Plan bezichtigingBel makelaar

Noorderdracht 5

Verkocht onder voorbehoud
Excellent
Oosterblokker
€ 675.000 k.k.
3685
 m²
110
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Het vooraanzicht wekt de indruk van een mooie degelijke woning. Dat is het ook, maar wat zich aan de achterkant bevindt, verwacht u aan de voorkant niet! We nemen u heel graag mee naar de achterkant van het perceel. Hier is een paardenbak (40m x 20m, gedraineerd), een stal en een boomgaard met pruimenbomen. Er is veel ruimte. Als u vanaf de achterkant van het perceel richting de woning loopt, passeert u de tuin. Hier staat nog een schuur, te gebruiken voor hobbyruimte en er is een verwarmd zwembad. Onder de overkapping is een van de terrassen gerealiseerd. Wanneer u hier zit, overstemd maar één gevoel, het gevoel van vrijheid.

Via de achterzijde komt u binnen in de ruime garage, er is hier plaats voor twee auto’s en een kleine derde auto. Via de garage kunt u de woning bereiken.Op de begane grond van de woning bevindt zich een keuken, een woonkamer, een kantoor, een badkamer en een toilet. Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers, waarbij één van de slaapkamers is voorzien van een toilet. De woonkamer is knus en de kachel maakt de gezellige sfeer compleet.

Oosterblokker is een levendig dorp op steenworp afstand van Hoorn. Er is onder andere een basisschool, kinderopvang, een gezondheidscentrum, een groot natuur- en recreatiegebied (Drachterveld), een tennisclub met meerdere tennisbanen en een overdekte sporthal. De A7 is nabijgelegen, waardoor u binnen 30 autominuten op de ring van Amsterdam bent. Er zijn mogelijkheden genoeg op dit mooie perceel. De bestemming is deels wonen en deels agrarisch, we hebben de mogelijkheden in kaart gebracht middels een quickscan, deze is bij ons kantoor op te vragen.

Wilt u het gevoel van vrijheid zelf ervaren? Wij leiden u graag rond!

Perceeloppervlakte: 3.685 m²
Inhoud: 511 m²
Woonoppervlakte: 110 m²
Garage (inpandig): 42 m²
Schuur/garage: 71 m²
Stal/schuur: 68 m²

Voor meer informatie kunt u de uitgebreide brochure aanvragen, tevens kunt u diverse aanvullende documenten (onder andere NVM vragenlijst, kadastrale kaart, berekening gebruiksoppervlakte & inhoud, bestemming, enzovoort) downloaden via onze website (met een Klaver Profiel).

Kenmerken

Woonoppervlakte
110
Perceeloppervlakte
3685
Inhoud
511
Bouwjaar
1915
Extra ruimte
42
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
2
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Dubbel glas
Verwarming
Cv ketel, Gaskachels
Warm water
Cv ketel
Garage
Inpandig
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Beschutte ligging, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555777) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555 777) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555 777) voor meer informatie over dit object