overloop van de verdieping.

 - De overloop biedt toegang tot twee slaapkamers, bergruimtes en wasruimte met witgoedaansluiting.

 - Alle slaapkamers zijn voorzien van een raampartij en zijn voorzien van vloerbedekking. Daarnaast hebben beide slaapkamers voldoende bergruimte in de knieschotten van het dak.

 

 GARAGE:

 De garage heeft een oppervlakte van ca. 19m². De gevels van de garage zijn van metselwerk en is voorzien van een plat dak. De garage is bereikbaar middels twee openslaande garagedeuren. De garage biedt ruime mogelijkheden, bijvoorbeeld voor een aan huis gebonden beroep en/of hobby.

 

 TUIN

 De achtertuin is modern en stijlvol ingericht met terras, volwassen beplanting en gazon.

 De voortuin van deze woning is eveneens keurig en stijlvol aangelegd met volwassen beplanting, gazon en bestrating. Daarnaast is aan de voorzijde van de woning is een knusse overkapping waar door de huidige eigenaar met regelmaal gebruik van wordt gemaakt.

 

 Middels de riante oprit bereikt u de ruime carport. De oprit en carport bieden samen meer dan voldoende parkeergelegenheid.

 

 Kortom, Bent u op zoek naar een prachtig semi-bungalow welke is gelegen op een fantastische locatie, maar toch vlak bij het centrum van Heesch met al haar voorzieningen? Neem dan contact op met ons kantoor, onze makelaars nodigen u graag uit voor een bezichtiging!

Kenmerken

Woonoppervlakte
203
Perceeloppervlakte
1085
Inhoud
733
Bouwjaar
1965
Extra ruimte
0
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
5
Isolatie
Dakisolatie, Dubbel glas
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Garage
Vrijstaand steen, Carport
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Aan rustige weg, In woonwijk
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Karaktervol houtwerk in the spotlight
Van grachtenpand tot Brabantse boerderij

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Bernheze Makelaars (0413-243818) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Bernheze Makelaars (0413243818) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Bernheze Makelaars (0413243818) voor meer informatie over dit object