Plan bezichtigingBel makelaar

Grote Sloot 127

Verkocht
Excellent
Burgerbrug
€ 650.000 k.k.
1100
 m²
177
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Een bijzondere plek waar u op slag verliefd op wordt! Op deze bijzonder plek staat een vrijstaande woning met riante tuinkamer (52 m²) die uitnodigt om het hele jaar door van te kunnen genieten. Nog een bijzonderheid is dat de woning volledig gasloos is! U ervaart hier het optimum van landelijk wonen en dit alles op slecht enkele kilometers van de kust. De woning is gebouwd in 1980 en heeft met 177 m² woonppervlakte alle ingredienten voor jarenlang woonplezier. 
 
 In de woonkamer is een sfeervolle houtkachel waar u kunt genieten van een mooi vlammenspel. In de leefkeuken is er naast de keuken veel ruimte voor een grote eettafel. Een fijne ruimte waar lang getafeld kan worden. De badkamer is ook op de begane grond gelegen. Op de verdieping zijn momenteel 5 kamers aanwezig waarvan er in 1 kamer nagenoeg alle voorbereidingen zijn getroffen om een badkamer te realiseren. De overloop is ruim, met een (kleine) aanpassing is het realiseren van nog een (slaap)kamer mogelijk. Met een vlizotrap is de bergzolder te bereiken, deze is over de hele lengte van de woning gelegen. De absolute parel van het huis is de tuinkamer, deze nodigt direct uit! 
 
 Een bbq, avonden lang tafelen met heerlijke gerechten. Of houdt u ervan om na een lange werkdag, achterover te kunnen leunen in uw loungeset met een goed boek? Het is hier genieten tot de max! Doordat de woning prachtig hoog is gelegen, is er een mooi nivea verschil met de tuin en haar terrassen. De tuin is een belevenis op zich! Zij is in ‘16/ ’17 onder architectuur aangelegd en een lust voor het oog! Gazon, wandelpaden, bodembedekkers, knotwilgen en de schitterende paarse Verbena Bonariensis wisselen elkaar speels af. Daarnaast zijn er meerdere fijne plekken waar u zich kunt instaleren voor ontbijt in de ochtend of met een glas wijn in de avond. Aan de achterzijde is een fijne plek met uitzicht over het fraaie polderlandschap van de Zijpe- en Hazepolder. Wanneer u hier bijvoorbeeld een hottub neerzet, heeft u uw eigen privé wellness. Op de verharde oprit is plaats voor het parkeren van meerdere auto’s, ook is er in de carport nog eens plek om twee auto’s overdekt te parkeren. Ook in de garage is plek voor nog een auto. 
 
 Aan de voorzijde ligt de Grote Sloot, waar heerlijk gevist en gevaren kan worden. Voor een heerlijke strandwandeling bent u binnen een mum van tijd bij de kust. Schagen met haar diverse winkelaanbod, restaurants en het NS-station is op ca. 10 autominuten gelegen. Via de N9 bent u binnen 15 minuten in Alkmaar en binnen ca. 45 minuten in Amsterdam. Bent u op zoek naar een ‘buitengewone’ plek waar u ook maximaal kunt ontspannen, kom dan snel kijken!
 
 Bouwjaar: 1980
 Woonoppervlakte: ca. 177 m²
 Inhoud: ca. 737 m³
 Tuinkamer: ca.52 m²
 Garage (inpandig bereikbaar): ca. 20 m²
 Carport: ca. 54 m²
 Perceeloppervlakte: 1.100 m²
 Energielabel: C
 
 Voor meer informatie kunt u de uitgebreide brochure aanvragen, tevens kunt u diverse aanvullende documenten (onder andere NVM vragenlijst, kadastrale kaart, berekening gebruiksoppervlakte & inhoud, bestemming, enzovoort) downloaden via onze website (met een Klaver Profiel).

Kenmerken

Woonoppervlakte
177
Perceeloppervlakte
1100
Inhoud
737
Bouwjaar
1980
Extra ruimte
23
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
5
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas
Verwarming
Vloerverwarming gedeeltelijk, Houtkachel, Pelletkachel
Warm water
Garage
Garage met carport
Schuur
Ligging
Aan water, Buiten bebouwde kom, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Karaktervol houtwerk in the spotlight
Van grachtenpand tot Brabantse boerderij

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555777) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555 777) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555 777) voor meer informatie over dit object