Plan bezichtigingBel makelaar

Dijkweg 63

Verkocht
Excellent
Andijk
€ 300.000 k.k.
420
 m²
139
 m²
Eengezinswoning
Twee onder een kapwoning

Object omschrijving

Verrassend! Dat is het juiste woord voor deze karakteristieke jaren '30 twee-onder-één-kapwoning want wat een onverwachte ruimte zit er in dit leuke huis. Met buiten nog een vrijstaande schuur en een gezellig erf voldoet deze woning helemaal als heerlijk thuis op een evenzo heerlijke plek nabij het IJsselmeer.



Thans rolstoelvriendelijk ingericht met een slaap- en badkamer op de begane grond, aangepaste keuken en een aantal schuifdeuren als brede doorgang. Het is een gemakkelijk huis om aan te passen naar eigen wens want er is ruimte genoeg. Of laat jij het liever zoals het is? Het leeft immers comfortabel.



INDELING

Een heerlijk lichte en ruime living met veel daglicht, vloerverwarming en een gezellige schouw. Het uitzicht op de West-Friese omringdijk, met daarachter het IJsselmeer, is natuurlijk fantastisch. Kamer-en-suite-deuren scheiden de woonkamer van de woonkeuken en deze is ingericht met een (aangepast) aanrecht, ruimte voor de eettafel, aansluitingen voor het witgoed en luik naar de kelder. Daarachter de bijkeuken met de achterdeur, daklicht, bergkast, CV-opstelling en toegang tot de groot bemeten slaapkamer en ruime badkamer voorzien van vloerverwarming, toilet, doucheruimte en wastafel.



In de hal/entree aan de voorzijde de meterkast en de trapopgang naar de eerste verdieping. Wederom verrassend want wat een ruime verdieping! Een heerlijk grote overloop met toilet, inloopkast en drie slaapkamers waarvan er één bijzonder groot is en één toegang heeft tot het platte dak. Middels het terugplaatsen van een traplift is het ook mogelijk voor rolstoel afhankelijken om op de verdieping te slapen.



De zolder is wederom een verrassing en te bereiken middels een vlizotrap vanaf de overloop. Hier bevinden zich nog twee kamers waarvan er één in gebruik is als hobbyruimte en de ander als slaapkamer. Door het plaatsen van een vaste trap, waar op de ruime overloop genoeg ruimte voor is, vergroot je met gemak de woonoppervlakte bovenop het bestaande aantal woonmeters.



BUITEN

Het erf is ingericht met aan de achterzijde een zonnig terras waar het zomerdag volop genieten is. De voor/zijtuin is speels ingericht met gazon, beplanting, een theekoepel en een kippenhok. Een mooi gegeven is dat er ruimte is om de privacygrens naar voren te verplaatsen voor meer meters buitenleven. In het midden van het erf een grote vrijstaande schuur/garage en daarachter de oprit en carport.



LIGGING

De ligging van dit huis is ronduit heerlijk. Landelijk gelegen langs de dijk maar toch nabij de dorpse voorzieningen die Andijk biedt. Met de fiets en de auto zijn omliggende dorpen en steden vlot te bereiken voor aanvullende voorzieningen, evenals de ontsluitingsweg richting Hoorn en snelweg A7.



BIJZONDERHEDEN

• Bouwjaar 1935

• Perceelgrootte 420 m²

• Woonoppervlakte 139 m²

• 4 slaapkamers waarvan 1 op de parterre

• Slaapkamer en badkamer voorzien van vloerverwarming

• Rolstoelvriendelijk wonen mogelijk

• CV ketel 2022

• Vloerverwarming in living en badkamer

• Oprit ook in gebruik door achterburen als ontsluiting (erfdienstbaarheid)

• Energielabel C

• Een gemakkelijk huis om aan te passen naar eigen wens. De ruimte heeft het!



Wil jij dit leuke en verrassende huis komen bekijken? Je bent van harte welkom voor een rondleiding.

Kenmerken

Woonoppervlakte
139
Perceeloppervlakte
420
Inhoud
527
Bouwjaar
1935
Extra ruimte
24
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
4
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Grotendeels dubbelglas
Verwarming
Cv ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
Cv ketel
Garage
Vrijstaand hout
Schuur
Ligging
Inhoud tuin
270
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Kwantes Makelaardij (0228-592244) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Kwantes Makelaardij (0228-592244) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Kwantes Makelaardij (0228-592244) voor meer informatie over dit object