Plan bezichtigingBel makelaar

Kleingouw 60

Verkocht
Excellent
Andijk
€ 325.000 k.k.
880
 m²
110
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Deze fantastische en idyllische locatie biedt een unieke kans om je droom te realiseren! Deze goed bemeten kavel van 880 m² langs de geliefde lintbebouwing is ingericht met een karakteristiek vrijstaand huis, een goede en grote schuur voorzien van verdieping, te amoveren voormalige werkruimte en een heerlijke ruime tuin aan water op het zonnige zuiden. Het huis kent een charmant uiterlijk doch dient er grondig gerenoveerd te worden waarbij het niet ondenkbaar is om op deze unieke locatie een nieuwe woning te realiseren.



INDRUK WONING

Dit huis biedt een prima woonoppervlakte van 110 m² en een inhoud van circa 390 m³. Op de begane grond de woonkamer en de open keuken, voorentree met hal, de bijkeuken met trapopgang en toilet, de badkamer en een slaapkamer. Op de verdieping de overloop en een drietal slaapkamers.



SCHUUR

De grote schuur is een absoluut pluspunt op het erf en is van recentere bouw dan het woonhuis. Intern biedt dit bijgebouw een totaal van 135 m² ruimte waarbij de verdieping middels een vaste trap bereikbaar is. Ideaal te gebruiken voor het werk, de hobby, de klus en als bergruimte maar ook perfect in te richten als verblijfsruimte. Het dak is bekleed met asbesthoudend materiaal.



De aan de schuur gebouwde voormalige werkruimte bevat asbesthouden materiaal en dient in zijn geheel geamoveerd te worden.



Handig om te weten dat er een recente asbest inventarisatie rapportage en een recent bodemrapport aanwezig zijn en beschikbaar zullen worden gesteld.



BUITEN

Het erf is ingericht met een ruime oprit welke parkeren op eigen erf parkeren ruimschoots mogelijk maakt voor meerdere auto’s. De achtertuin ligt aan water op het zonnige zuiden en is voornamelijk voorzien van gazon en beplanting.



LIGGING

Andijk is gelegen aan het prachtige IJsselmeer en strekt zich van Wervershoof tot Enkhuizen, daarmee is Andijk één van de langste lintdorpen van Nederland. Door de vernieuwde N307 ligt Amsterdam op slechts 45 autominuten afstand.

Waterrijk wonen en recreëren is hier dan ook zeker van toepassing. Het dorp beschikt over voldoende daagse voorzieningen zoals o.a. winkels, meerdere basisscholen, kinderopvang, sportfaciliteiten, jachthaven, vakantiepark, openlucht zwembad en recreatiegebied "De Vooroever". Naastgelegen havensteden Medemblik en Enkhuizen dragen zorg voor extra voorzieningen en vertier. Bovenkarspel heeft een groot winkelcentrum en een treinstation. Kortom, Andijk is een fijne thuisbasis om goed te wonen, te werken en te recreëren.

Kenmerken

Woonoppervlakte
110
Perceeloppervlakte
880
Inhoud
389
Bouwjaar
1920
Extra ruimte
0
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
4
Isolatie
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Garage
Geen garage
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Aan water
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Kwantes Makelaardij (0228-592244) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Kwantes Makelaardij (0228-592244) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Kwantes Makelaardij (0228-592244) voor meer informatie over dit object