Plan bezichtigingBel makelaar

Noorddijkerweg 100 a

Beschikbaar
Excellent
Ursem
Op aanvraag
9170
 m²
128
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Aan de rustige Noorddijkerweg, welke een verbinding maakt tussen Ursem en De Goorn, staat deze fijne vrijstaande woning met schuren op een perceel van totaal 9.170 m².
 Het heerlijke “buitenleven” staat hier maximaal centraal! Vrij gelegen, maar door de gunstige ligging evengoed nabij voorzieningen.
 Met een agrarische bestemming op dit geheel is dit object bestemd voor het uitoefenen van een volwaardig agrarisch bedrijf met bedrijfswoning.
 
 Te midden van het dorpslint staat op een stukje van de weg af deze verrassing. Een liefelijke woning met riante schuren en cultuurgrond. 
 De woning dateert uit 1984. Naast standaard onderhoud is er in 2022 isolatie aangebracht in de spouwmuren en is er nieuwe dakbedekking op de dakkapel geplaatst. Verder verkeert alles in een prima, gedateerde staat. 
 De woonkamer met aan drie kanten ramen, zorgt voor veel lichtinval. Het uitzicht naar achter is fenomenaal! Vanuit de keuken bereikt u de bijkeuken en de aangebouwde garage. Op de verdieping bevinden zich vier slaapkamers en een riante badkamer. 
 
 De echte buitenliefhebber haalt hier zijn hart op, want naast een fraaie ligging voor de zonaanbidder met de tuin op het zuiden, verveelt het uitzicht nooit. 
 Via een dam loopt u naar het achtergelegen perceel. Hier staan twee grote schuren met carport van totaal 569 m². Een schuur is voorzien van een overheaddeur. In de schuren zitten voormalige koelcellen welke nu niet meer in gebruik zijn. Het aangrenzende cultuurgrond (bollen-grasland) is gedraineerd. 
 Een productiegericht paardenhouderij is hier ook welkom. 
 De huidige bestemming omzetten naar Wonen is mogelijk mits de bedrijfsbebouwing tot 300 m² wordt teruggebracht. Deze bebouwing mag dan met vergunning eventueel als B&B gebruikt worden. 
 
 De ligging tussen Hoorn en Alkmaar is ideaal. Hier heeft u de faciliteiten binnen handbereik, terwijl u de ultieme vrijheid beleeft.
 Ursem is een dorp in de gemeente Koggenland. Faciliteiten zoals een basisschool, het wijkcentrum, enkele winkels en sportaccommodaties treft u binnen enkele minuten. 
 
 Kortom, een woning met vele mogelijkheden. Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging en lichten dan graag alle opties toe. 
 
 Perceeloppervlakte: 9.170 m²
 Inhoud: 572 m³
 Woonoppervlakte: 128 m²
 Bijgebouw: 569 m²
 Bouwjaar: 1984
 
 Voor meer informatie kunt u de uitgebreide brochure aanvragen, tevens kunt u diverse aanvullende documenten (onder andere NVM vragenlijst, kadastrale kaart, berekening gebruiksoppervlakte & inhoud, bestemming, enzovoort) downloaden via onze website (met een Klaver Profiel).

Kenmerken

Woonoppervlakte
128
Perceeloppervlakte
9170
Inhoud
572
Bouwjaar
1984
Extra ruimte
20
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
4
Isolatie
Muurisolatie, Vloerisolatie, Gedeeltelijk dubbel glas
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Garage
Aangebouwd steen
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Vrij uitzicht, Open ligging, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555777) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555 777) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555 777) voor meer informatie over dit object