Plan bezichtigingBel makelaar

Vleugelweg 5 en 5a

Verkocht
Excellent
Nijverdal
€ 1.195.000 k.k.
4500
 m²
447
 m²
Landhuis
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Verlang je naar een plek waar je kunt ontsnappen aan de hectiek van het dagelijks leven, met de mogelijkheid van DUBBELE BEWONING OF INWONING, samen met familie of vrienden. Dan heten wij u van harte welkom aan de Vleugelweg 5 en 5a. Laat je betoveren door het landelijke uitzicht over de weilanden en laat deze unieke kans niet aan je voorbijgaan.



Met een ligging buiten de bebouwde kom, omringd door uitgestrekte weilanden en een bosstrook, biedt deze prachtige woning een idyllische landelijke levensstijl.



De hoofdwoning op Vleugelweg 5 betovert vanaf het eerste moment dat je binnenstapt. Een royale entree met een trapopgang met bordes en vide verwelkomt je met open armen. De riante living, verfraaid door een knusse speksteenkachel, nodigt uit tot gezellige avonden met familie en vrienden daarnaast is de gezellige woonkeuken met hoogwaardige inbouwapparatuur perfect voor culinaire creaties en gezellig samenzijn.



Deze woning biedt naast veel woonplezier ook een functionele indeling. De zij/achteringang beschikt over een vaste kast en een tweede toilet, terwijl de inpandige bijkeuken met wasmachine-aansluiting en cv-opstelling het dagelijkse huishoudelijke gemak vergemakkelijkt.



Op de eerste verdieping met dakkapel bevindt zich een overloop met pvc vloer en vaste kasten. De ruime masterbedroom is voorzien van een inloopkast en een luxe badkamer met een inloopdouche, ligbad, dubbele wastafelmeubel en toilet. De overige 5 slaapkamers zijn ideaal voor kinderen, gasten of een thuiskantoor, afhankelijk van uw behoeften. Daarnaast is er een tweede badkamer met toilet, douche en wastafel.



Ten slotte biedt de tweede verdieping een vlizotrap naar een ruime, deels bevloerde opbergzolder, wat zorgt voor voldoende opbergruimte voor al je persoonlijke bezittingen.



Stap naar buiten en ontdek een weelderig aangelegde tuin met borders en gazon, perfect voor ontspanning. Of het nu gaat om een zomerse barbecue, een ontspannen middag in de zon of gewoon genieten van de rust en stilte, deze tuin biedt de ideale omgeving. De meerdere terrassen bieden de perfecte plek om buiten te dineren en te genieten van de de eigen tuin, bos en de omringende weilanden. De kapschuur biedt plek voor meerdere auto's en daarnaast is er meer dan voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.



Indeling:

Vleugelweg 5a,

De hal is een royale entree met toilet en fontein, vanuit de hal komt u de riante woonkeuken v.v. inbouwapparatuur welke een prachtig uitzicht geeft over de weilanden, de woonkamer met schuifdeur naar werkkamer/eethoek geeft een andere invalshoek op de tuin aan de zijkant, de slaapkamer annex badkamer met dubbele wastafel, wasmachineaansluiting, inloopdouche en toilet maakt deze tweede woning compleet.



Verlies jezelf in het weidse uitzicht en geniet van de rust en sereniteit die deze omgeving te bieden heeft.

Kenmerken

Woonoppervlakte
447
Perceeloppervlakte
4500
Inhoud
1911
Bouwjaar
1927
Extra ruimte
57
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
6
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Gedeeltelijk dubbel glas
Verwarming
Cv ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk, Houtkachel
Warm water
Cv ketel
Garage
Geen garage
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Aan rustige weg, Vrij uitzicht, Open ligging, Buiten bebouwde kom, In bosrijke omgeving, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Karaktervol houtwerk in the spotlight
Van grachtenpand tot Brabantse boerderij

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Reggedael makelaardij & taxaties ( 0548-209025) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Reggedael makelaardij & taxaties (0548-209025) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Reggedael makelaardij & taxaties (0548-209025) voor meer informatie over dit object