Plan bezichtigingBel makelaar

Onderdijk 265

Verkocht
Excellent
Wervershoof
€ 850.000 k.k.
1760
 m²
305
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Liefhebbers van ruimte, landelijk uitzicht, een heerlijke wandeling langs het water, vrijheid, maar niet te afgelegen, die kunnen hier hun hart ophalen. Hier bent u permanent op vakantie. 
 Verscholen achter de dijk, over de brug komt u aan op uw eigen eiland omringd door (vaar)water. 
 
 Kom binnen 
 De woning is verdeeld in twee wooneenheden. Beide zijn via de centrale hal te bereiken. De "hoofdwoning" betreedt u via de keuken. Een prachtige en riante keuken uit 2018 valt meteen op. Dit is ook het centrale punt van de woning. De huidige eigenaar wilde de keuken als centraal punt, vanuit hier is er verbinding met de hele ruimte. Midden in de keuken staat een gezellige bartafel. Aan twee kanten veel ramen en een schuifpui naar buiten. Over de hele beneden verdieping ligt vloerverwarming en een hardstenen vloer. De gashaard is een echte eye-catcher en heeft daarom een prominente plek in de woonkamer. Hier kunt u letterlijk rondom zitten. Geeft dit nog niet genoeg warmte? In de woonkamer hangen drie infrarood panelen wat voor een heerlijk warm gevoel zorgt. Aan de Westkant van de woning bevinden zich de slaapkamer en ruime badkamer. Aan de Oostkant van de woning is nog een kantoor, 2e slaapkamer en een 2e badkamer uit 2019. Vanuit de centrale hal kunt u ook het gastenverblijf bereiken. Deze is voorzien van een grote woonkamer met keuken uit 2016. Op de verdieping zijn maar liefst vier slaapkamers, een badkamer en veel bergruimte. We noemen dit gastenverblijf, maar uiteraard kan dit ook gebruikt worden als b&b. Ook is het mogelijk om de woning te splitsen. Meer informatie hierover vindt u in de quickscan op de website.
 
 Buiten
 Vanuit beide woningen is er een eigen toegang naar buiten. De hoofdwoning maakt gebruik van een riante tuin/terras op het zuidwesten, met steiger rondom en plek voor het aanleggen van een bootje. In 2018 is er een overkapping gerealiseerd in de tuin, hier kunt u het hele jaar heerlijk zitten. Het gastenverblijf heeft een terras met overkapping op het zuidoosten.
 Los van de woning staat een vrijstaande garage met elektrische deur. Achter de garage kunt u zich heerlijk terugtrekken met een vishengel, de perfecte spot voor goede vangst! Aan duurzaamheid is ook gedacht, er liggen 27 zonnepanelen op het dak, welke in 2022, 1.300 KwH hebben terug geleverd.
 
 Omgeving
 Onderdijk ligt heerlijk rustig aan het IJsselmeer met enerzijds het levendige Wervershoof met zijn gezellige dorpskern en anderzijds de sfeervolle havenstad Medemblik. Vanuit Onderdijk zijn ontsluitingswegen richting omliggende en randsteden zoals Hoorn en Alkmaar vlot bereikbaar.
 Met de sloep kunt u richting Enkhuizen of Medemblik varen en met een Kite kunt u "in de achtertuin" u lol op! 
 Kortom, hier wilt u wonen! Zien wij u snel bij een bezichtiging? 
 
 Kenmerken
 Bouwjaar: 1987
 Woonoppervlakte: ca. 305 m²
 Inhoud: ca. 1.136 m³
 Perceeloppervlakte: 1.760 m²
 Energielabel: B
 
 Voor meer informatie kunt u de uitgebreide brochure aanvragen, tevens kunt u diverse aanvullende documenten (onder andere NVM vragenlijst, kadastrale kaart, berekening gebruiksoppervlakte & inhoud, bestemming, enzovoort) downloaden via onze website (met een Klaver Profiel).

Kenmerken

Woonoppervlakte
305
Perceeloppervlakte
1760
Inhoud
1136
Bouwjaar
1986
Extra ruimte
0
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
7
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas
Verwarming
Cv ketel, Gaskachels, Vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
Cv ketel
Garage
Vrijstaand steen
Schuur
Ligging
Aan water, Aan rustige weg, Beschutte ligging, Aan vaarwater, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555777) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555 777) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555 777) voor meer informatie over dit object