Plan bezichtigingBel makelaar

Dokter van Peltlaan 37

Verkocht onder voorbehoud
Excellent
BERGEN (NH)
€ 1.595.000 k.k.
621
 m²
182
 m²
Villa
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Welkom in deze prachtig gerenoveerde vrijstaande woning, waar modern design en comfort elkaar ontmoeten. Deze woning is een ware oase voor wie op zoek is naar ruimte, luxe en functionaliteit. De woning heeft een grote aanbouw met luxe leefkeuken, twee badkamers en een heerlijke tuin om in te ontspannen.
 De woning is van top tot teen verbouwd en vernieuwd in 2019 en hoogwaardig afgewerkt met aandacht voor energiezuinigheid en duurzaamheid. Met zonnepanelen, een elektrische laadpaal voor de auto en andere moderne gemakken, zoals een waterontharder en vloerverwarming met zones (te bedienen via een app), is dit huis klaar voor de toekomst. 
 
 De Dokter van Peltlaan is zeer gunstig gelegen, slechts een steenworp verwijderd van het bruisende centrum van Bergen. U vindt hier de rust en sereniteit van een groene omgeving, gecombineerd met de levendige energie en voorzieningen van het stadscentrum.
 
 Kom binnen
 Stap binnen in de geweldige woonruimte met een grote leefkeuken in de aanbouw, voorzien van twee schuifpuien over de hele lengte die uitnodigt tot naadloos binnen-buiten wonen. De aanbouw is in 2019 onder architectuur van Carel Bensen geplaatst en heeft bijgedragen aan een enorme verrijking en verruiming van de woning. Dit is het hart van het huis met een grote ovalen tafel om met z’n allen vele uurtjes door te brengen. De royale keuken heeft een kookeiland en is voorzien van inbouwapparatuur van het merk Neff. Van vaatwasser, inductiekookplaat, combimagnetron en stoomoven tot koelkast, vriezer en kokend waterkraan, het is allemaal aanwezig. 
 Een apart hoekje is ingericht met een bureau, waardoor er mogelijkheden zijn voor werk of studie vanuit huis.
 
 Via een tussenruimte voorzien van kasten en een gezellig zitje komt u in de woonkamer waar de houtkachel, mooie en-suite deuren en glas in loodramen voor veel sfeer zorgen. Openslaande deuren komen uit op de zijtuin aan de westkant van de woning. Hier is een knus en beschut zithoekje om nog even lekker te genieten van het zonnetje in de namiddag.
 
 Verder bevinden zich op de begane grond nog de entree met garderobekast, de meterkast, een toilet, een kleine kelder, een aparte bijkeuken met een keukenblok en de wasmachine-aansluiting.
 
 Op naar de eerste verdieping: ook hier weer de mooie glas in lood ramen (dubbel glas) op de overloop. De master bedroom is flink verruimd door de plaatsing van een grote dakkapel. De ramen zijn met een folie bekleed tegen inkijk. De badkamer met Cleopatra whirlpool en douche met regendouche en sunshower, ingebouwde boxen voor muziek, spiegelverwarming en wastafelmeubel straalt luxe uit en is een heerlijke ruimte om te ontspannen. Het toilet bevindt zich separaat in de badkamer.
 Een tweede en derde slaapkamer zijn met elkaar verbonden. Eén van de twee is nu in gebruik als kantoorruimte, de andere kamer heeft een ingebouwde opbergkast. 
 
 Op de tweede verdieping bevindt zich nog een ruime slaapkamer met grote dakramen en wederom een inbouwkast. De overloop heeft ook een inbouwkast met de CV-ketel. Een tweede badkamer met douche, wastafel en apart toilet maakt deze woning ideaal voor bijvoorbeeld een gezin met (oudere) kinderen.
 
 Buiten
 De royale en verzorgde tuin heeft een vijver en een prachtige kastanjeboom. Er is een waterbron aangelegd voor beregening. De schuur met vliering heeft een aangebouwde overdekte zithoek waar u kunt ontspannen en genieten van heerlijke zomeravonden samen. 
 Ook onder de uitbouw zit u heerlijk beschut en kijkt u uit over al het moois van de tuin.
 Aan de zijkant van de woning bevindt zich nog een fietsenberging en wordt de tuin afgesloten door een poort. 
 De oprit voor de woning biedt plaats voor het parkeren van twee auto's op eigen terrein.
 
 De omgeving
 Wonen in Bergen biedt een unieke mix van natuurlijke schoonheid, culturele rijkdom en een bruisende gemeenschap. Eén van de hoogtepunten is ongetwijfeld het prachtige Noordzeestrand, waar je kunt genieten van zonnige dagen aan zee.
 Daarnaast is het kunstenaarsdorp Bergen bekend om zijn levendige kunstscene, met het Kranenburgh Museum als een van de culturele hoogtepunten. 
 Voor natuurliefhebbers biedt het prachtige duingebied van de Schoorlse Duinen en de uitgestrekte bossen van het Bergerbos een waar paradijs om te wandelen en fietsen. 
 Bergen voorziet in alle essentiële behoeften van haar inwoners, met scholen, kinderopvangfaciliteiten en winkels binnen handbereik. Het is een plek waar het gemak van het dagelijks leven hand in hand gaat met de prachtige omgeving en het bruisende culturele leven.
 Daarnaast heeft het dorp een breed aanbod aan sportfaciliteiten en verenigingen, waaronder tennis-, hockey-, voetbal- en gymnastiekvereniging.
 Het geniet van een gunstige ligging met goede bereikbaarheid per auto, openbaar vervoer en fiets. Voor automobilisten zijn steden zoals Alkmaar, Haarlem en Amsterdam gemakkelijk te bereiken. 
 
 Perceeloppervlakte: 621 m²
 Inhoud: 675 m³
 Woonoppervlakte: 182 m²
 Bouwjaar: 1931
 Energielabel: A
 
 Voor meer informatie kunt u de uitgebreide brochure aanvragen, tevens kunt u diverse aanvullende documenten (onder andere NVM vragenlijst, kadastrale kaart, berekening gebruiksoppervlakte & inhoud, bestemming, enzovoort) downloaden via onze website (met een Klaver Profiel).

Kenmerken

Woonoppervlakte
182
Perceeloppervlakte
621
Inhoud
675
Bouwjaar
1931
Extra ruimte
0
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
3
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Hr glas
Verwarming
Cv ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk, Houtkachel
Warm water
Cv ketel
Garage
Geen garage
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
In centrum, In woonwijk, In bosrijke omgeving
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555777) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555 777) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555 777) voor meer informatie over dit object