Plan bezichtigingBel makelaar

Winterdijk 4

Verkocht
Excellent
SPRANG-CAPELLE
€ 549.000 k.k.
4460
 m²
113
 m²
Woonboerderij
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Winterdijk 4 ligt in Sprang-Capelle en grenst aan een fraai rivierenlandschap met een diversiteit aan flora en fauna. Rust en ruimte op een prachtige locatie!



Sprang-Capelle ligt in de streek ‘de Langstraat’ ten westen van Waalwijk langs de Bergsche Maas. Sprang-Capelle heeft een kleinschalig centrum met meerdere supermarkten, speciaalzaken, basisscholen , kinderdagverblijven en voorzieningen als huisarts en tandarts. Het natuurgebied ‘De Langstraat’, ‘Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen’ en attractiepark ‘de Efteling’ liggen in de nabijheid en de groene omgeving biedt veel recreatiemogelijkheden.

Ook het centrum van Waalwijk en Kaatsheuvel zijn met de fiets of met de auto snel te bereiken. De centrale ligging van Sprang-Capelle bij de A59 zorgt voor een goede en snelle bereikbaarheid van steden als ’s-Hertogenbosch, Breda en Tilburg.



De sobere woning is op het huidige moment door “de tand des tijds” ingehaald en verdient een grootschalige renovatie of verbouwing. Echter is de bouw solide waardoor het opknappen van deze woning zeker tot de mogelijkheden behoort.



Uiteraard bestaat er nog een tweede optie, het bouwen van een nieuwe woning op deze landelijke locatie (fraai hoekperceel!). Het voordeel is dat u hier alle nutsvoorzieningen (riool, gas, water, cai, telefoon) direct aan kunt sluiten.



Oorspronkelijk bouwjaar: 1948

Inhoud: ca. 394 m³

Woonoppervlakte: ca. 113 m²

Externe bergruimte: ca. 912 m²

Perceeloppervlakte: 4.460 m²

Verwarming: olie gestookte cv-ketel en houtkachel

Warm water: elektrische boiler

Energielabel: G





INDELING



Begane grond

Entree naar portaal met meterkast. Vanuit deze gang is de woonkamer bereikbaar voorzien van een schouw met houtkachel en keukenruimte voorzien van een sober aanrechtblok met 4-pits keramische kookplaat met oven, afzuigschouw, koelkast en vaatwasser. De trapopgang naar de eerste verdieping bevindt zich tevens in de woonkamer.

Aansluitend een gang met toegang tot de bijkeuken, toiletruimte en separate doucheruimte.

De sobere toiletruimte heeft een staand closet en fonteintje, er is mechanische ventilatie aanwezig. De eenvoudige badkamer is geheel betegeld en voorzien van verwarming en een ruime inloopdouche. Verder is er nog een bijkeuken aanwezig voorzien van een tussenmeterkast, aansluiting wasapparatuur en twee bergkasten. Loopdeur naar de tuin.



Eerste verdieping (houten verdiepingsvloer)

Op deze verdieping bevinden zich een ruime overloop met stalen dakvenster en toegang tot drie slaapkamers en een bergkast.



Twee slaapkamers zijn aan de voorzijde van de woning gelegen waarvan één met wastafel en één met bergkast. De derde slaapkamer is aan de achterzijde gelegen en voorzien van een vaste kast, een tweede vaste kast met opstelling boiler en een wastafel.



Bergzolder

Er bevindt zich nog een bergzolder op de tweede verdieping. Bereikbaar via een luik.



Buitenruimte

De achterplaats is voorzien van bestrating en is naar de straatzijde afgesloten met een houten poortje. Er is een aangebouwde stenen berging aanwezig voorzien van elektra en olievat voor de oliegestookte cv-ketel. De aan te leggen tuin heeft verder volwassen hagen, borders en bomen, er is ook nog een kippenren, kas en een houten tuinhuisje aanwezig. Onder een houtopslag staat een stalen olietank.



Een stalen poort geeft toegang tot het achter liggende terrein voorzien van grote aanpandige stal met opstelling cv-ketel, krachtstroom en eigen meterkast. Tevens zijn de voormalige varkensstallen verbouwd tot hobbyruimten welke momenteel verhuurd worden. Desgewenst worden die leeg en onverhuurd opgeleverd. Diverse garageboxen en stallingsplaatsen. Weiland ter linkerzijde van het perceel, parallel aan de Winterdijk.

Kenmerken

Woonoppervlakte
113
Perceeloppervlakte
4460
Inhoud
394
Bouwjaar
1948
Extra ruimte
0
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
3
Isolatie
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Elektrische boiler eigendom
Garage
Aangebouwd steen
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Aan rustige weg, Vrij uitzicht, Open ligging, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Karaktervol houtwerk in the spotlight
Van grachtenpand tot Brabantse boerderij

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Lelieveld Makelaardij (013 5210222) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Lelieveld Makelaardij (0499-577400) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Lelieveld Makelaardij (0499-577400) voor meer informatie over dit object