Plan bezichtigingBel makelaar

Hoofdstraat 48

Verkocht
Excellent
Deurningen
€ 1.050.000 k.k.
1431
 m²
296
 m²
Woonboerderij
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Op een buitengewoon unieke locatie midden in Deurningen staat deze in 1993 nieuw gebouwde eigentijdse woonboerderij op een kavel van maar liefst 1431 m2. Gelegen aan de Hoofdstraat, ervaar je zodra je de oprit op rijdt en de tuin in loopt een oase van vrijheid, rust en groen. De tuin grenst geheel aan de Deurningerbeek (deze is ingericht als ecologische verbindingszone) en door de bomen en struiken rondom hoor je alleen maar vogels en kun je volop genieten van de natuur!

Ruimte, luxe, licht en een zeer comfortabele afwerking: deze woning heeft het allemaal. De hoge plafonds op de begane grond (3.10 m) en de grote raampartijen zorgen voor een oase aan daglicht!



De brede en diepe tuin ligt rondom de woning. In de tuin zijn diverse terrassen. Zo kunt u de gehele dag genieten van de zon in de tuin en ook van fijne schaduwplekken, zoals de veranda met een heerlijk uitzicht op de tuin of het verdiepte terras aan de beek.



Deurningen is een zeer centraal in Twente gelegen dorp grenzend aan Hengelo en Oldenzaal en vlakbij Enschede. Binnen 5 minuten zit je op de snelweg, de A1. Het dorp ligt op fietsafstand van het recreatiegebied Het Hulsbeek waar je kunt wandelen, fietsen en zwemmen. Ook het buitengebied ligt om de hoek. Winkelcentrum Hasseler Es bevindt zich op 10 minuten fietsen.




Indeling:



Begane grond:


Aan de straatkant bevindt zich de entree. Een ruime hal met vide en natuurstenen vloer biedt toegang tot de woonkamer, de studeer-/werkkamer en de chill-/speelkamer. In de hal bevinden zich de garderobenis, een modern toilet met fontein en de trapopgang naar de verdieping.



De riante tuingerichte living van maar liefst 66 m2 kenmerkt zich door de lichte en gezellige sfeer. Door de vele en grote raampartijen heb je vanuit elke hoek uitzicht op de tuin. De woonkamer wordt extra sfeervol door de hoge plafonds, de nisjes, de inbouw gashaard (Dru) en de massief eiken houten parketvloer. Door middel van een schuifpui, met een vaste kastenwand er omheen, kom je in de tuin.

Vanuit de woonkamer bereik je de ruime woonkeuken. De luxe inbouwkeuken (2013) is in hoogglans wit uitgevoerd, met een keramiek werkblad in betonlook en is voorzien van een kookeiland met 5-pits inductiekookplaat met daarboven, weggewerkt in het plafond, de afzuiging. De keuken is voorzien van soft close lades voor extra veel opbergruimte. Uiteraard ontbreken een koel-/vriescombinatie, de vaatwasser, de oven en de steamer met oven niet (Siemens Studioline). Voor extra sfeer is op tafelhoogte een gashaard (Faber) mooi weggewerkt in de muur. De woonkeuken wordt compleet door inbouwspots en gezellige nisjes. Middels dubbele openslaande deuren is de keuken van de woonkamer af te sluiten. Aansluitend aan de woonkeuken bevindt zich de chill-/speelkamer, van waaruit je toegang hebt tot de hal en de bijkeuken. De woonkeuken en chill-/speelkamer zijn voorzien van vloerverwarming en plavuizen. De bijkeuken (2020) is voorzien van een kastenwand, een extra inbouw koel-/vriescombinatie, een aanrechtblad met wasbak met daaronder de aansluitingen voor de wasmachine en droger en de achterdeur naar de tuin en oprit.



De werkkamer op de begane grond heeft een oppervlakte van ongeveer 10 m2. De ideale plek om te werken, ondernemen of studeren vanuit huis.



Eerste verdieping:

Op de verdieping zijn middels de zeer royale overloop 4 grote slaapkamers bereikbaar, waarvan de ouderslaapkamer een inloopkast heeft. De slaapkamers en overloop zijn voorzien van laminaat. Er is een ruime moderne badkamer (2011) met vloerverwarming, ligbad, inloopdouche, wastafelmeubel met 2 lades (Detremmerie) en toilet.



Tweede verdieping:

Vanuit een slaapkamer is met een afgesloten vaste trap de zeer ruime zolderverdieping bereikbaar. Hier is een 5e slaapkamer en een grote ruimte waar ook makkelijk een 6e en zelfs 7e slaapkamer kunnen worden gemaakt.



Tuin, vrijstaande garage/schuur en overdekt terras:

Op de kavel bevindt zich naast de woonboerderij een grote vrijstaande stenen garage/schuur (47 m2) met veranda. De tuin is in 2017 onder architectuur aangelegd en heeft diverse terrassen, waarvan eentje direct aan de beek. De oprit is geschikt voor meerdere (ca. 5 ) auto's, de garage heeft een elektrische en op afstand bedienbare roldeur zodat een auto makkelijk binnen te plaatsen is. De garage heeft een aansluiting voor krachtstroom en is voorbereid op een gasaansluiting. Ideaal voor klussers! Op de garage bevindt zich een royale (opslag)zolder, bereikbaar middels een vaste trap. Na enige aanpassingen is deze ruimte geschikt voor diverse doeleinden, zoals een atelier of gastenverblijf/werkruimte. Het realiseren van een zelfstandige opgang voor deze ruimte is eenvoudig mogelijk. Grenzend aan de garage bevindt zich het overdekte terras, dat is voorzien van een plavuizen vloer, een houtkachel en spotjes.



Een woning waar je als bewoner optimaal zult genieten van privacy, rust en comfort. De woonboerderij is in 1993 nieuw gebouwd op een riant perceel. Het “gebruiksoppervlak wonen” bedraagt bijna 300 m2. De woning is volledig geïsoleerd en verkeert in prima staat van onderhoud.



Wat maakt deze woning bijzonder:

* Energielabel B,

* De stook- en elektra kosten zijn prima bij deze goed geïsoleerde en zeer ruime woning van bijna 1.300 m3,

* Verkoper is bereid om mee te denken inzake het aanleggen van zonnepanelen en/of een warmtepomp. Offertes hiervoor zijn aanwezig.

* Unieke zeer centrale en geheel vrije ligging op een heel riante kavel aan de beek met enerzijds de gezelligheid van het centrum en anderzijds rust en ruimte,

* Optimaal wooncomfort,

* Bouwjaar 1993, vanaf 2002 hebben er verschillende verbouwingen plaats gevonden,

* Alle verbouwingen en de tuinaanleg zijn onder architectuur uitgevoerd,

* De gehele tuin is rondom v.v. een deugdelijk hekwerk (veilig voor kinderen),

* Er is krachtstroom in de garage,

* Woonoppervlakte ca. 296m2,

* Inhoud ca. 1294m3,

* Perceeloppervlak ca. 1431 m2, waarvan 1381 m2 eigen grond en ca. 50 m2 sinds 1993 in gebruik van de gemeente,

* Schilderwerk buiten 2020,

* De woonkeuken en chill-/speelkamer zijn voorzien van vloerverwarming.





Aanvaarding in overleg. Bij koop is een waarborgsom/bankgarantie vereist ter hoogte van 10% van de koopsom.



Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.



Bij deze woning is een meetcertificaat volgens de branche brede meetinstructie aanwezig voor de berekening van de vierkante meters en kubieke meters. Met dit certificaat heeft u de garantie dat de meters berekend zijn volgens de opgestelde richtlijnen van de brancheverenigingen. Er kunnen hier geen rechten aan worden ontleend.



Bij aankoop van deze woning zal de ouderdomsclausule van toepassing zijn. Dit betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden lager liggen dan bij nieuwe woningen.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM aankoopmakelaar in.



Uw NVM aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Adressen van collega NVM aankoopmakelaars in Twente vindt u op Funda.

Kenmerken

Woonoppervlakte
296
Perceeloppervlakte
1431
Inhoud
1294
Bouwjaar
1993
Extra ruimte
0
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
6
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas
Verwarming
Cv ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk, Gashaard
Warm water
Cv ketel
Garage
Vrijstaand steen, Parkeerplaats
Schuur
Ligging
Aan rustige weg, In centrum
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Karaktervol houtwerk in the spotlight
Van grachtenpand tot Brabantse boerderij

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Euverman & Nuyts / Berends-Naafs ((074) 291 24 21) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Euverman & Nuyts / Berends-Naafs ((074) 266 23 00) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Euverman & Nuyts / Berends-Naafs ((074) 266 23 00) voor meer informatie over dit object