Plan bezichtigingBel makelaar

Vierakkersestraatweg 1

Verkocht
Excellent
Zutphen
€ 425.000 k.k.
1500
 m²
126
 m²
Woonboerderij
Halfvrijstaande woning

Object omschrijving

Met je favoriete huisdier op schoot bij de loeiende kachel genieten van het uitzicht over de weilanden. Hier een scharrelende kip, daar het geblaat van een schaap of het geknor van een varken vanuit je eigen kleinveeweide. Dát is toch buitengewoon wonen?



Net buiten Zutphen aan de Vierakkersestraatweg 1 ligt deze karakteristieke woonboerderij. Een halfvrijstaande T boerderij waarvan het voorhuis een paar jaar geleden is gerenoveerd en verduurzaamd. Het resultaat, een comfortabele leefruimte met een riante woonkamer, een knusse woonkeuken en 3 ruime slaapkamers op de verdieping. In totaal 125 m² woonplezier voor jou en je gezin.



Bij de renovatie in 2018 is de begane grond grotendeels voorzien van vloerverwarming. Oók in de badkamer op de begane grond, die tevens geheel is vernieuwd. Het is een verrassend ruime badkamer met een inloopdouche, een wastafelmeubel en een moderne tegel die het fraaie plaatje compleet maakt.



Het rustpunt in huis is uiteraard de leefkeuken. Een binnenmuur met een fraaie toog en houten lambrisering scheidt de leefkeuken van de woonkamer. De inbouwkeuken is bij de renovatie aangepast en uitgebreid met een apparatenwand waardoor je nu met recht kan spreken van een volwaardige keuken. En kijk eens wat een uitzicht!

Ben je nu nieuwsgierig geworden naar de indeling van de begane grond en de slaapverdieping? Bekijk dan snel de digitale plattegronden.



Buiten

Links naast de woning is de tuin en de kleinveeweide met nachtverblijf. ’s Avonds samen onder de terrasoverkapping heerlijk genieten van het uitzicht en uiteraard ook genieten van de ondergaande zon. Vooraan de weg zijn nog 2 parkeerplaatsen op eigen terrein. Het totale perceel is ca. 1500 m² groot.



Het centrum van Zutphen ligt op ca. 4 km afstand. De basisvoorzieningen vind je natuurlijk dichter bij huis in een van de wijkcentra. Ga je meer voor het dorpse karakter? Dan ligt het dorp Vorden op ca. 6 km afstand. Naast een prachtige natuurlijke omgeving heb je ook hier goede basisvoorzieningen voor jong en oud.



Ben jij benieuwd naar wat deze woning jou te bieden heeft? Maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging. Wij leiden je graag rond in wellicht jou nieuwe thuis!



Bouwjaar: 1850

Gebruiksoppervlakte:

- wonen : 126 m²

Perceeloppervlakte : ca. 1.500 m²

Energielabel : B

Kenmerken

Woonoppervlakte
126
Perceeloppervlakte
1500
Inhoud
545
Bouwjaar
1850
Extra ruimte
15
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
3
Isolatie
Muurisolatie, Vloerisolatie, Grotendeels dubbelglas
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Garage
Geen garage
Schuur
Ligging
Vrij uitzicht, Buiten bebouwde kom, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Karaktervol houtwerk in the spotlight
Van grachtenpand tot Brabantse boerderij

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Van Zeeburg Luimes & Lebbink Makelaars (0575-462359) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Van Zeeburg Luimes & Lebbink Makelaars (0575-462359) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Van Zeeburg Luimes & Lebbink Makelaars (0575-462359) voor meer informatie over dit object