Plan bezichtigingBel makelaar

Poelweg 36

Verkocht onder voorbehoud
Excellent
Westerland
€ 550.000 k.k.
2030
 m²
130
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Al 33 jaar hebben de verkopers het hier reuze naar het zin! "Het is een super huis en een fantastische tuin", aldus de verkopers. De serre is onlangs eraan gezet en ook dit is een verrijking van het woongenot. Het uitzicht aan de voorzijde is fenomenaal. Achter kijkt u over uw eigen mooie tuin met daarachter het weiland van de boer. Er is ook een ontsluiting naar de tuin via het Lage Pad. 
 
 Het is een heel behaaglijk huis, in de zomer is het altijd heerlijk koel en in de winter, met de houtkachel, is het weer aangenaam warm. Aan de voorzijde is de woonkamer met erker. Op meerdere plekken in het huis zijn er prachtige glas-in-lood ramen. Daarnaast is er een sfeervol houten plafond met balken in het zicht en zijn er diverse paneeldeuren. Aan de achterzijde is de badkamer gesitueerd welke is voorzien van een inloopdouche, hangend toilet en een wastafel.
 
 Aan de achterzijde is ook een hobbyruimte gecreëerd, dit kan ook een perfecte plek zijn voor bijvoorbeeld het werken aan huis. Daaraan grenzend bevindt zich de luxe serre met een glazen schuifwand, wat zorgt voor veel extra vierkante meters woonplezier. 
 
 Op de eerste verdieping treft u drie slaapkamers. Vanuit de slaapkamers heeft u ook weer prachtig uitzicht over de weilanden. 
 
 De groene tuin van circa 1.400 m² heeft een diversiteit aan bomen, planten en struiken. Daarnaast is er een groot gazon. Hieraan grenzend is het weiland van de boer, de koeien komen vaak even 'buurten'. Het oprijpad naast de woning leidt naar de schuur/garage van 5 x 8 m. 
 
 Het glooiende landschap van Wieringen in combinatie met de Hollandse luchten, maakt dit tot een prachtige woonplek. Vlakbij is het wandelpad 'Oude Wierdijk' richting De Haukes. Ook het Lutjestrand en het Amstelmeer zijn op loopafstand. Vanuit hier heeft u een snelle ontsluiting naar A7 richting Amsterdam of de Afsluitdijk. 
 
 Perceeloppervlakte: 2.030 m²
 Inhoud: 493 m³
 Woonoppervlakte: 130 m²
 Bouwjaar: 1934
 Serre: 29 m²
 Garage/berging: 38 m²
 
 Voor meer informatie kunt u de uitgebreide brochure aanvragen, tevens kunt u diverse aanvullende documenten (onder andere NVM vragenlijst, kadastrale kaart, berekening gebruiksoppervlakte & inhoud, bestemming, enzovoort) downloaden via onze website (met een Klaver Profiel).

Kenmerken

Woonoppervlakte
130
Perceeloppervlakte
2030
Inhoud
493
Bouwjaar
1934
Extra ruimte
11
Aantal verdiepingen
4
Aantal slaapkamers
3
Isolatie
Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas
Verwarming
Cv ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk, Houtkachel
Warm water
Cv ketel
Garage
Vrijstaand hout
Schuur
Ligging
Vrij uitzicht, Beschutte ligging, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
0
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
0
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555777) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555 777) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555 777) voor meer informatie over dit object
No items found.
No items found.