Plan bezichtigingBel makelaar

Dorpsstraat 103 ,a,b,c

Beschikbaar
Excellent
Warmenhuizen
€ 950.000 k.k.
695
 m²
345
 m²
Woonboerderij
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Deze recent gerenoveerde en interessante stolpboerderij aan de Dorpsstraat, achter de oude Ursula kerk staat op één van de mooiste plekken in Warmenhuizen. In het centrum én tussen twee parken in.
 Een prachtige stolp uit 1840 waar vroeger de koeien gemolken werden en nu na meerdere renovaties, is het een prachtige woonboerderij geworden. Deze stolp op bijna 700 m² perceel biedt vele mogelijkheden door de aanwezigheid van drie appartementen voor de verhuur. 
 
 Kom binnen
 De ruime entree geeft een luxe uitstraling door het hoge plafond, de vide, de open trap en de doorkijk naar de woonkamer. De sfeer van de originele stolp is goed behouden gebleven door de houten steunbalken, de houten vloer en de vierkantspalen in het zicht. Wat voorheen het "voorhuis" was, is nu een royale woonkamer met vele raampartijen. In de oorspronkelijke dars is nu de keuken (2021), voorzien van een gietvloer, openslaande deuren naar de tuin en prachtig inbouwapparatuur. Denk aan twee ovens, twee koelkasten, een kookplaat met een ingebouwd afzuigsysteem, een vaatwasser en een Quooker. Aansluitend aan de woonkamer treft u een slaapkamer met badkamer en suite. Ideaal voor levensloopbestendig wonen. Op de verdieping treft u twee slaapkamers en een apart toilet. Via een inloopkast komt u op de zolder met de spanten en het riet nog in het zicht. Dit kunt u nog naar eigen wens een invulling geven. Aan de achterzijde van de woning kunt u twee appartementen bereiken. Beide appartementen zijn voorzien van een woonkamer met keuken, slaapkamer en een badkamer. Aan de noordkant van de boerderij is de toegang naar het 3e appartement. Deze is gelegen op de eerste verdieping. Voorzien van een overloop, wasruimte, sfeervolle woonkamer met keuken en een slaapkamer. Alle drie de appartementen zijn voorzien van een eigen huisnummer. Permanente verhuur of b&b behoort hier tot de mogelijkheden. 
 
 Buiten
 De fraai aangelegde voortuin is een fijn aanzicht. Via de poort en vanuit de keuken kunt u de achtertuin bereiken. Een heerlijke en riante tuin waar u prima kunt vertoeven. Een houten schuur (18 m²) in de tuin is ideaal voor het opbergen van tuingereedschap of uw fiets te parkeren. Een fijne bijkomstigheid is dat u de boerderij ook via de achterkant kunt bereiken met zowel de auto als de fiets. Daardoor zijn er ook meerdere opties om uw auto te parkeren. 
 
 Omgeving
 Met duinen en het bos op fietsafstand, Schagen en Alkmaar binnen 10 minuten te bereiken met de auto. En de basisschool, kinderopvang, winkels,
 restaurants en sportclubs op loopafstand maakt dat deze stolp op de perfecte plek staat. 
 
 Kenmerken 
 Bouwjaar: 1840
 Totale woonoppervlakte: 345 m²
 Appartement 1: ca. 42 m²
 Appartement 2: ca. 35 m²
 Appartement 3: ca. 55 m²
 Inhoud: 1.506 m³
 Perceeloppervlakte: 695 m²
 
 Voor meer informatie kunt u de uitgebreide brochure aanvragen, tevens kunt u diverse aanvullende documenten (onder andere NVM vragenlijst, kadastrale kaart, berekening gebruiksoppervlakte & inhoud, bestemming, enzovoort) downloaden via onze website (met een Klaver Profiel).

Kenmerken

Woonoppervlakte
345
Perceeloppervlakte
695
Inhoud
1506
Bouwjaar
1840
Extra ruimte
60
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
6
Isolatie
Muurisolatie, Vloerisolatie, Gedeeltelijk dubbel glas
Verwarming
Cv ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
Cv ketel
Garage
Geen garage
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Aan park, In centrum, Beschutte ligging, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555777) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555 777) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555 777) voor meer informatie over dit object