Plan bezichtigingBel makelaar

Kleingouw 36

Verkocht
Excellent
Andijk
€ 399.000 k.k.
570
 m²
113
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Ben jij op zoek naar een vrijstaand huis met een grote schuurruimte? Dan is dit een fraaie kans want met een goede ligging in IJsselmeerdorp Andijk en een perceel van maar liefst 570 m² uitkijkend over het polderlandschap is het hier voortreffelijke wonen. De woning heeft een gezellige woonkamer, een moderne keuken, een nette badkamer en drie slaapkamers. Parkeren kan perfect op eigen erf want voor de schuur is een ruime oprit.



Dit object biedt ook nog eens mogelijkheden want naast de schuur staat een voormalig gastenverblijf welke naar wens kan worden gerenoveerd, bij de schuur kan worden betrokken of kan worden verwijderd om de tuin te vergroten. 



WONING

Achter de voorentree/hal een gezellige en ruime woonkamer voorzien van trapkast. Daarachter de bijkeuken met aansluitingen voor het witgoed, de trap naar boven en toegang tot de eigentijdse woonkeuken. Op de begane grond bevindt zich ook de badkamer welke is voorzien van ligbad, douche, wastafelmeubel en het toilet. De woning ligt iets hoger en vanuit de hal aan de achterzijde is het achtererf via een trappetje te bereiken.



Op de eerste verdieping een overloop met tweede toilet en toegang tot het platte dak. Er zijn een drietal prima slaapkamers waarvan de ouderslaapkamer ruim bemeten is. Via een vlizotrap is de ruime zolder bereikbaar. 



Onder de gehele woning een kelder van circa 55 m², welke van buitenaf te bereiken is. Een mooie extra voor opslag of maak jij er een mooie gebruiksruimte van?



BUITEN

En dan buiten….een heerlijke tuin op het zuiden over de gehele zijkant van het perceel. De tuin is overzichtelijk, ruim, grenst aan een sloot en biedt prachtig uitzicht over landerijen. Desgewenst is de tuin te vergroten door het voormalig gastenverblijf (deels) te verwijderen waardoor het uitzicht over het prachtige polderlandschap nog breder wordt. Dat is genieten!

Achter de riante oprit aan de zijkant van de woning staat een grote schuur van circa 60 m². Aan de voorzijde is de schuur voorzien van een elektrische deur en aan de achterzijde een aangebouwde overkapping met te openen schuifdeuren naar de achtergelegen sloot. Het aangebouwde voormalige gastenverblijf van circa 70 m² biedt veel mogelijkheden zoals bijvoorbeeld het (deels) verwijderen om de tuin te vergroten, desgewenst renoveren of bij de schuurruimte betrekken.



LIGGING

Andijk is een gezellig dorp aan het IJsselmeer en het biedt volop mogelijkheden om hier in alle rust mar toch met voldoende daags comfort te kunnen wonen. Omliggende dorpen en steden voorzien in meer dan voldoende extra voorzieningen. Met hoofdstad Amsterdam op slechts 45 autominuten is het hier heerlijk thuiskomen in West-Friesland.



Wil je dit huis graag komen bezichtigen? Je bent van harte welkom voor een uitgebreide rondleiding.

Kenmerken

Woonoppervlakte
113
Perceeloppervlakte
570
Inhoud
442
Bouwjaar
1923
Extra ruimte
87
Aantal verdiepingen
4
Aantal slaapkamers
3
Isolatie
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Garage
Vrijstaand steen
Schuur
Ligging
Aan water, Vrij uitzicht
Inhoud tuin
126
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Karaktervol houtwerk in the spotlight
Van grachtenpand tot Brabantse boerderij

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Kwantes Makelaardij (0228-592244) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Kwantes Makelaardij (0228-592244) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Kwantes Makelaardij (0228-592244) voor meer informatie over dit object