Plan bezichtigingBel makelaar

Sportlaan 14

Beschikbaar
Excellent
Warmenhuizen
€ 775.000 k.k.
480
 m²
173
 m²
Eengezinswoning
Vrijstaande woning

Object omschrijving

Deze prachtige vrijstaande woning in Warmenhuizen biedt een unieke combinatie van comfort, karakter en duurzaamheid. Gelegen aan de rand van het dorp, verscholen in het groen, biedt deze woning een perfecte balans tussen binnen en buiten. Mede dankzij de fijne serre. Met een klassieke afwerking en talloze moderne upgrades is dit de perfecte woning voor wie op zoek is naar stijl, comfort en gemak. 
 
 Kom binnen 
 Bij het betreden van deze woning valt meteen de overvloed aan ramen op, die de binnenruimte overspoelen met natuurlijk licht en een luchtig gevoel creëren. Het houten plafond, het hoogteverschil en de zichtbare balken voegen karakter en warmte toe aan de binnenruimte. De 'opkamer' met hoog plafond, en hoge ramen in voorzien van een sfeervolle houtkachel.
 De keuken is uitgerust met moderne apparatuur, waaronder een Quooker, kookplaat en combi magnetron. Voor extra comfort is de woonkamervloer geïsoleerd, en bijna alle verlichting in de woning is energiezuinige ledverlichting van Philips Hue. De woning is voorzien van beveiligingscamera's, een alarmsysteem met bewegingsmelders en beveiliging van ramen, evenals airconditioning in de slaapkamers voor uw gemoedsrust. Bovendien zijn bijna alle leidingen onder de grond vernieuwd en er zijn aar liefst 20 zonnepanelen geplaatst voor een duurzaam energieverbruik, waardoor deze woning niet alleen comfortabel maar ook milieubewust is.
 
 Buiten
 De buitenruimte van deze woning is een oase van rust. Een prachtige serre, geplaatst in 2016, biedt het hele jaar door comfort met vloerverwarming, airconditioning en elektrische dakramen. De achtertuin is vernieuwd in 2017 en biedt een mooi gazon, perfect voor ontspanning en entertainment. Daarnaast kunt u twee auto's parkeren op uw eigen oprit. De garage is volledig vernieuwd en voorzien van vloerverwarming en isolatie. Wellicht een idee om de garage te verbouwen tot slaapkamer en badkamer, dan kunt u geheel beneden wonen en leven. (zie hiervoor de visualisaties in de foto's).
 
 Omgeving:
 Deze woning ligt in het hart van Warmenhuizen, omringd door groen en op korte afstand van alle voorzieningen. De basisschool, kinderopvang, winkels horeca en sportclubs treft u op loopafstand. De omgeving biedt een scala aan mogelijkheden voor recreatie, waaronder prachtige wandel- en fietspaden richting de duinen en het bos. Steden als Schagen en Alkmaar zijn binnen 10 minuten te bereiken met de auto. 
 
 Kenmerken 
 Bouwjaar: 1980
 Totale woonoppervlakte: 173 m²
 Inhoud: 766 m³
 Perceeloppervlakte: 480 m²
 
 Voor meer informatie kunt u de uitgebreide brochure aanvragen, tevens kunt u diverse aanvullende documenten (onder andere NVM vragenlijst, kadastrale kaart, berekening gebruiksoppervlakte & inhoud, bestemming, enzovoort) downloaden via onze website (met een Klaver Profiel).

Kenmerken

Woonoppervlakte
173
Perceeloppervlakte
480
Inhoud
766
Bouwjaar
1980
Extra ruimte
34
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
4
Isolatie
Volledig geisoleerd
Verwarming
Cv ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk, Houtkachel
Warm water
Cv ketel
Garage
Inpandig, Garage met carport
Schuur
Ligging
Aan rustige weg, Beschutte ligging
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
Rijbaan
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Genieten van het bouwproces
Voor veel mensen is het een droom; een huis bouwen in het buitengebied. Toch kan het ook behoorlijk wat frustratie opleveren. Alle mogelijkheden afwegen, de afstemming tussen partijen, verkeerde keuzes, enzovoorts. Daarom pakt Livingstone het anders aan. Zij bedachten een totaalaanpak die kopers veel rust geeft.

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555777) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555 777) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555 777) voor meer informatie over dit object