Plan bezichtigingBel makelaar

Boslaan 6

Verkocht
Excellent
Uden
€ 1.475.000 k.k.
1158
 m²
237
 m²
Villa
Vrijstaande woning

Object omschrijving

In 2017 nieuw onder architectuur gebouwde villa, gelegen in een prachtige bosrijke omgeving op een fraai perceel! Het pand is gebouwd met uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen.



De woning is gelegen op korte afstand van dagelijkse voorzieningen zoals een supermarkt, scholen en sportverenigingen en het gezellige centrum van Uden met stadse allure en dorpse gezelligheid. Binnen enkele autominuten is de autoweg A50 bereikbaar waardoor steden zoals Eindhoven, ’s-Hertogenbosch en Nijmegen snel bereikbaar zijn!



De villa beschikt over een woonoppervlak van ca. 236 m2 met een bruto inhoud van ca. 1.160 m3. Het prachtige geheel is gelegen op een perceel van maar liefst 1.158 m2.



De bosrijke en autoluwe omgeving maakt het wonen hier zeer comfortabel, het pand is zodanig op de kavel gelegen dat men zich in een eigen paradijs waant.



Bij de bouw van deze prachtige villa is vanaf het begin rekening gehouden met levensloopbestendig wonen, hierdoor is het mogelijk om het pand geheel gelijkvloers te bewonen! Echter is er naast een trap ook een liftinstallatie aanwezig!



Het pand is volledig geïsoleerd en voorzien van moderne installaties, zo beschikt het pand bijvoorbeeld over triple beglazing, 12 zonnepanelen en een warmtepomp, volledig toekomstbestendig dus!



Ook op het gebied van techniek komt u niets tekort, de gehele woning is voorzien van een alarminstallatie, waterontharder, domotica systeem inclusief speakers en daarnaast een toegangssysteem met vingerscan. De gehele woning is voorzien van vloerverwarming, in het keuken/eetgedeelte treft u een sfeervolle openhaard (houthaard) en buiten kunt u genieten van terras heaters.



Indeling souterrain:

- Entree/hal met gang

- 2 ruime slaapkamers voorzien van inbouwkasten

- Welnessruimte met sauna,

- Wasruimte met aansluitingen witgoedapparatuur,

- Badkamer voorzien van een wastafel en een douche,

- Separaat toilet,

- Aan weerszijde een berging welke de technische installaties huisvest (warmtepomp, boiler, domotica, WTW installatie, waterontharder etc.),

- Overdekt terras welke is voorzien van inbouwkasten,

- Lift naar de begane grond.



Indeling begane grond:

- Entree/hal met kastenwand en verdeler vloerverwarming,

- Eetkamer voorzien van sfeervolle houthaard,

- Keuken met diverse opbergruimtes, werkruimtes en (hoogwaardige) inbouwapparatuur, te weten: inductiekookplaat met geïntegreerde afzuigkap, vaatwasser, Quooker, koelkast, vriezer, klimaatkast, oven en magnetron,

- Woonkamer met veel natuurlijke lichtinval en uitzicht op het perceel achter de woning,

- Master bedroom met badkamer en-suite, voorzien van een bad, zelf reinigend toilet, douche met Sun shower, dubbele wastafel en veel opbergruimte,

- Schitterend terras aan de achterzijde van de woning, voorzien van een groot zonnescherm, terras heaters en muziek installatie,

- Daarnaast beschikt de woning over een jacuzzi en een buitendouche,

- Diverse terrassen verspreid over het gehele perceel, zowel gelegen in de volle zon als in de schaduw, u kunt altijd genieten!



Indeling eerste verdieping:

- Fraaie vide werk/hobbyruimte voorzien van veel daglicht! deze ruimte is uitstekend geschikt als bibliotheek of thuiskantoor.



Kortom: Bent u op zoek naar een unieke woning, gelegen op een rustige plaats op zeer korte afstand van het bruisende centrum van Uden? Neem dan contact op met ons kantoor, onze makelaars nodigen u graag uit voor een vrijblijvende bezichtiging!

Kenmerken

Woonoppervlakte
237
Perceeloppervlakte
1158
Inhoud
1162
Bouwjaar
2017
Extra ruimte
27
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
4
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Volledig geisoleerd, Driedubbel glas
Verwarming
Open haard, Vloerverwarming geheel, Warmtepomp, Warmte terugwininstallatie
Warm water
Elektrische boiler eigendom
Garage
Carport, Parkeerplaats, Geen garage
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Aan rustige weg, In woonwijk, In bosrijke omgeving
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Bernheze Makelaars (0413-243818) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Bernheze Makelaars (0413243818) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Bernheze Makelaars (0413243818) voor meer informatie over dit object