Plan bezichtigingBel makelaar

Veenstraat 17

Verkocht
Excellent
Molenschot
€ 950.000 k.k.
10752
 m²
266
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Op zoek naar een uniek, historisch en karakteristiek vrijstaand gezinshuis? Met diverse bijgebouwen? Een heerlijk (t)huis waar al jouw woonwensen werkelijkheid kunnen worden? Een eigen praktijk aan huis, een atelier, paarden en/of kleinvee aan huis, hobby-/klusruimte en/of (caravan)stalling,  ontdek de vele mogelijkheden op deze fantastische locatie! 

Je geniet hier op een perceel van 10.752 m² van al het groen, de rust en ruimte terwijl diverse dorpsvoorzieningen binnen handbereik zijn. Denk hierbij aan een basisschool, bakkerij, horecagelegenheden, een binnensporthal, diverse sportvelden én een bushalte voor de verbinding met Rijen en/of Oosterhout. De centrale ligging tussen Breda en Tilburg en de nabijheid van NS-station Gilze-Rijen maken dat de bereikbaarheid uitstekend is.  

Bijzonder is dat de historie van dit object, na zorgvuldige restauratie, goed bewaard is gebleven. Glas-in-lood details, paneeldeuren en plavuizen vloeren zijn slechts enkele authentieke elementen die dit huis zijn unieke karakter geven. De royale woonoppervlakte van 266 m² biedt meer dan genoeg ruimte om te genieten van het dagelijkse leven. 

Buiten wordt het prachtige perceel omgeven door groenblijvende beplanting, gezellige terrassen, fruitbomen, omheinde (dieren) weides en fraaie gazons. Dit gezinshuis biedt eveneens het gemak van volop parkeergelegenheid op eigen terrein. 

BESTEMMINGSPLAN INFORMATIE
Bron: Ruimtelijkeplannen.nl
Het object is gelegen binnen het bestemmingsplan “Buitengebied” van de gemeente Gilze en Rijen en heeft daarin de enkelbestemming “Agrarisch”, met tevens de toekenning van een bouwvlak. Als nadere gebiedsaanduiding wordt er voor deze locatie vermeld: overig – agrarisch verbredingsgebied. In de toelichting op dit bestemmingsplan wordt onder andere ingegaan op mogelijke vervolgfuncties bij voormalige agrarische bedrijven (VAB). Op grond hiervan, alsmede op grond van de aanduiding “overig-agrarisch verbredingsgebied”, zijn er vele alternatieve aanwendingsmogelijkheden voor deze locatie. Voor deze alternatieve gebruiksmogelijkheden adviseren wij u contact op te nemen met ons kantoor, dan wel met de gemeente Gilze en Rijen.

Word jij de nieuwe eigenaar van dit stuk woongeluk? Maak snel een afspraak! 

Kenmerken

Woonoppervlakte
266
Perceeloppervlakte
10752
Inhoud
3689
Bouwjaar
1935
Extra ruimte
432
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
4
Isolatie
Vloerisolatie, Dubbel glas, Driedubbel glas
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Garage
Aangebouwd steen
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Karaktervol houtwerk in the spotlight
Van grachtenpand tot Brabantse boerderij

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Schalk Makelaardij (076-5937000) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Schalk Makelaardij (076-5937000) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Schalk Makelaardij (076-5937000) voor meer informatie over dit object