Plan bezichtigingBel makelaar

Minoorstraat 3

Verkocht
Excellent
Wernhout
€ 695.000 k.k.
3515
 m²
238
 m²
Woonboerderij
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Op een unieke locatie, omringd door uitgestrekte weides en landerijen, staat deze royale en authentieke langgevelboerderij met diverse bijgebouwen. Je ervaart hier een oase van rust en ruimte in het prachtige buitengebied van Wernhout. 

Dit gezinshuis ademt pure nostalgie en heeft heerlijke leefruimtes. Dankzij een woonoppervlak van maar liefst 238 m² hebben alle gezinsleden een eigen, rustige plek om te werken, studeren of gezellig samen te zijn. Door de aanwezigheid van een badkamer en diverse slaapkamers op de begane grond kan deze woning in de toekomst als levensloopbestendig worden bestempeld. 

Het mooie en ruim bemeten perceel van 3.515 m² leent zich uitstekend voor het hobbymatig houden van paarden en/of andere dieren. De grote speelweide daagt kinderen uit tot spelen. Daarnaast kun je appels, peren, pruimen en andere vruchten plukken van verschillende fruitbomen. En wat te denken van je eigen kweek– en moestuin? Wil je de zinnen verzetten? Dan kun je te voet of per fiets naar alle kanten uitwaaien. 

 Dit is een object met een rijke historie en bovenal een object met mogelijkheden voor nu én in de toekomst. Maak snel een afspraak voor een bezichtiging! 

Kenmerken

Woonoppervlakte
238
Perceeloppervlakte
3515
Inhoud
865
Bouwjaar
Extra ruimte
5
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
6
Isolatie
Dakisolatie, Gedeeltelijk dubbel glas
Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Garage
Geen garage
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Aan rustige weg, Vrij uitzicht, Buiten bebouwde kom, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Schalk Makelaardij (076-5937000) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Schalk Makelaardij (076-5937000) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Schalk Makelaardij (076-5937000) voor meer informatie over dit object