Plan bezichtigingBel makelaar

Dorpsweg 139

Verkocht
Excellent
Schellinkhout
€ 1.350.000 k.k.
18135
 m²
193
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Landelijk en nabij het IJsselmeer, staat aan het dorpslint een charmante woning, genaamd Lindehof. Ze heeft haar naam te danken aan de prachtige Lindebomen in de voortuin. 
 Een woning met veel licht en ruimte. Maar liefst vier slaapkamers en twee badkamers. Een perfect gezinshuis. En daarnaast ruim 500 m² aan bijgebouwen, ideaal voor het uitoefenen van hobby's of het houden van dieren.
 
 Kom binnen 
 Via een verhard oprij pad rijdt u het perceel op. Aan de achterkant van de woning is voldoende ruimte om meerdere auto's te parkeren. 
 Zoals dat in dorpen gaat, komt u achterom binnen. Via de bijkeuken loopt u de keuken in, welke in verbinding staat met de woonkamer. Wat hier direct opvalt is het licht. Door de lichte plavuizen vloer, de erker en de raampartijen aan de achterzijde van de woning, wordt er veel lichtinval gecreëerd. Op de begane grond bevind zich een slaapkamer met badkamer ensuite, dit maakt levensloopbestendig wonen hier mogelijk. Op de verdieping treft u een badkamer en drie royale slaapkamers welke nog afgewerkt moeten worden. Door middel van een vlizotrap bereikt u de zolder. 
 
 Bijgebouwen
 Voor dat de huidige woning werd gebouwd stond hier een boerderij met een melkvee bedrijf. Deze sporen zijn nog zichtbaar. De voormalige koeienschuur (220 m²) is nog aanwezig, welke nu als schuur met opstallen wordt gebruikt. In 2000 is er een schapenschuur (300 m²) van kunststof gebouwd. Deze is voorzien van een overheaddeur en een betonnen vloer. Deze schuur was de laatste jaren in gebruik als stallingsruimte. Er staan nog twee schuren (voorzien van een asbest dak), welke gebruikt worden als stalruimte. Deze zijn niet meer in goede staat. 
 
 Buiten
 Naast de vele schuren is er ruim 1,5 hectare aan (wei)land. Bent u een paardenliefhebber, dan heeft u alle ruimte om deze aan huis te hebben staan. Op het zuiden is een heerlijke tuin gecreëerd welke vanuit de woonkamer te bereiken is door middel van de openslaande deuren. Een strak aangelegde voortuin zorgt voor een mooi aanzicht. 
 
 Omgeving
 Het dorp Schellinkhout is gelegen aan de West-Friese Omringdijk en heeft aan het IJsselmeer een fijn eigen strand waar u heerlijk kunt zwemmen en/of (kite)surfen. In het dorp bevindt zich een basisschool, dorpshuis, bibliotheek en gymzaal die binnenkort samengaan in een nieuw te realiseren MFA tezamen met een kinderdagverblijf. Voor alle overige voorzieningen op gebied van winkelen, horeca, sporten, cultuur, ziekenhuis en onderwijs kunt u terecht in de naastgelegen stad Hoorn. Met zowel het openbaar vervoer als via de A7 zijn steden als Amsterdam goed te bereiken. 
 
 Kenmerken
 Perceeloppervlakte: 18.135 m²*
 Inhoud: 825 m³
 Woonoppervlakte: 193 m²
 Schuur 1: 220 m²
 Schuur 2: 300 m²
 Bouwjaar: 2003
 
 Voor meer informatie kunt u de uitgebreide brochure aanvragen, tevens kunt u diverse aanvullende documenten (onder andere NVM vragenlijst, kadastrale kaart, berekening gebruiksoppervlakte & inhoud, bestemming, enzovoort) downloaden via onze website (met een Klaver Profiel).

Kenmerken

Woonoppervlakte
193
Perceeloppervlakte
18135
Inhoud
825
Bouwjaar
2003
Extra ruimte
30
Aantal verdiepingen
3
Aantal slaapkamers
4
Isolatie
Volledig geisoleerd
Verwarming
Cv ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
Cv ketel
Garage
Geen garage
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Vrij uitzicht, Open ligging, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Karaktervol houtwerk in the spotlight
Van grachtenpand tot Brabantse boerderij

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555777) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555 777) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555 777) voor meer informatie over dit object