Plan bezichtigingBel makelaar

Dorpsweg 60

Verkocht
Excellent
Twisk
€ 750.000 k.k.
9330
 m²
197
 m²
Woonboerderij
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Gelegen op een top locatie aan Dorpsweg in het charmante Twisk, biedt deze woning een unieke kans om uw woondromen te verwezenlijken. Met de royale woonoppervlakte, ruime schuren, perceeloppervlakte en inhoud biedt deze woning volop ruimte en mogelijkheden. Het bouwjaar (1930) voegt karakter toe aan het pand, terwijl de gedateerde staat van het woonhuis een kans biedt om het naar eigen smaak te renoveren en te moderniseren. De bovenverdieping is volledig open, waardoor u de mogelijkheid heeft om de ruimte naar eigen inzicht in te delen.
 
 Kom binnen
 In de huidige indeling komt u via de achterdeur binnen in de schuur/berging. Deze geeft toegang aan het woongedeelte. Met vier slaapkamers is er voldoende ruimte voor het hele gezin en eventuele gasten. Er is een ruime keuken en woonkamer, daarnaast is er nog een badkamer en een separaat toilet.
 
 Buiten
 Het hele erf is verhard. Er is een ruime schuur van 662 m², perfect voor diverse doeleinden, en een kleinere schuur van 66 m² die extra mogelijkheden biedt. Of u nu behoefte heeft aan een prachtige tuin, een werkplaats of gewoon meer ruimte voor uw gezin, de mogelijkheden zijn eindeloos.
 
 Schuren
 Op het perceel staan drie schuren. Waarvan één grote schuur van ruim 650 m². De mogelijkheden die deze schuur met zich mee brengt zijn oneindig. Zie onze quickscan van het bestemmingsplan voor meer informatie. 
 
 Omgeving
 In Twisk kunt u genieten van een rustige en landelijke omgeving. Twisk biedt een sfeervol dorpslint met veel karakteristieke woningen. Met nabijgelegen voorzieningen zoals scholen, winkels en openbaar vervoer binnen handbereik, geniet u van landelijk wonen met alle benodigdheden binnen handbereik.
 
 Perceeloppervlakte: 9.330 m²*
 Inhoud: 1.816 m³
 Woonoppervlakte: 197 m²
 Dars: 196 m²
 
 Schuur 1: 662 m²
 Schuur 2: 66 m²
 Bouwjaar: 1930
 *Het perceel dient nog kadastraal te worden ingemeten, de exacte grootte kan afwijken.
 
 Voor meer informatie kunt u de uitgebreide brochure aanvragen, tevens kunt u diverse aanvullende documenten (onder andere NVM vragenlijst, kadastrale kaart, berekening gebruiksoppervlakte & inhoud, bestemming, enzovoort) downloaden via onze website (met een Klaver Profiel).

Kenmerken

Woonoppervlakte
197
Perceeloppervlakte
9330
Inhoud
1816
Bouwjaar
1930
Extra ruimte
180
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
4
Isolatie
Geen isolatie
Verwarming
Gaskachels
Warm water
Geen
Garage
Vrijstaand steen
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Vrij uitzicht, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555777) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555 777) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555 777) voor meer informatie over dit object