Plan bezichtigingBel makelaar

Langereis 42

Verkocht onder voorbehoud
Excellent
NIEUWE NIEDORP
Op aanvraag
3870
 m²
335
 m²
Woonboerderij
Vrijstaande woning

Object omschrijving

De Langereis, een geliefde plek om aan te wonen. 
 Vrij uitzicht aan zowel de voor- als achterkant van de boerderij, buren op afstand en (vaar)water voor de deur. Dit klinkt bijna perfect! 
 Deze boerderij dient wel gemoderniseerd te worden, maar met maar liefst 335 m² aan woonoppervlakte heeft deze woning veel ruimte en potentie om hier uw droomwoning van te maken.
 
 Kom binnen 
 Zoals dat gaat hier, komt iedereen achterom binnen. Via een berging loopt u naar de hal, welke toegang geeft tot een slaapkamer, badkamer en het hart van de boerderij, het vierkant. Hier treft u een royale ruimte met keuken, eetkamer en een wenteltrap naar de verdieping. Het voormalige voorhuis is in gebruik als woonkamer. Op de verdieping treft u de zolder, verdeeld in twee aparte kamers. Door de huidige indeling op de begane grond is het mogelijk om hier gelijkvloers te wonen en leven. 
 
 Buiten
 Achter het groen ('s zomers) ziet u de boerderij staan. Op de oprit is plaats om meerdere auto's te parkeren. Rondom de boerderij is er een mix van zand en bestrating. De voormalige paardenboxen aan de zuidkant van het perceel is nu in gebruik als opslag. De rijbaan (20x40) bestaat uit een mengsel van zand en All Weather Tuft. De afwatering van het perceel aan de oostzijde van de stolp, de rijbaan en de strook aan de dijk ontwateren slecht, dit wordt veroorzaakt door de verouderde drainage van circa 40 jaar oud. 
 
 Bijgebouw
 De stal aan de noordzijde is gebouwd in 1926. Hier staan 10 paarden. Op deze locatie is een vergunning om 12 paarden bedrijfsmatig te houden. 
 Op de verdieping van de stal is een woonruimte gecreëerd. Een woonkamer met keuken en een houtkachel. Daarnaast nog drie (slaap)kamers, een badkamer en een "voorkamer". Zowel vanuit de woonkamer als de "voorkamer" heeft u prachtig zicht over de landerijen. Deze woonruimte is perfect te gebruiken als b&b, mantelzorgwoning of gastenverblijf. Ook zijn er mogelijkheden om hier een tweede woning van te maken, hiervoor moet er een omgevingsvergunning worden ingediend bij de gemeente. 
 
 Omgeving
 De dorpskern van Nieuwe Niedorp is op enkele kilometers gelegen. Hier is een divers winkelaanbod, basisonderwijs en kinderopvang. Ook Opmeer, Heerhugowaard en Schagen zijn vanaf hier goed te bereiken. 
 Dit is uw kans om uw (woon)dromen uit te laten komen op deze buitengewone plek!
 
 Kenmerken
 Perceeloppervlakte: 3.870 m²
 Inhoud: 1.240 m³
 Woonoppervlakte: 335 m²
 Bijgebouw/stallen: 180 m²
 Bouwjaar: 1926
 Energielabel: D
 
 Voor meer informatie kunt u de uitgebreide brochure aanvragen, tevens kunt u diverse aanvullende documenten (onder andere NVM vragenlijst, kadastrale kaart, berekening gebruiksoppervlakte & inhoud, bestemming, enzovoort) downloaden via onze website (met een Klaver Profiel).

Kenmerken

Woonoppervlakte
335
Perceeloppervlakte
3870
Inhoud
1240
Bouwjaar
1926
Extra ruimte
0
Aantal verdiepingen
2
Aantal slaapkamers
3
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas
Verwarming
Cv ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
Cv ketel, Elektrische boiler eigendom
Garage
Geen garage
Schuur
Heeft een schuur
Ligging
Vrij uitzicht, Open ligging, Landelijk gelegen
Inhoud tuin
Aantal paardenboxen
5
Rijbaan
Buiten
Longeercirkel
Aanwezig
Stapmolen
Aanwezig
Gesponsord
Karaktervol houtwerk in the spotlight
Van grachtenpand tot Brabantse boerderij

Meer weten over dit object?

Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555777) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555 777) voor meer informatie over dit object
Neem contact op met Klaver Makelaardij (0226-555 777) voor meer informatie over dit object